Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tele a net ezzel a számmal de még az albummal is amin rajta van:
Lento Violento Man - Passo Felino

Mikori Vodafone reklámra gondoltál és mi volt abban a reklámban?

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

Tedd át inkább a nyolcvanas topikba, több "öreg" van ott.
Az elsõt tuti ismerem, de most nem ugrik be.
DJ Skyline
80-as évek ismerõihez fordulok most elsõ sorban, itt van ez a frenetikus szomszédok videó 😄, benne 2 szám. nem a legjobb, de nagyjából kivehetõ szerintem, valaki felismeri õket?

akyyy
és melyik az a szám, ami régen a vodafonenak a reklámja zenéje volt, és van egy közös száma nemtudom melyik nõi énekesnek, aminek az eredeti szám cime valami money, vagy honey.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
hát rákerestem h music , oszt nem lelt semmit,a kkor ez fail

ScarY MAN
idokozbe meglett 😊
azert koszi 😊

...

ProGabe
írják a kommentek között! amúgy ez

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

akyyy

ScarY MAN
hali😊
van egy olyan elektronikus zene (megnemmondom hogy mi meg hogy ki vagy hogy) amiben egy faszi lepked egy orgonan ilyen fekete cuccba. annak mi a cime? 😊
köszi elõre is

...

Pepsi Twist
<#conf><#vigyor3><#conf>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
többire nem tudod? 😄

nyami
DJ Joop - The Future

Pepsi Twist
ennek a címe is jöhet:

PJack
áhá, megvan, köszönöm 😊

Pain is inevitable. Suffering is optional.

9039-re senkinek sincs ötlete? 😞

Samsung U800 - itt le van írva kommentben a szám címe
Pepsi Twist
Ennek a számnak a címe is érdekelne, azért kéne mert ez 1 hibás fos... vindoz prüttyögés van benne meg meg is szakad meg néha visszhangzik... szóval kéne a szám címe kösz ja és ezé is kéne #8921

Pepsi Twist

PJack
az rohadt jó volt<#eljen>

dragon11
A megasztárba Melania és egy kóreai csajszi egy angol számot énekeltek, sajnos csak a végére értem oda.. sztem ismerem csak nem tom a címét.. de sztem meg is van..

köszi.

😊

csáó
ugye nalam mar megszokhattatok h elég kevés infom van a keresett szamrol
most sincs ez maskepp.

kb 4 éve kuldott egy csaj egy klippet.
Zene atreyu szeruseg volt, talan az is, klip masrol sem szolt csak mosholtak
énekesen piros polo.
valaki?😛

gabo91
Hálás köszönet!<#worship><#worship>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

PJack
halie, elég zavaros de egy sony ericsson reklámban hallotam, talán u800? de nembiztos. egy fickó van benne aki a szobájában különbözõ régebbi tárgyakat nézeget, meg gitározik is egy kicsit talán. t-mobájl, vagy voda, eztsem tudom sajnos 😄
de a szám ami megy az vmi yonderboi féleség, de annyi biztos h Szûcs Krisztián énekel benne angolul.
ha ismeritek köszi, ha nem akkor is.

DJ Skyline
bár nem warez topik, de hallgasd egészséggel 😊

Norbi1990
Eredeti jobb 😊
DJ Skyline
nem tudom melyik a jobb, a feldolgozás vagy az eredeti Guru Josh - Infinity. mind a kettõ jó 😄

Parancsolj 😉
Vokál verzió:
http://www.youtube.com/watch?v=v2kIMPIRD10
De diszkókban ezt játszák:
http://www.youtube.com/watch?v=41BpBIRivFM

gabo91
át konvertáltam õket.
felvétel1

felvétel2

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

nyami
izé szerintem konvertáld át, mert pl én nem töltöm le is installálom csak emiatt a classicot

gabo91
Üdv.
Telefonal készítettem hangfelvételt (amr) (MPlayerClassic -al meghallgatható) egy zenérõl...
cím, elõadó vagy bármi infó (esetleg a zene) jól jönne...felvétel

Kicsikiraly
érdekes kéréssel állnék elétek. ircen mutattak egy számot, maga a szám személyesen nem tetszik, viszont a kezdõ dallam nagyon ismerõs valahonnan, és egyszerûen nem tudok rájönni hogy honnan. A szám itt megtalálható, a legelején lévõ lanton játszott dallam kéne, talán valami filmnek vagy játéknak a zenéjében volt. elõre is nagyon köszönöm ha valaki tudja esetleg.

DFTBA &#3232;_&#3232;

dragon11
A Viasat 3-on a "Fõnököm lánya" alatt megy egy szám..

"Have a chance
Turn a "

vlami ilyesmi.. mind1, az biztos hogy 19:15-tõl megy, a REKLÁM bemutató alatt ment a zene.. a címe kéne.. <#worship>

<#help><#worship> THX😊<#worship>

vagy vmi silence féleség is marhajo lenne
végülis címet keresek:p

hú még ilyet légyszi! xD
de komolyan, ellazit mint a picsa

highlander15
ez az,kösz

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

davidka003
Igen? XD
Google elsõ találat:

Armin van Buuren - In And Out Of Love

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

highlander15
Kerestem egyébként de nem találtam...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Most hogy mondod...

ProGabe
most komolyan! amikor tudod az elõadót, és a szám címének egy részletét, mégis mi akadályoz meg abban, hogy "rágúglizz"? vagy magát a google-t nem ismered? vagy ilyenkor hogy van ez? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

highlander15
Egy Armin van Buuren számnak szeretném megtudni a címét,ma volt délután az N-joyon,valami out of love a cím vége.Valaki tudja melyikre gondolok?

shaba23
sajna ez sem az😞
shaba23
tegnap du. 6 és 7 között
pontosan mikor hallottad?

ProGabe

shaba23
nem sajna nem ez😊
davidka003
talán:

link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

shaba23
mr2-õn hallgottam egy számot, black eyed peas valamelyik számát dolgozták fel, semmi nem jut eszembe a szövegbõl, de el tudom fütyülni 😊, vagy 3 faszi énekli vmi ilyesmi, hogy sing it éééééóóóó-éé-óó 😄
Sziasztok,

Ennek a számnak az elõadója és a címe érdekelne.

Köszi a segítséget.

Nyugi, minden idõ kérdése is. Én volt hogy hetek, hónapok múltán kaptam választ.