138
reklámfilmzene
-
Zsófyccca #98 Sziasztok!Valaki nem tudja véletlenül, hogy honnan lehet letölteni az uncredit bank reklámjának a zenéjét? Tudjátok az "...open your eyes, dream of the story of your life..."?? Fontos lenne nagyon! -
lampre #97 hello az uj wv polo GTI zenéke kéne a kis gyerek mikör felnötként viselkedik thx -
Mood indigo - golden life!
MEGVAN VÉGRE MEGCAN MWHAHAHAHAHA
-
arra gondol amikor fociznak, meg gitároznak a tábortűznél és a végén összekoccintanak két aranyászok üveget. -
Phat Smoker #94 hát, hogy milyen reklám arra én is kiváncsi lennék!
-
Ez de qrva értelmes beírás volt
Azt, hogy milyen reklám,még véletlenül sem írtad le.
Jura park:
Ameikben fociznak....ez milyen nyelven van? Mert a meik az melyik...
Valaki kérdezte az új Fiat Punto reklám zenéjét. Az előadó: Gianna Nannini-Meravigliosa Creatura (New Version)
-
Hello!
Nemtudom mennyire nézik ezt a topikot, de az Arany Ászok zenéért ölni tudnék!
Ameikben fociznak meg ienek!
Köszi -
sziasztok nekem az új toyota reklám zenéjének a címe kellene,amiben 1 csaj meg 1 pasi beülnek a kocsiba és a csaj gondol ilyeneket pl:1-2 gyereket is eltudnék vele képzelni...
meg régebbi reklám a suzuki ignis zenéjének a címe kellene. köszi. -
SamFisher22 #90 sziasztok!
az új sony ericcson reklám zenéjének a címét nem tudja valaki? walkman mobilokat reklámoz, mindenki táncol benne, az egyik tag ritkusra rángatja a mellyizmát:), ennyi maradt meg belőle, mert ritkán látom:< maga a reklám is yo lenne,
köszi -
mahalo #89 Ennek nem tudjátok a zenéjét honnan lehetne megszerezni vagy legalább a címét?
KATT -
Hymtozis #88 Nekem a Nokia reklám zenéje kéne, amiben táncolnak, meg minden, és azt a telót reklámozza (nemtommmeik :D) ameiknek az alját lehet forgatni, és akkor zenelejátszó... -
#87 szerintem írj valami konkrétabbat mert aki ebből megmondja, az minimum látnok... -
Phat Smoker #86 nekem annak a reklámnak a zenéje kellene, amit most nyomatnak sűrűn a tévében, (pl. tegnap este is volt, a másik reklám előtt)
az előadót nem tudom, de naon tuti zene és egészen a reklám végéig tart.
tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne letölteni ? előre is köszi!
-
The Methode #85 Helló!
Tudjátok van az az új Old Spice reklám és megy alatta valami rockos zene
na az kellene vagy a címe,előadója.Köcce! -
Meravigliosa Creatura -
sziasztok nekem az új fiat zenéjének a címe kellene,és amit régebben reklámoztak suzuki ignis reklámnak a zenéjének a címe.köszi. -
Gianna Nannini - Meravigliosa Creatura
(elvagyokXD) -
hehe XDXD - egyébként már megvan -
az Új Bravo reklámzenéje viszont kéne! -
az ritka szar -
nekem annak a cámnak a címe kéne (hogyha nemcsak a filmben van) amit a Tibor vagyok... c. filmben egy koncerten ad elő pár srác. -
Yokohama Advan reklámjának a zenéje kéne, meg maga a reklám is! Az eurosporton szokott lenni! -
Sziasztok!
A mostani ford focus, a t-online és az unicredit bank reklámjának zenéjének a címét szeretném. köszönöm.
-
The Cloud Room - Hey Now Now
csak kérdezzetek:P
amugy meg mindegyik fennt van a reklamadatbazis.hu-n...csak szét kéne nézni! -
a mostani pepsi reklámzenéjét ismeri vki? -
Hardknox-Fire Like This -
Meg tudnátok mondani mi annak a számnak a címe ami az új Renault reklámban van? Dob van benne és szájharmónika. Ez a zene volt az "Én és Én meg az Irén"-ben, amikor bekattan a srác. :) Köszi! -
Az új Completa reklám filmnek a zenéje kellene, de elég a címe is (jazz, egy nő dudol a számban)... -
blood17 #71 Sziasztok érdekelne az uj Grande Punto autonak a reklámzenéje! Köszönöm előre is a segítséget! -
000kismanó000 #70 Sziasztok! Nekem a Garnier új reklámjának a zenéje kéne, amibe benne van, hogy a barna haju csajszi hajsütövel süti a haját, meg van egy olyan is, amibe szöke csaj van.
Meg még valami, a betétes reklám, amikor a Megatáncos csaj betétet kér, és az az akcentussal beszélö Megatáncos zsüritag ad neki tisztasági betétet.
Ha valaki tud segíteni, annak ezer köszönet!! Puszi:) -
angeleyes20 #69 Az új OTP zenéje: Israel Kamakawiwo ole : Somewhere Over The Rainbow :)) -
#66 -
The Methode #67 jaja az az új OTP reklám annak kellene a zenéje nagyon vagy cím,előadó köcce. -
valszeg az alsó lesz az -
mejikre gondolsz?
Esküvö, autóversenyzés, elsö nap az oviban, szüléses? -
The Methode #64 Nem tud senki arról az új OTP-és reklámzenéről mer baromira kellene,ha
meg nem akkor azt is írjátok vagy valami legyen wazzzzzzzzzzzzeeeeeee!!!!
-
Summer in the City - The Lovin' Spoonful -
lampard99 #62 Hello Kéne a die hard 3 bevezető zenéjének a címe a robbanás elött thx!! -
The Methode #61 Csá az új OTP-és reklám zenéje kellene valaki tud róla valamit?
-
az a zene amikor: uj citroen c4 reklám, amikor korcsolyázik a kocsi...
ismeritek?
(reklamadatbázis nálam nem jön be,nektek?) -
A peugeot 607-es reklámok zenéje kéne... mikor a kocsik elbujnak... 1.városba 2.erdőbe...