Mi ennek a számnak a címe?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig háromszor is leírták a kommentek között:

Kram - Good Love
baaka
Helló!
Köszi!!

Pepsi Twist
hali!

1 újabb feladvánnyal kedveskedek nektek.
Történet: Hajnal 1 körül (ma) megyek a kocsival és hallgatom a ROXY rádiót és ez szólt benne kb 2 percig, bocs a szar minõségért de kocsiba vettem fel és telefonnal.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

wow, the sample from gnarls barkley "crazy"

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni... Megnéztem a Viva Django c. filmet, és van egy dallam benne, amin egy pár éve feldolgozott szám alapszik... Nem tudom a címét, de valami I need you baby szerû szöveg van benne... nem Moby, de valami hasonló elõadó rémlik.

Csatoltam egy linket, a részlet 2 perc.28 mp-énél kezdõdik, csak a gitár alapról lenne szó.

http://www.youtube.com/watch?v=XazHWu23ps8

Elõre is köszi!
Erika
Pepsi Twist
sajnos nem 😄 ezt csak ilyen 10-20 secenként nyögi be 1 nõi hang amit én keresek 😄

D4nY
http://www.youtube.com/watch?v=ahNKyrHEw_8

? xD

xP

Pepsi Twist
vagy "I dance with u" má nem emlékszem így késõ este 😄

Pepsi Twist
én azt a zenét keresem ami ilyen Techno/Trance és azt nyomja be 1 nõi hang mindig hogy "I dance for u" meg ilyenek

elõre is köszi! 😄

bardocz
Extrem-en reklám közben milyen zene megy?Amelyikben kb bennevan az összes extrémsport.
sadvagabond
van egy dal,ami az õrületbe kerget.nem találom sehol,nem tudom a címét,sem az elõadóját.az egyik zenetévén kaptam el,de pont akkor vették le az elõadót,és csak annyit tudtam elolvasni,hogy talán "fishermans..." -valami.elég elektronikus zene,kicsit beteg is,a klip is fura volt,már amennyit láttam belõle.youtube nem segít,nem találtam meg.ha valaki otthon van elektronikusban,és ráismer,aztán még meg is írná mi az,megköszönném.

Peetboy
Keresek egy régi 1998-as magyar dream house zenét. Love Triangle a címe. Ki lehet az elõadó?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Doomista
Elnézést kérek, de valszeg 1 óra kutakodás után megtaláltam ! ez lenne az a szám... yutubot végigszaglásztam ámen !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pepsi Twist
ha mutatsz részletet meg mondom mert nekem megvan az összes száma az elsõ résznek aztán megkeresem

Doomista
Sziasztok!
Nem rég volt a TV2-n a Halálosabb Iramban elsõ része...Nah most ott van egy rész,hogy "Brian" beöltözik kommandósnak a többi "katonával" és betör a japcsi házába,ahol épp vigan kajáldál a család,nah most e kis rész közben megy egy ütõs szám. Ennek valaki nem tudja a szám cimét ? The Fast and the Furious soundtrack listet letöltöttem végighallgattam de valami okból egyik sem volt az...LINK Pls help me!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

baaka
Nem tujátok annak a zenének a címét ami a tv2-õn az Álomgyári feleségek
és a 90210 alatt megy?

Szivesen ! 😊

highlander15
Végre egy jó fej ember!Köszönöm!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Ha már ilyen szépen kérted ! <#mf1>Guyz Nite - Die Hard 4th verse

highlander15
De amúgy igazad van,kösz!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Ez aztán kurvára 80-as meg 90-es évekbeli zene!

dragon11
<#eljen>

davidka003
Nem tûnt fel, hogy rossz topicba írtad?<#lama>
Ide írd: link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

highlander15
Az Istennek a büdös rongybatekert véreres faszáért nem képes már valaki egy kibebaszott kurva szaros linket küldeni,mikor szépen kéri az ember???!!!

Bebe555
Hát mégiscsak Klaxons.. 😄

\"Azért jöttem, mert senki nem várt!\"

Minden kedves érdeklõdõnek a második szám: Klaxons - Golden Skans
baaka
THX!

Tomászító
Basshunter - All I Ever Wanted

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

baaka
köszi!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megvan valakinek a Miraluna - One Day eredetiben?
highlander15
A Guyz Nite-nak van egy Die hardos száma,tegye már fel valaki,kösz!

dragon11
O donis énekli vele, sry..😄

dragon11
Helló!

Mai nap hallottam a Danubiusban a Lady GaGa - Just Dance címû számot, ám remixelve..(nagyon enyhe remix.. végig egy pici flash megy végig.. és az offishall v. ki xD hosszan beszélt nagyon.. meg többször volt "vége" a számnak, amikor úgy tûnt..)

Hangsúlyozom, enyhe remix.. de engem nagyon eltalált.. nagyon bejött úgy a szám.

plz help..

ty!😊

Nekem is egy ilyesmi zene kéne 😄 szövege mintha ez lenne: I say you don't know , you say you don't know. nem biztos csak tippXD nem sok értelme van😄😄 gitáros az eleje jó ideig.

Pepsi Twist
Hali!

Mostanában megy a Discovery csatornán az "Igaz történetek" sorozat reklámja alatt 1 ilyen lájtos zene 😄 azt nem tudjátok hogy micsoda? 😄

elõre is kösz

KaszaN
Hát ja ezaz de nem úgy hangzik mint a videóban. Egyátalán nem még az instrumental se olyan 😞.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Máté94
Nem,szerintem fekete ember énekelte😊
Maximus4
Szerintem ezt keresed.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Máté94
Sziasztok!

Volt egy szám a rádióban és a pasi ezt énekelte:Its all right,its all right
Pepsi Twist
száguldó donoros videóval senki nem foglalkozik

Helló,

Egy éve keresek már egy számot, egy buliban hallottam, és a dalszövegbõl természetesen semmi nem maradt meg bennem, csak annyi, hogy a refrénben talán cherishinget énekelt a csávó. Húzós metálzene volt, a verze és a refrén énekdallamát felzongoráztam

http://data.hu/get/1535256/keresem.mp3.html

Ha valaki ismeri írja meg legyen szíves!

Köszi
REPS0L
senki? 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

davidka003
Az lemaradt, hogy ha ének nélkül akarod akkor így keresd:

Marilyn Manson - If I Was Your Vampire instrumental

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Ez pont könnyû volt.

Marilyn Manson - If I Was Your Vampire <--erre gondolsz te szerintem
Marilyn Manson - This is the New Shit <--ez meg a videó végén szól

KaszaN
Hi! Megin én vagyok...
Most egy nagyon nehezet kérnék... az a zene érdekelne ami ebben a videóban szól, 00:35-tõl 01:35-ig a háttérben. Ha lehetséges a kérésem.
köszielõre is.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Hali!

Változatosság kedvéért megint egy rise fm-es szám érdekelne.
"homanicu" vagy "womanicu" fene tudja. Kellemes nõi hang mondja többször. Ilyeneket is mond már amit ki tudtam venni: need you to witness. give it then magic mymind.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

oneal1

!Forza Ferrari!

matyi0323
Hali. A cool tv-n ma láttam a Csajok szilikon ez lesz a paradicsom címû sorozatot és ebben a filmben volt többször is egy szám. A film közben egy lány énekelte, de csak pár másodpercig mindig. Esetleg valaki tudja mi az?😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

DMZ
Igen, nagyon köszi!!!!