Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
A Roxy-n, vagy Radio1-en szokták adni
Ps3 ID: Gascoigne74
a Jump Aroundnak kéne egy feldolgozása.a refrén ugyanaz,de az alap egy régi,60-as,70-es évekbeli zene,nagyon frankó szerintem,csak a szám címét nem tudom :\ youtubeon így rákerestem,de csak a house of pain számot találtam meg pár remixet,és arra is gondoltam,hogy ez talán valami remix,de nem az.
ReaL MaDRid x siempre
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nagyon jó lenne.És megköszönném.
Köszönöm.
Rachid Taha - Malheureux Toujours volt.
Viszont még mindig keresem a #8913-ban linkelt számot (vagy az egész mixet)
Itt van még egyszer a részlet. Kicsit halk, de aki ismeri az rá fog ismerni.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Már csak a #8967-es hsz-ben leírt szám kéne..
Tehát:
"I Feel you're Life.." -> ennyi biztos..
a végén szomorkás rész volt és újra vissza a normálba.
Köszi.
a danubiusból kéne a lejátszott lista de amilyen köcsögök.. hiába írtam nekik emailt..
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net
már csak a #8967es hsz-ben leírt szám címe kéne!
THX.
"I Feel you Life.."
naon jó szám volt.. a végén szomorkás rész volt és újra vissza a normálba.
a danubiusból kéne a lejátszott lista de amilyen köcsögök.. hiába írtam nekik emailt..
most hallottam a Danubiusban 1 számot, sajnos csak a végét..
ez volt a refrén:
"Tell me what did you see" v. vlami ilyesmi.. "Tell Me What you saw)"
Sajnos késõn hallottam meg... de a tell me az 100% 😊
ez a refrén volt..
Köszi! Nagyon köszi! örök hála <#worship>#worship>
Letöltés mp3-ban:
http://www.speedyshare.com/603633134.html
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kylie Minouge - On a Light Are This
-Pink- you and you're hand
-Céline Dion- I Drove all night
-DJ Tatjana - Silence
-Rihanna - Dont Stop The Music
Ha ilyesmik voltak akkor írj, adok még 1 listát..
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
te vagy nagyon hülye vagy vagy jó reklámozó
de a stílus hasonló
a szám arról szól hogy valami fimsztárrsal megismerkedik a diszkóban és hánynia kell és hány a végén😄
A viasat 3on a Veronica Mars címû sorozat v. mi alatt ment 1 szám (csak a reklám alatt, bemutató)
ennyire emlékszem:
"Everything everything are missing you all i know" v. vlami ilyesmi.. csak az everything biztos, a többi egyáltalán nem.
Köszi!
ez feldolgozás, nem? ha igen mi az eredeti szám? olyan ismerõs nekem, annyira feldolgozás szagú nekem ez a szám
plz
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
valószínûleg nem fogtok tudni segíteni de azért mégis megkérdezem:
a számnak valami hasonló a címe:HÁNYÓ NÕ talán az Nagy Bandó András lánya énekel ebbe az együttesbe