16931
11552975001178628345.jpg
  • oneal1
    3:12 től mi a szám címe, tudja valaki? köszi! :)
  • 3Error #16487
  • kennedy69
    Közben meglett....Jasper Forks - Paradise
  • 3Error #16485
    Nagyon szívesen !
  •  Evil
    Köszi szépen :))
  • 3Error #16483
    Szia ! Jól tudod az előadót (még a Johann Strauss Orchestrá-t illik mellé tenni :)) , nagyon szép zene :

Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.08.30. 14:53:21
  •  Evil
    Sziasztok, megtudná nekem mondani valaki hogy mi a szám cime ennek a filmnek az elején? Közvetlen úgy 1 percig.
    http://www.ingyen-video.net/toszkanai-eskuvo-2015-vidto/
    Előadó elvileg: André Rieu ,de seholse találom külön :(
  • kennedy69
    Sziasztok!
    Egy klippet keresek,aminek a utolsó harminc másodpercét láttam ma a sláger tv-n.Egy nő lufikat tartott a tengerparton,és csak annyit jegyeztem meg,hogy azt mondogatta "in paradise".Sajnos csak ennyit tudok róla mondani,de hátha szerencsém lesz,és valaki ráismer.
  • tutituti
    Domido.com feldúdolni?lehet az megoldás lenne.hátha
  • 3Error #16479
    Szia !
    Félreértettél, én csakis jó szándékkal próbálok segíteni, de piszok nehéz feladat ennyi alapján behatárolni egy számot, ezt magad is hallhattad a youtube-on.
    Tehát konkrétan amit én tudni szerettem volna azt csak most tudtam meg lényegében. Az "intro" : közel azonos a DALLAMA a Jonas féle száméval, de a SZÖVEGE egész más és NŐ énekli. Ez talán a legbiztosabb kiinduló pont, ha jól értelmezem.
    Segítene, ha be tudnánk azonosítani a műfaját az általad hallott számnak, mert pl. a dance-electro-dubstep között annyi a hasonlóság, mint egy rock, jazz, reggie triónál. :) (ezért mondtam a 70%-ot)
    Mivel írtad, hogy nem vagy járatos az elektronikus zenékben, ezért abban tudok segíteni, hogy megtaláljuk a műfaját, ha mondasz 2-3 hasonló stílusú számot, az általad hallottal. Nyilván könnyebb lenne, ha ismerném a számot, de 99%, hogy még én sem hallottam. :D
    (csak tipp, de dallamosság alapján trance/vocal trance lesz)
  • atiapuka
    Üdv, na akkor még egyszer. Tessék itt van, közben találtam egy ilyet (az előzőnek valami remixe).
    https://www.youtube.com/watch?v=WbpBzADs0_o
    Na:
    -elején nincs tamtam
    -az intro az mondom hogy 90%-ban ilyen, gyakorlatilag ezt veheted egy UGYANEZ-nek félhang eltéréssel
    -szerintem félreértetted, mert azt mondtam, hogy az INTRO hasonlít, nem azt hogy ezt a zenét keresem
    -arra hogy nem gitár az intró, arra azt tudom mondani, hogy mivel gépzenét keresek attól még a dallam az lehet ugyanaz
    -igen a szövege más, ha tudnám a szöveget akkor nem érdeklődnék hanem beírnám google-ba aztán kész, már okosabb is lennék
    -mivel nem operát keresek, nem tudok női hangszíneket sorolni, ezért maradjunk annál hogy nő énekel (pl Ellie Goulding és társai, nemtom)
    -mióta kérdeztem meghallgattam youtubeon rengeteg féle vegyítésben a (2010's dance electro music dubstep house summer party mix woman vocal) szavakkal és hát konkrétan hasonlót sem találtam, biztos rossz megközelítés vagy nem tudom, de akkor te más zenék 70%-ával azonosítod vagy nem tudom mi lehet a probléma
    -azt hogy milyen stílusú/érzületű a szám leírtam
    -azt hogy mit értettem ki belőle leírtam
    -azt hogy milyen hosszú volt leírtam
    -azt hogy mikori megjelenésre lövöm be megmondtam
    Igazából egy előadó-cím kombón kívül mindent elmondtam, ennyit tudtam így összeszedve/kiegészítve/hozzátéve írni.
    Ha ez kevés, akkor nem tudok segíteni, így vagy úgy de köszönöm hogy foglalkoztál velem, én azért keresem tovább.
    Üdvüzlet :)
  • 3Error #16477
    Őőő, akkor ezt most megint nem értem. A szövege más, nő énekli és nem gitár az intró? Akkor miért linkelted be azt a számot, ha lényegében "köze nincs" hozzá? Megértem, hogy pubban nem a zenére figyel az ember, de így sajnos esélytelen megtalálnom, hiszen csak annyit tudok, hogy "valamit énekel egy csaj az elején és elektronikus zene". (mert ugye a stílust sem tudjuk, amit írtál az 70%-ban befogja az összes villanymuzsikát)
  • atiapuka
    Hello, hát még annyit tudnék róla mondani, hogy az intro szerintem kb 80-90%-ban azonos, nem gitár hanem ilyen dallamos gépzene (enyhébb basszus és mellé ez az intró). A szövegből túl sok minden nem maradt meg sajnos, akkor túl könnyű dolgunk lenne megtalálni, de úgy rémlik hogy a második sorban szerepelt a "follow" szó. Hossza az szerintem 3-5 perc, de megmondom az őszintét, egy pubban hallottam és azért a társasággal foglalkoztam, így a zenére csak ilyen pontossággal emlékszem. Ez nem tudom, hogy még mekkora segítség, de sajnos többet már nem nagyon tudok róla mondani. Remélem sikerül beazonosítani, köszi előre is a segítséget. Üdv :)
  • 3Error #16475
    Ez sajnos kb. félmillió zenére illik... Valami konkrétabb tipped nincs? Pl., hogy mit énekel a nő, mennyire hasonlít az intró az általad említett zenére, etc.
  • 3Error #16474
    Kicsit későn, de megvan :
  • atiapuka
    Sziasztok!
    Egy lassabb, talán 2010 körüli club/dance/electro/dubstep zenét keresek (sajnos a stílusok közti különbséggel nem vagyok tisztában). Jellemzője, hogy egy nő angolul vokálozik és az intrója hasonlít a Nick Jonas - Give Love A Try intrójához: zene

