6047
-
#600 májjj.hagymával.nyám -
Pontius #599 Huh erre is emléxem:
Akkor még nagyon fiatal voltam és emléxem utánna mien rémálmaim voltak... LoL -
Pontius #598 lehet, hogy régebben volt rossz az időérzékem :P -
Pontius #597 azt még régebben láttam, asszem m1-en vagy hol adták 8-9 évvel ezelött..
yó rész -
#596 legjobb! -
#595 ok -
#594 ma a "gumiember" lesz.
ne hagyjátok ki ! -
#593 miért adják összevissza? már vagy 3 rész végén irták ki hogy to be continued... de másnap sosem a folytatást adták. Legutobb pl az első részt adták le? Normálisak ezek? -
#592 :D -
#591 jo attól hogy nem cigizik még lehet hogy heroinista meg a napi 2 üveg whiskey befigyel az arcába -
steweee #590 hihetetlen. pedig megesküdtem volna rá. az arca csárliéval vetekszik gyűrötségban -
#589 aki a bagóst játsza (William B. Davis) a valóságban nem cigizik.A filmben sem rendes cigit sziv hanem valamilyen gyógyfüves cigit amiben nincs katrány, nikiton meg ilyen csúnya dolgok. -
Pontius #588 Az elején is benne volt 2x -
steweee #587 az első részben feltűnik egy pillanatra a bagós is a végén, úristen, szinte tini a későbbi sorozatokhoz képest. gondolom a cigit nem csak a film kedvéért szívja -
#586 hmm?
én nem úgy láttam.. -
#585 úgylátom hogy cask keddiog lesznek a régi részek aztán ujra folytatják ahol abbahagyták -
Pontius #584 "meg az anyagi siker."
Nekem ami feltünt az az autójuk, mien gagyi kocka NoName autoval furikáznak mán... :P
Az újabb részekben meg már a legujabb, legdizájnosabb Chrysler-rel nyomják... -
#583 ja.
a képminöségen télleg látszik az a 10 év de a kameramozgások meg rezgések nem emiatt vannak.steadycam már akkor is volt szal azok direkt rezegnek.sok beállitásban észrevenni hogy msáhogy próbáltak akkor kamerázni egyes jeleneteket pl zoomolás meg olyan beállitásokban is mozog a kamera mikor az pl ujabb részekben csak váltana(snitt).de naon kira.Darkosabb minden -
#582 Faszán lemadartam az első részről. :(
De a másodikról már nem. :)
Most néztem meg videóról. Milyen érdekes lánti, hogy az első részekben még a kép minőségén is észrevenni, hogy még nem csúcstechnikával készült, párszor beugrott a képek alapján pár régebbi horrorfilm a képminőség alapján :)
Meg az is fasza volt, amikor kiszálltak a kocsiból és mentek be a házba a kamerás faszi futott velük a kamerával és eléggé remegett a kép.
Ha összehasonlítunk egy akkori és egy mostani részt ég és föld a különbség technikában. :) Nem hiába a 10 év fejlődés, na meg az anyagi siker.
Az első évadban nagyon jó részek voltak, ajánlom mindenkinek. -
#581 nekem is kösz... -
#580 Sziasztok.Szeretném megkérdezni, hogy magyar szinkront honnan tudnám megszerezni,letölteni?mert csak angol nyelvű a sorozat. Esetleg ha valakinek megvan elküldhetné a [email protected] címre vagy írjon privit.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Komi -
#579 :O -
#578 szkátti!! -
Pontius #577 na még 1x -
Pontius #576 A támaszpont -
Pontius #575 Ahh sajna nincs időm vele foglakozni
Majd hétfig rendbe rakom... -
#574 de izzids be, lesz tán második rész -
Pontius #573 Ahh csak most értem haza és nem maradt időm foglalkozni tv-tunerral...
Amugy enyém csak mpeg-ben képes rögzíteni :(
-
#572 én digizek és jelenleg is megosztva fenn van DC-n az összes általam felvett epizód, de ugye nem valami gyors megoldás leszedni egy epizód 320-340 mega sajnos nem a legjobb a netem ha ma lesz új rendszerem megpróbálom mindet felvenni, de jó lenne ha többen vinnénk a témát így bizotos nem marad ki rész
én xvid-be veszem 1000 bitrate-el -
Pontius #571 van valakinek digitalizálója vagy tv-tuner vagy valami? Mert akko vegye mán fel a részeket aztán rakjuk fel valami ftp-re
Tök yó lenne ha lenne netes elérése az össze résznek
Amugy nekem van, csak nem a legjobb minőségben tudom digitalizálni... -
Pontius #570 jaja, legalább 1-2 reklámot benyomhattak volna, hogy ujra első epizod!!! -
Guy #569 A poén,hogy sokan vártunk ezt a napot.A Viasat annyit megtehetett volna,hogy legalább 1-2 nappal előtte FELHÍVJA a figyelmünket reklámmal.RÉGI RÉSZEK ÚJRA!!!na mind1,király,hogy megvették a jogokat! -
#568 Én hónapokig halogattam :P -
#567 Írtam a Viasatnak hátha. Pesze annyit érhet mint halotnak a csók hiszen nem egy embert ismerek aki írt nekik, de hátha.
Valahogy el kellene érni egy első epizód ismétlést. Akinek van kedve írjon hátha több levél olvasatán meglágyul a szívük.
(amint hazaérek win reinstall már egy hete halasztom ha nem lennék lusta már jó lenne a gépem és felvette volna) :(((( -
#566 a kurva anyukat!
pont tegnap irtam a viasatnak egy emailt amiben azt kérdeztem (többek között) hogy nem tervezik e a 7 széria után ujra vetiteni az egészet az elejétöl.Fasz se gondolta hogy ezek ilyen elözékenyek.
Mind1 ugyis lassan meglesz dvd az összes.Leszarom -
#565 hétköznap a szokásos ismétlések, vasárnap az uj részek, szombat este pedig az első évad....ez milyen 5let? -
steweee #564 elrontották a dolgot, tegnap egy to be continued -al fejeződött be egy többrészes epizód, most meg a legelső sorozat legelső része ment! hogy lehet ez?hú de fiatalok voltak még mind a ketten akkoriban!remélem onnan folytatják ahol szerdán abbahagyták -
#563 hát uhh. :P -
#562 uhhh -
#561 jah :)