X-akták (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban, a documents and settings-en belül a saját felh. névben van egy dokumentumok mappa, ebben pedig a videók, nekem ide rakta bele a neten megnézett X-akták részt.
Tuvok
divx-ben van egy olyan funkció, hogy nézés közben tölti is lefelé
valami cache vagy ilyesmi

Matyee021
Zigor:

lehet h neked furcsa de eddig eszembe se jutott h elkezdjem nézni...sztem ez még nem bûn.

Bokafix2:

errõl már halottam de nekem elsõsorban az lenne a lényeg h le tuggyam szedni.

Broafka
Mulder Scullynak:
"Tudod, sose gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom neked mondani, de... büdös vagy!" 😄

miután felrobbant egy labor és rájuk hullott a szar! 😄

ez egy vicces rész volt.
Esküszöm ez a sorozat mindig meglep, rengeteg részt láttam már (köztük ezt is) de még mindig van olyan rész amit még nem láttam (mint a rém rendesek)
valszeg a sok évad miatt

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Just B
thx

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

macselek
Én is csak a napokban kezdtem el nézni😊 Láttam már részleteket belõle régebben, de most kezdtem el. Perpill kedvenc sorozatom, nagyon tetszik az egész.

Bokafix2
http://sorozatok.divxlive.hu

Regelni kell hogy nézhesd. Ja meg letölteni a web playert. De azt le lehet az oldalról is.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Just B
Dobnál errõl az oldalról 1 linket? köszi

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Bokafix2
Mind a 9 évad fenn van szinkronban dvd minõségben az online filmek oldalán. Le sem kell töltened, online lehet nézni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Broafka
pedig az is jó film szerintem 😊

bár azt mondják a fekete fehéres jobb, de azt nem tom letölteni.

Mindenesetre a kérdés adott amúgy! 😄 szóval Matyee kérdése 😊

ZilogR
úúúristen, van, aki most KEZDI nézni...?! hát ennek kötelezõnek kéne lennie középsuliban a Legyek ura helyett!

😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Matyee021
Hello mindenki!

Mostanába kezdtem nézni az X aktákat és naon teccik. nem tudtok oan oldalt ahonnan le tudnám tölteni az éveadokat? v ha Ti feltöltenétek vhova...naon megköszönném mind2t

Múlt héten láttam elõször az elsõ mozifilmet, és amikor felrobbant a film elején az a nagy épület, én azt hittem, Michaud majd sértetlenül sétál ki a romok alól, ugyanis azt hittem szuperkatona 😊
A 9.évadban a Ne bízz senkiben c. részben õ valóban szuperkatonát játszik 😊
😊
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

hello!
két dolog érdekelne..

az egyik, hogy ki lenne olyan jófej, aki odaadná nekem valamilyen formában a teljes 4. évadot? 😊

a másik, hogy a 7. évad csak a tv-rip verzióban érhetõ el magyarul? vagy van belõle jobb minõségû is? ez utóbbi esetben ezt is szívesen magamévá tenném 😊

a bizniszt lebonyolítására sokféle módon nyitott vagyok (dvd+posta, dvd+személyes átv. ... esetleg személyes találka, mobil vinyóra kiírni.. stb)

no? tud valaki segíteni? 😊

Tuvok
rtl klub, 21:15

ZilogR
szerdán valamelyik csatornán az elsõ mozifilm!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Broafka
hali, nem tudjátok honnan szerezhetném meg a sorozatot?

jó lett ez, a végén a stáblista alatt még ne menjetek ki a moziból, van még utána egy kis meglepetés jelenet 😊
ZilogR
aki látta írjon pár bátorító szót, mert mindenhol NAGYON lehúzzák!
(most du 4:20 az USA-ban, ott biztos van néhány ember, aki kamerával jár mozizni 😉 - holnap meg úgyis meló 😛 )

Én is így vagyok ezzel 😊
celza8807
Én már láttam! Meglepetések sora vár rátok 😊
Tetszett a film, és biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása.

A#1

Serpa
jaa, õ a bagós.

Serpa
cgb?