Előre is köszönöm a segítséget, üdv
  • Rudolf14
    Sziasztok!Én ezt a számot keresem,a Szigeten fesztiválon szólt.Annyit tudok hogy a Nervo csapatta ezt a számot. http://www73.zippyshare.com/v/8ntQ9Eu5/file.html
    Utoljára szerkesztette: Rudolf14, 2015.08.17. 14:59:18
  • 3Error #16471
  • osimandias
    Sziasztok! Esetleg tudja valaki mi a címe annak a számnak, amely video alatt fut?
    Köszönöm:)
  • tutituti
    mi is először ezt hittük de sajna nincs az albumon.
  • 3Error #16468
    Esetleg ez lehet az? Ill. ez intro, ennek a folytatása talán.
  • tutituti
    Sziasztok.
    keresek egy számot ami elég kevés van belőle.
    Úgy tizenhárom éve hallhattam először. valahogy úgy kezdődik hogy "Welcome to the psycho park(na itt lehet hogy ward vagy psychopath)
    Break it true, nobody gonna stop it rész is van benne.genre valszeg rnb vagy hiphop szerű.elég gyors volt.mintha lett volna benne hegedű szerű effekt is és az eleje eléggé vészjósló volt.
    tudom kevés,de hátha valaki tudja.azt hiszem egyszer már kérdeztem itt de ismét eszünkbe jutott a baráti társasággal.
    előre is köszi
  • harcossrac2002
    Haggyuk error köszi mégegyszer
  • 3Error #16465
    #14633 ?
    Vagy nem tudom mire gondolsz.
  • harcossrac2002
    Hát lehet hotgy nem te adtad de azt irták nekem hogy a linkben van 15 zene aki irta megadhatná öket
  • 3Error #16463
    Nagyon szívesen !
    A kérdésedre : zenefelismerő progik, dalszöveg keresők, apróbb bejáratott ismeretek, meg a zene szeretete.
    Őőő, amiket találtam? Miket is?
    Utoljára szerkesztette: 3Error, 2015.07.27. 10:37:07
  • harcossrac2002
    Ja és error azokat a zenéket amiket találtál elküldhetnéd és én megtalálnám a jót :)
  • harcossrac2002
    Error megint köszönöm !!! De egy kérdés furdalja a tudatomat . Ha mi nem találjuk meg a zenéket ti hogy jöttök rá ??? Mindent köszönök szépen :)
  • Peetboy
    Köszi, ezek közül biztos megtalálom. :)
  • 3Error #16459
    Ez lesz az :)
  • eksy

Ja, a link-ben amit segítségül adtam, az első komment a kérdésed, a második a válasz volt rá.
  • eksy
    MR2-n játszott zenék listája.
  • harcossrac2002
    https://www.facebook.com/sofianovic.bozarfift/videos/vb.100003181114977/787651834684180/?type=2&theater talán ez a link jo ha két lányt mutat akik rondák jo helyen jártok
  • 3Error #16455
    Próbáld meg a MAHASZ Rádiós Top 40-et (bár én nem találtam köztük olyat, vagy csak nem vettem észre), vagy esetleg a Helikon Top 40-ét.
    A Petőfi-n középen van csúszkás (dátum/időpont) műsortár, ott is kereshetsz. Ennyi amit segíteni tudok, mert dalszöveg alapján ilyet nem találtam, mint amit írtál. (rap stílusban)
  • 3Error #16454
    A linken idegen nem nézheti/hallgathatja meg a videót.
    A másik számhoz, amit lentebb kértél, pedig legalább egy stílust és a zene évjáratát add meg, mert épp 15 féle zenében hallható ilyen sablon-szöveg.
  • harcossrac2002
    https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xfp1/v/l/t42.1790-2/11738923_787652174684146_1354213097_n.mp4?efg=eyJybHIiOjczMiwicmxhIjo1MTJ9&rl=732&vabr=407&oh=c43072d907669ab531ec8172feff90ef&oe=55B2B19D zene cime pls
  • Norbi1990
    Irie Maffia szám lesz szerintem, de hogy pontosan melyik azt nem tudom sajna.
  • harcossrac2002
    Na sziasztoik még egy zene ugrot be aminek nem tudom a címét ! A szövege valahogy igy van : aaaaa in the sky ... into the night .. my hair valahogy igy van a szöveg aszem ez az eleje . Ha valaki esetleg rájönne a zene címére annak megköszöném :)
  • IMYke2.0.0.0
    " de igy egyszerűbb" - és helytelenebb.
  • Peetboy
    Igen a Petőfi Rádióban hallottam délután pár hete többször is. És a Helikon rádió is játsza.
    Régen írták a Petőfi honlapján a zene címeket, amiket játszottak a rádióban, de most nem találok ott olyat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom, hogy 3 Ghz-en müködik a 4 mag, de igy egyszerűbb :)

Utoljára szerkesztette: Peetboy, 2015.07.24. 00:18:14