138
reklámfilmzene
  • Zsófyccca
    Sziasztok!Valaki nem tudja véletlenül, hogy honnan lehet letölteni az uncredit bank reklámjának a zenéjét? Tudjátok az "...open your eyes, dream of the story of your life..."?? Fontos lenne nagyon!
  • lampre
    hello az uj wv polo GTI zenéke kéne a kis gyerek mikör felnötként viselkedik thx
  • Nightwish006
    Mood indigo - golden life!
    MEGVAN VÉGRE MEGCAN MWHAHAHAHAHA
  • bazza
    arra gondol amikor fociznak, meg gitároznak a tábortűznél és a végén összekoccintanak két aranyászok üveget.
  • Phat Smoker
    hát, hogy milyen reklám arra én is kiváncsi lennék!
  • Lóvé nincs má
    Ez de qrva értelmes beírás volt Azt, hogy milyen reklám,még véletlenül sem írtad le.

Jura park:

Ameikben fociznak....ez milyen nyelven van? Mert a meik az melyik...

Valaki kérdezte az új Fiat Punto reklám zenéjét. Az előadó: Gianna Nannini-Meravigliosa Creatura (New Version)
  • Nightwish006
    Hello!
    Nemtudom mennyire nézik ezt a topikot, de az Arany Ászok zenéért ölni tudnék!
    Ameikben fociznak meg ienek!
    Köszi
  • Jrex
    sziasztok nekem az új toyota reklám zenéjének a címe kellene,amiben 1 csaj meg 1 pasi beülnek a kocsiba és a csaj gondol ilyeneket pl:1-2 gyereket is eltudnék vele képzelni...
    meg régebbi reklám a suzuki ignis zenéjének a címe kellene. köszi.
  • SamFisher22
    sziasztok!
    az új sony ericcson reklám zenéjének a címét nem tudja valaki? walkman mobilokat reklámoz, mindenki táncol benne, az egyik tag ritkusra rángatja a mellyizmát:), ennyi maradt meg belőle, mert ritkán látom:< maga a reklám is yo lenne,
    köszi
  • mahalo
    Ennek nem tudjátok a zenéjét honnan lehetne megszerezni vagy legalább a címét?

KATT
  • Hymtozis
    Nekem a Nokia reklám zenéje kéne, amiben táncolnak, meg minden, és azt a telót reklámozza (nemtommmeik :D) ameiknek az alját lehet forgatni, és akkor zenelejátszó...
    szerintem írj valami konkrétabbat mert aki ebből megmondja, az minimum látnok...
  • Phat Smoker
    nekem annak a reklámnak a zenéje kellene, amit most nyomatnak sűrűn a tévében, (pl. tegnap este is volt, a másik reklám előtt)
    az előadót nem tudom, de naon tuti zene és egészen a reklám végéig tart.
    tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne letölteni ? előre is köszi!

• The Methode
    Helló!
    Tudjátok van az az új Old Spice reklám és megy alatta valami rockos zene
    na az kellene vagy a címe,előadója.Köcce!
  • bazza
    Meravigliosa Creatura
  • Jrex
    sziasztok nekem az új fiat zenéjének a címe kellene,és amit régebben reklámoztak suzuki ignis reklámnak a zenéjének a címe.köszi.
  • bazza
    Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura
    (elvagyokXD)
  • bazza
    hehe XDXD - egyébként már megvan -

az Új Bravo reklámzenéje viszont kéne!
  • Fido4life
    az ritka szar
  • bazza
    nekem annak a cámnak a címe kéne (hogyha nemcsak a filmben van) amit a Tibor vagyok... c. filmben egy koncerten ad elő pár srác.
  • Szabi84
    Yokohama Advan reklámjának a zenéje kéne, meg maga a reklám is! Az eurosporton szokott lenni!
  • Mészy
    Sziasztok!
    A mostani ford focus, a t-online és az unicredit bank reklámjának zenéjének a címét szeretném. köszönöm.
  • ddomi87
    The Cloud Room - Hey Now Now
    csak kérdezzetek:P

amugy meg mindegyik fennt van a reklamadatbazis.hu-n...csak szét kéne nézni!
  • bazza
    a mostani pepsi reklámzenéjét ismeri vki?
  • ddomi87
    Hardknox-Fire Like This
  • CaviaR
    Meg tudnátok mondani mi annak a számnak a címe ami az új Renault reklámban van? Dob van benne és szájharmónika. Ez a zene volt az "Én és Én meg az Irén"-ben, amikor bekattan a srác. :) Köszi!
  • hinar
    Az új Completa reklám filmnek a zenéje kellene, de elég a címe is (jazz, egy nő dudol a számban)...
  • blood17
    Sziasztok érdekelne az uj Grande Punto autonak a reklámzenéje! Köszönöm előre is a segítséget!
  • 000kismanó000
    Sziasztok! Nekem a Garnier új reklámjának a zenéje kéne, amibe benne van, hogy a barna haju csajszi hajsütövel süti a haját, meg van egy olyan is, amibe szöke csaj van.

Meg még valami, a betétes reklám, amikor a Megatáncos csaj betétet kér, és az az akcentussal beszélö Megatáncos zsüritag ad neki tisztasági betétet.

Ha valaki tud segíteni, annak ezer köszönet!! Puszi:)
  • angeleyes20
    Az új OTP zenéje: Israel Kamakawiwo ole : Somewhere Over The Rainbow :))
  • Fido4life
  • The Methode
    jaja az az új OTP reklám annak kellene a zenéje nagyon vagy cím,előadó köcce.
  • Fido4life
    valszeg az alsó lesz az
  • ddomi87
    mejikre gondolsz?

Esküvö, autóversenyzés, elsö nap az oviban, szüléses?
  • The Methode
    Nem tud senki arról az új OTP-és reklámzenéről mer baromira kellene,ha
    meg nem akkor azt is írjátok vagy valami legyen wazzzzzzzzzzzzeeeeeee!!!!
  • ddomi87
    Summer in the City - The Lovin' Spoonful
  • lampard99
    Hello Kéne a die hard 3 bevezető zenéjének a címe a robbanás elött thx!!
  • The Methode
    Csá az új OTP-és reklám zenéje kellene valaki tud róla valamit?
  • ddomi87
    az a zene amikor: uj citroen c4 reklám, amikor korcsolyázik a kocsi...
    ismeritek?

(reklamadatbázis nálam nem jön be,nektek?)
  • redbull0304
    A peugeot 607-es reklámok zenéje kéne... mikor a kocsik elbujnak... 1.városba 2.erdőbe...