én szememben az x akták cgb spender nélükül nem az igazi :S

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tuvok
5k

Tuvok
Fókuszban is volt
Elsõre úgy tûnik hozni fogja az elvárt színvonalat

ZilogR
most láttam a TV2-n az elõzetest!

Az igazság odaát van...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Garrett27
hiába írják ezt a dátumot, nálunk a mozik programjain nem szerepel... <#szomoru2>

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Ma éjjel a földönkívül címû rész ment, tök jó, ez a rész még úgysem volt...
Port.hun is azon a napon mikor elõször adták 21:30kor 00:30 volt kiírva...
csak a cooltv.hu a megbízható nagyjából...
A most érkezett tévéújságban még az éjfél utáni kezdés van beírva minden napra. Gondolom, még az idõpontvariálás elõtt kinyomták.
Rykov
Jajj, anyám, én szerintem inkább letöltöm valahonnét, mert ezek a mûsoridõk és bizonytalanságok az õrületbe kergetnek. 😄

err... http://cryptozone.extra.hu

Tehát az epizódot jól írták, de az epizódcímet már nem. Én pedig hirtelen csak az epizódcímre figyeltem.
Az volt kiírva, hogy "18. rész: Alakok". 😄 Holott A csodatévõ a 18. részt, és azt adták le. ^^
Most akkor mégsem ismétlések mennek a rákövetkezõ nap éjjel ? 😄
Hogyhogy nem az volt? Az 1x18 as csodatévõ rész volt kiírva, és a tegnap (ma) északai ismétlésben az is volt.. :S Melyik rész ment akkor helyette? :S
Asszem, hogy múlt héten még volt a Millenium, de most folyik a kavarás. Mondanám, hogy érdemes figyelni a cooltv.hu-t, de ott sem a teljes igazság van írva, mert tegnap az X-aktákból nem az a rész volt, amit voltak szívesek kiírni. Az igazság ezesetben is odaát van. 😄
Levette a cooltv a mûsoráról a millenniumot, egyébként megjelent nálunk dvdn és a netrõl is letölthetõ jó minõségben, bár engem annyira nem érdekel... :S az elsõ részt láttam belõle, aztán többet nem is néztem, nem fogott meg 😞
Rykov
TV újság szerint a Millennium is megy elvileg a Cool-on, (a sorozat+-on is, de azt nem fogjuk) de eddig csak az X-aktákat láttam a csatornán. <#szomoru1>

err... http://cryptozone.extra.hu

Csak egy kicsit kéne visszaolvasni. A Cool-on és a Sorozat+-on is látható.
sgkukac
Valaki nem tudja hogy holmegy még ez a sorozat? : D

ZilogR
(ráaásul pont a földönkívüli c rész, ami alap a fõsodorhoz)

A Cool tévén áttették 21.30-ra az X-aktákat, ám nem olyan rendszerességgel vetítik, mint eddig. Tudtommal holnap lesz, aztán nem tudom. Tegnap volt, de már a végefelé vettem észre.
Mármint természetesen az összes videotékában kiadott verzión más szövegû a sznkron, csak itt most konkréten a negyedik évadról volt szó...
Ezt jó tudni, egyébként azt is jó tudni, hogy amiket videotékában kiadtak dupla vagy tripla részeket a negyedik évadból, azokon is más szövegû a szinkron (asszem négy vagy öt ilyen rész van az évadban) tehát ez be ne zavarjon. elvileg akkor egyes részekhez 3 fajta szinkron is van 😄
Csak a negyediket szinkelték újra. Ugyanazok a magyar hangok, de más a szöveg. Szerintem gyengébb.
A Viasat-on az elsõ 3 évad biztos Magyar tévés, mert bemondja a narrátor a végén. Szerintem a 4.-et szinkrizték újra. Az 5-6. évadnak elsõ szinkronja volt a Viasat-os, amiben Náray Erika helyett Györgyi Anna lett Scully hangja. Aztán 7.-re visszatért Náray. Lehet, hogy Náray gyesre ment, de nem vagyok benne biztos.