Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M.J. - They Don't Care About Us (Rosh Amplitude Re Edit) (jó kis darkos feeling)
M.J. - They Don't Care About Us (Dance House Gus Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (The Essential M.J.)
M.J. - They Don't Care About Us (Track Masters Remix)
M.J. - They Don't Care About Us (Dallas Austin Main Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Love To Infinity's Anthem Of Love Mix) (nálam ez a best of!!!!)
M.J. - They Don't Care About Us (Love To Infinity's Hacienda Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Love To Infinity's Classic Paradise Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Love To Infinity's Walk In The Park Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Acid Trip-Hop Remix)
M.J. - They Don't Care About Us (Buszmen's Dancehall Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Guyom's Condamnation Remix)
M.J. - They Don't Care About Us (Dallas Austin Main Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Dj. Lt. Dan Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Karim's Dance Remix)
M.J. - They Don't Care About Us (Extended Version)
M.J. - They Don't Care About Us (Love Is All Around Mix)
M.J. - They Don't Care About Us (Charles Dirty Remix)
M.J. Ft. Olodum - They Don't Care About Us (Brazilian Video Version)
M.J. - They Don't Care About Us (DjFlo Free House Remix) (kellemes remix!)
M.J. - They Don't Really Care About Us (Digiphorik Remix) (Dögös electros értelmezés!!! Figyelemreméltó)

YouTubeon meg még van kb. 100-150 nem hivatalos remix. De a többség nem változtatott (nagyon) a sebességen.

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

jhetedikj
thx😊

anno 1987

olyanok is jöhetnek 😊

nyami
<#worship>

nyami
house remixek milyenek vannak? m én találtam csomót, csak azt nem ami nekem kell :\

Helyesbítek:
Kicsit tévedtem mert úgy néz ki, hogy a sima "System F - Out Of The Blue (Extended Edit)" verzió hallható a klipp alatt... kapkodtam és nem hallgattam meg a kiállást, ami ugyebár eltérõ a 2008-as verzióhoz képest. 😉

Finom kis zene, jó hogy sikerült elcsípni pár sort belõle... (Ennek még én is örültem, hogy megkerült XD)

Az egyik legnagyobb Love Parade himnusz.
A klipp alatt már asszem a 2008-as verzió megy.
Ez még a klasszikus zene rajongóinak is csemege lesz!

Hát nem sok készült... az biztos. Dance, funk, rnb, house verziók vannak dögivel, de techno... Valahogy ez a szöveg/dallam nem igazán jön ki jól technoshitva.
Persze nem hivatalosan biztos pár feltörekvõ dj palánta "megerõszakolta" már.

nyami
ez engem is 😊

ebbõl a számból érdekelnének techno remixek! thx elõre! Michael Jackson - They Don't Care About Us

Fresh Duke
És esetleg ennek tudja v.ki a címét?
Állítólag egy Inon Zur szám, de nem biztos.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Köszi, azt hiszem ez az! 😊

Fresh Duke
Hy all!

Egy számnak a címét keresem:
A Viasat 3-on szólt egy Opel reklám alatt, ahol azt reklámozzák, hogy 30% kedvezményt adnak 30 napon keresztül.

Elõre is köszönöm a segítséget.

CSOCSO
ezz ez😄 THX
de ezt a verziot kerestem.. ARGH
NeverwinterKING
ez az! ezer kösz

\"You are fucking crazy people!\"

nyami
nem tudja vki mi ennek a számnak a címe? (a video is nagyon jo(😊

csgery
Ennek a számnak a címében tudna valaki segíteni?: )
katt!
ez nemtudja valaki h mi?
don't cry
mabbak
válasz erre lemaradt sorry -.-
mabbak
eze?

davidka003
Deep Spirit - No Cover Song

link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hy. Ha ennek a számnak a címét tudja valaki, az írjon!
http://videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1632

thx
CSOCSO
keresek egy mostani dance szamot. egy fekete csavo enekel benne, neha vekony hangon es a klipben betesz par ronda csajt egy fenyes krom lakokocsiba es kijon par nagyon fullos csaj rozsaszin rovidnadragban es utanna vizet ontenek magukra
GTheo
Gary Jules - Mad world

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

jhetedikj
Bakker én is pont ezt akarom most megkérdezni.<#smile>
Valami Coldplay volt szerintem.

anno 1987

GTheo
Kobra 11 végén mi ment?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

misterkrisz
elvileg andy c... de hogy melyik..

iPhone 3G

misterkrisz
Sziasztok! nagyon fontos lenne ennek a számnak a cime!!! ha vki esetleg tudja ne tartsa magában!

( az elején szünet van tekerjetek bele! )Ez a szám 😊

köszi!! 😊

iPhone 3G

Hali!

ennek az elején hallható számnak tudja vki a címét?

Jagumo
AZTA KURVA KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

baaka
Nem tudjátok mi annak a zenének a címe amit most az rtl-en nyomatnak az evolúció c.film reklámja alatt??

Sly9119
Na aki ezt megmondja nekem ,tegnap hallotam egy dj szeifert szettben, elsõ számként ment azthsize, "i have a dream" ilyen van a szövegébe "one day of the radio " meg még ilyesmi is, amire emlékszem😊ha valaki tudja irja le

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nightsucker
hy😄 keresek egy oylan számot amit egy bárány mix elején hallotam😄sehol nem találom😄 azt én énekli benne egy csaj hogy today i wanna have some fun!ezt tudom😄/na és mégegy amiben ugyan ugy egy csaj énekli hogy the only way is up lécci segitsetek ennek a két számnak a megtalálsában köszi elöreis csáóka

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Jagumo
Hello

én keresek egy számot amirõl elég keveset tudok, de mikor kicsi voltam csomót halgattam. 😄

Szóval:
-nigger énekelte
-van benne egy olyan sor hogy: one step left one step right
-és a refrénbem meg szinte minder sor azzal kezdõdik hogy : little bittle (asszem)

ennyire tudok rá visszaemlékezni 😄 ha valakinek esetleg beugrik valami nagyon megköszönném 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Simaji
Hello.

Uhh. Na mind1. Azért nagyon köszi. Hátha majd valaki valahogy megszerzi és a youtube-ra felrakja. 😄

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

a national geographicon van egy mûsor, asszem a címe rács mögött,és annak a bemutatójának a zenéjét keresem.

Tud vki segíteni?
CoD23
Hali!!
Annak az új számnak lennék a címér kíváncsi, amelyben egy csaj valami "disz is the onli ván"-ról énekel!!
Bocs a kiejtésért!!
Elõre is kössz!
<#worship><#worship><#felkialtas><#felkialtas>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Lazarus
Hali! ennek mi a címe?
dragon11
Thx-thx.😊

dragon11
Sziasztok!😊 Nem rég hallottam a Danubiusban ezt a számot. Elnézést a recsegésért, de a hangfalaim lenn vannak, és a fülhallgatómba meg megtört a vezeték és igazítás után lett jó a hang.😊

Ennek a számnak mi a címe?

Big thx.

Sajnos a reklámhoz készítették.

Simaji
Hello mindenki!

Ismét keresnék egy számot. 😊
Az újabb T-Mobile vagy T-Home reklámnak a zenéje amiben a hóembert építik. 😊 Valami ilyesmi a szövege:

"I will teach you how to change your state of mind, but you will have to leave the things you know behind. It's a long and dusty road but you will learn the secret code, I will teach you how to change your state of mind..."

😊

Köszönöm elõre is!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

kössz

Topmodelz - Your Love

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mi ennek a számnak a címe?

A remix változat nevét nem az alapot <#smlie>

Elõre is köszönöm!