6047
-
#440 Pedig sok a hasonlóság.
A Dallas is kurva sokáig húzta, a végén a Dzdoki már az ötödok máját fogyasztotta, Bobi 2X meghalt és 1X föltámadt, 1X meg csak egy 140 részen keresztül tartó álom része volt, Pam is megégette magát ha jól emléxem, ja és persze Bobi elszedte Dzsokitól az alkesz nőjét aki párszor fölgyújtotta a kócerájt...
Bocs, csak előtörnek az emlékek... -
#439 Ez nem a dallas!!! -
#438 Még feltámadhat, To be continued ... -
#437 De gáz, most már csak az lenne gázabb ha a Scully "csak álmodta volna az egészet" vagy Mulder vhogy mégis föltámadna...
-
#436 Hát amikor megtalálták, már nem élt ... -
#435 Télleg meghalt?
Mulder nincs többé? -
TuaPapa #434 Hi all! Keresném megvételre az x-akták sorozatból az 1-9 szériát, lehetőleg dvdrip szinkronnal. Akinek megvan pm vagy mail
[email protected] -
#433 mi volt? -
#432 már megint elfelejtettem :((((((((((((( -
#431 Holtan :D -
#430 Na megjött Mulder. -
#429 Király! -
#428 Szóval max 2 hónap és jön a 9. utolsó évad amikor állítólag rengeteg minden függőben hagyot kérdés/dolog magyarázatot kap. Már várom. -
#427 Nem igaz minden, mivel a 8. megy annak is már a 2. fele. -
#426 basszus, majdnem írtam vmi nagyon negatívat, amit csak most vettem észre, amikor először láttam, akkor nem
de mind1 is, jó rész, az a lényeg -
#425 Ez jó rész :) -
#424 Nem, nálunk ha minden igaz a 7. megy. -
#423 Az melyik?
Ami most megy? -
#422 Kilencedik szezonról mik a vélemények errefelé ?! -
#421 De a 2 héttel ezelőtti vasárnapi új rész az tetszett, amiben az új húsevő baktréium volt ami az izzadsában aktiválódik. -
#420 Ezt az ördögös részt már vagy 4x adták, nem nézem meg mégegyszer... De elsőre nem volt rossz. -
#419 Érdekes, én meg pont az összeesküvés elméleteseket nem bírom annyira :)
Ízlések és pofontok... -
#418 Nekem nem mert uncsi volt kicsit, semmi akció, semmi kormány összeesküvés...
Azért fölvettem ezt is... -
#417 Nekem tetszett a mai :) -
#416 ez most nem olyan jó rész.
de azzé megnézem. -
#415 :D
köszi -
#414 Ja, zsír volt, csal a vége nem tetszett megint...:( -
#413 elátkozott ház.
izgi és vicces volt egyszerre.
teccett.
:) -
#412 Azon a helyen ahol megtörtént a csere rájöttek hogy visszaugrik midnen magától. Szóval visszamentek, aztán minden rendeződött és visszatértek időben az incidens elé pár másodperccel, mintha semmi sem történt volna. Aztán hazamentek és vége.
De az tetszett benne hogy "Saddam nem is létezik, én találtam ki a budin. Egy útszéli kávézóban találtunk rá a tagra, szeretett szerepelni" :DDDD -
#411 sajnos erről lemaradtam, mi lett a sztori vége? -
#410 Ez most nagyon király rész, még sose láttam eddig! -
#409 A muldörhelyetcserélarosszfiúvalmásodikrész-re gondolsz? -
#408 a tegnapi rész tök jó volt szvsz :) -
#407 Kiderült, hogy Scullynak csak videóról mutattak egy egészséges embriót, úgyhogy rájött hogy ez a kórház is összejátszik a többivel sazl elkotortak onnan gyorsan valakivel aki dágett barátjának adta ki magát. Nő útközben megszül, scullyt bekábítják, de előtte még meghalja a furcsa hangú sírást. Mikor felébred azt mondják neki hogy a nőnek egészséges fiúgyereke született gyk. kicserélték. -
#406 rejtéj ... akarom mondani ez is egy X-atka :) -
#405 Igen ez kb, csak azt nem értem, ha visszaemlékezés Mulderre, és nem valós, akkor miért nem mutatják valahogy 'homályosan', vagy valahogy külön kéne választani, mert így elég nagy kavarást okoz, mikor egyik jelenetben Scully Muldert siratja, másikban vele ölelkezik ... -
#404 x-aktak.hu-n volt
"Scully visszagondol a múlt évre, amikor találkozott Fox-al. Dana elmondja, hogy a mesterséges megtermékenyítés, mint az utolsó esély a terhességére, nem sikerült. "Sose add fel és bízz a csodában" - mondja Mulder és homlokon csókolja Scullyt. "
Gondolom akkor ez volt a legvége!? -
#403 Mi lett a tegnapi rész legvége?
Szokás szerint bealudtam.
Azt még láttam, amikor a csajt elvitték kocsival majd megszülte a gyereket aztán ott voltak a kórházban Scullyval és mondták neki, hogy egészséges a gyermeke.
Aztán mintha Scully még valami papírokat olvasgatott volna de a legvége nem tudom mi volt. :( -
#402 Mosmá nemsokára jön vissza mulder -
#401 X-akták rulez !