Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
nemnemnem,sokkal inkább hangszercentrikusabb zene volt,és nem volt valami nagy szövege az általam említett számnak 😊 csak az ragadt meg,hogy mindig mondja,hogy somewhere in paris...

ReaL MaDRid x siempre

dragon11
Dido - White Flag ???

bardocz
Köszi!
Norbi1990
Black Sabbath - Paranoid
bardocz
Mi ennek a számnak a címe?Játékban nem találom sehol sem.
hunbasser
fuu,még egy jazzes szám is érdekelne,olyan jó kis lightos zene volt,csak azt sem találom.a csaj azt énekelte benne,hogy somewhere in Paris,de a szám címe nem ez,vagy pedig youtubeon nincs fent(kétlem,azért MR2-n nem szoktak nyomni olyan húderitka zenéket)

ReaL MaDRid x siempre

Gascoigne
Nem tud valaki mondani egy elõadót, illetve szám címet? Ilyesmit énekelnek benne: Samba, Cafe
A Roxy-n, vagy Radio1-en szokták adni

Ps3 ID: Gascoigne74

hunbasser
sziasztok

a Jump Aroundnak kéne egy feldolgozása.a refrén ugyanaz,de az alap egy régi,60-as,70-es évekbeli zene,nagyon frankó szerintem,csak a szám címét nem tudom :\ youtubeon így rákerestem,de csak a house of pain számot találtam meg pár remixet,és arra is gondoltam,hogy ez talán valami remix,de nem az.

ReaL MaDRid x siempre

LeWyTy
Csak erre szeretnék választ.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

davidka003
Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LeWyTy
Jóó!Noob vagyok!ott a cím a végén...De hasonlót tud valaki mint az elején van?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Vagy valaki tud hasonló zenét ami végig olyan mint ennek az elsõ 24mp-e?
Nagyon jó lenne.És megköszönném.

LeWyTy
Heló Mi ennek a számnak a címe? ha szabad tudnom...
Köszönöm.

Sland
Ez megvan

Rachid Taha - Malheureux Toujours volt.

Viszont még mindig keresem a #8913-ban linkelt számot (vagy az egész mixet)
Itt van még egyszer a részlet. Kicsit halk, de aki ismeri az rá fog ismerni.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

dragon11
Már megvan az a szám.. 😊

Már csak a #8967-es hsz-ben leírt szám kéne..

Tehát:

"I Feel you're Life.." -> ennyi biztos..

a végén szomorkás rész volt és újra vissza a normálba.

Köszi.

a danubiusból kéne a lejátszott lista de amilyen köcsögök.. hiába írtam nekik emailt..

Jó is lenne ha az az én oldalam lenne😊))))
Akkor eltévesztettem... mert ebben "enjoy life" van csak...

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Mood Indigo - Golden Light

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

dragon11
"I feel you're life" de meg van a szám.. 😄 ez a Céline Dionos szám volt, de nem ez kell nekem.. már megtaláltam..😄

már csak a #8967es hsz-ben leírt szám címe kéne!

THX.

dragon11
Megint hallottam 1 jó számot, ennyire emlékszem

"I Feel you Life.."

naon jó szám volt.. a végén szomorkás rész volt és újra vissza a normálba.

a danubiusból kéne a lejátszott lista de amilyen köcsögök.. hiába írtam nekik emailt..

dragon11
megint én vagyok..😊

most hallottam a Danubiusban 1 számot, sajnos csak a végét..

ez volt a refrén:
"Tell me what did you see" v. vlami ilyesmi.. "Tell Me What you saw)"

Sajnos késõn hallottam meg... de a tell me az 100% 😊

ez a refrén volt..

Köszi! Nagyon köszi! örök hála <#worship>

davidka003
Paul Oakenfold - Southern Sun( DJ Tiësto remix )

Letöltés mp3-ban:

http://www.speedyshare.com/603633134.html

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Darukezelő
Sok mindent nem értesz még, feleslegesen meg tényleg ne köss bele a dolgokba, mert csak magadat gyújtogatod ezzel 😊 "az oldalad reklámozni" ez így azért megmosolyogtatott 😊)

The Protector
WoW.Mind passzolt.Nagyon köszönöm.És azt is megköszönném ha dobnál még pár címet.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dragon11
Akon don't metter.

Kylie Minouge - On a Light Are This
-Pink- you and you're hand
-Céline Dion- I Drove all night
-DJ Tatjana - Silence
-Rihanna - Dont Stop The Music

Ha ilyesmik voltak akkor írj, adok még 1 listát..

The Protector
Hali.Nekem egy elég összetett kérdésem lenne.Nyáron melóztam végig.Egész nap szólt mindíg a rádió és mindíg az aktuális nyári slágerek(ideiek )szóltak.Rengeteg tettszett közülük.Az egyik pl az akon száma volt(amikor a klippben egy terepjáróval ment egy csajjal).Szal vki tudna címeket mondani az idei nyári slágerekhez amik most is mennek.Bármi.Elõre is köszönöm.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dragon11
Alázattal köszönöm Mester ;-)<#worship>

Látod milyen kis butuska vagy!azt se tudod h mirõl van szó,csak belemagyarázol mindenbe!ejnye ejnye
Firerock
el lehet húzni tiesztót halgatni és nem az oldalad reklámozni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Lazarus
😄DDDD
semmi rosszat nem kérdeztem,légyszi ne kötekedj és tartsd meg a véleményed magadnak!köszi
Pepsi Twist
#8921 ?

:'(

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Firerock
szerintem ez egy aljas reklám..."ki az elõadó!"
te vagy nagyon hülye vagy vagy jó reklámozó

Sziasztok!http://www.tiesto.hu/200809/hu/index.php ez az oldalon szól egy nagyon jó szám!Légyszi valaki írja meg hogy mi a címe és ki az elõadó!légyszi,légyszi!köszike
Máté94
Avril Lavigne - My happy ending
Firerock
megtvan
az együttes stimmel😄
ez az amúgy😄

Firerock
nem sajnos
de a stílus hasonló
a szám arról szól hogy valami fimsztárrsal megismerkedik a diszkóban és hánynia kell és hány a végén😄

dragon11
sziasztok..

A viasat 3on a Veronica Mars címû sorozat v. mi alatt ment 1 szám (csak a reklám alatt, bemutató)

ennyire emlékszem:

"Everything everything are missing you all i know" v. vlami ilyesmi.. csak az everything biztos, a többi egyáltalán nem.

Köszi!

DJ Skyline
király, köszi <#eljen>

DJ Skyline
hali
ez feldolgozás, nem? ha igen mi az eredeti szám? olyan ismerõs nekem, annyira feldolgozás szagú nekem ez a szám

Sland

plz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sziasztoook!! Nemtudja vki h melyik ez a szám: a klippjében autóbalesetet szenved 1 pasi..aztán visszafele sétál a klippben..vagy visszafele megy a klipp..már nemtom :/ és hát...nem olyan régi..pár éves szám...elõre is thenksz.(:<#worship>
Lazarus
Máté94
Pepsi Twist

:'(

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Firerock
sziasztok
valószínûleg nem fogtok tudni segíteni de azért mégis megkérdezem:
a számnak valami hasonló a címe:HÁNYÓ NÕ talán az Nagy Bandó András lánya énekel ebbe az együttesbe

Lazarus
Köszönöm 😊
Ez az