Mi ennek a számnak a címe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kram - Good Love
1 újabb feladvánnyal kedveskedek nektek.
Történet: Hajnal 1 körül (ma) megyek a kocsival és hallgatom a ROXY rádiót és ez szólt benne kb 2 percig, bocs a szar minõségért de kocsiba vettem fel és telefonnal.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Csatoltam egy linket, a részlet 2 perc.28 mp-énél kezdõdik, csak a gitár alapról lenne szó.
http://www.youtube.com/watch?v=XazHWu23ps8
Elõre is köszi!
Erika
elõre is köszi! 😄
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nem rég volt a TV2-n a Halálosabb Iramban elsõ része...Nah most ott van egy rész,hogy "Brian" beöltözik kommandósnak a többi "katonával" és betör a japcsi házába,ahol épp vigan kajáldál a család,nah most e kis rész közben megy egy ütõs szám. Ennek valaki nem tudja a szám cimét ? The Fast and the Furious soundtrack listet letöltöttem végighallgattam de valami okból egyik sem volt az...LINK Pls help me!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
és a 90210 alatt megy?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mai nap hallottam a Danubiusban a Lady GaGa - Just Dance címû számot, ám remixelve..(nagyon enyhe remix.. végig egy pici flash megy végig.. és az offishall v. ki xD hosszan beszélt nagyon.. meg többször volt "vége" a számnak, amikor úgy tûnt..)
Hangsúlyozom, enyhe remix.. de engem nagyon eltalált.. nagyon bejött úgy a szám.
plz help..
ty!😊
Mostanában megy a Discovery csatornán az "Igaz történetek" sorozat reklámja alatt 1 ilyen lájtos zene 😄 azt nem tudjátok hogy micsoda? 😄
elõre is kösz
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Egy éve keresek már egy számot, egy buliban hallottam, és a dalszövegbõl természetesen semmi nem maradt meg bennem, csak annyi, hogy a refrénben talán cherishinget énekelt a csávó. Húzós metálzene volt, a verze és a refrén énekdallamát felzongoráztam
http://data.hu/get/1535256/keresem.mp3.html
Ha valaki ismeri írja meg legyen szíves!
Köszi
Marilyn Manson - If I Was Your Vampire instrumental
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Marilyn Manson - If I Was Your Vampire <--erre gondolsz te szerintem
Marilyn Manson - This is the New Shit <--ez meg a videó végén szól
Most egy nagyon nehezet kérnék... az a zene érdekelne ami ebben a videóban szól, 00:35-tõl 01:35-ig a háttérben. Ha lehetséges a kérésem.
köszielõre is.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Változatosság kedvéért megint egy rise fm-es szám érdekelne.
"homanicu" vagy "womanicu" fene tudja. Kellemes nõi hang mondja többször. Ilyeneket is mond már amit ki tudtam venni: need you to witness. give it then magic mymind.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
!Forza Ferrari!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."