6047
640px-The_X-Files_logo.svg.png
  • Serpa
    akkor William -et most már nem tudják megtalálni az alien -ek ?
  • Alien
    oh, értem
  • flashX
    Tegnapi rész jó volt.
  • Tuvok #1682
    Majdnem .
  • skristof
  • Caby

Remélem mostmár nyugodtan alszol.
  • Tuvok #1679
    [Törl]
  • RelakSfromhome
    én is csak az ajánlóból tudom. Egyébként nagyon őrültek voltak, legalábbis amikor kiszálltak a helyszínre rendezkedni :D
  • Alien
    Elvileg nem. Azt hiszem
  • Alien
    ja bocsi , látom páran szóltak már :))
  • Alien
    de már nem ők mennek :)
  • akyyy
    nah majd hétvégén ide re, addig jó tvnézést
  • Tuvok #1672
    Jóvanna, nem követem .. :))
  • RelakSfromhome
    valsz nem

Mellesleg meglehetősen "gonosz" a hozzászólásod ;)
  • RelakSfromhome
    A buzik már hetek óta szombaton megy :D
  • Tuvok #1669
    Pozitív .
  • Serpa
    homikat már átrakták.
  • Tuvok #1667
    Nem is kell, Paint rulz ;)
  • akyyy
    de ugye Mulder huga nem a csikkestől van?
  • akyyy
  • skristof
    najó
    öszintén szolva kurva béna egy logo volt :D
    sajna nem értek ps-hez
    ez van :)
  • skristof
    ehh
    ott a pont! :)

kicsit OFF:
    tudnátok mondani egy helyet, ahonnan le lehetne szedni az évadokat?
    torrent lenne a jo...
  • Tuvok #1662
  • Tuvok #1661
    Mind1, inkább lemaradok az elejéről, minthogy a buzikra kapcsoljak oda ...
  • skristof
    logomat levettem most.
    oldschool SG rulZ :))
  • skristof
    ehh....
    én ezért állítom mindig 5 perccel előbbre az órát
    mondjuk nem ér semmit, mert akkor meg reklámra érek oda, és még kimegyek a konyhába kis nasiért, de akkor meg énis lemaradok
    ez van :)
  • Alien
    lehet :)
  • Tuvok #1657
    Általában a főcím megy, vagy épp vége van és írják a stábot, mikor odakapcsolok
    Pedig pont időben szoktam ... hmm, lehet rosszul jár a videó órája ?
  • Alien
    Szegény mindig lemaradsz :) De annyira sok mindenről a beírás időpotja alapján nem :)
  • Tuvok #1655
    #1629, szal ...
  • Alien

Mi történt a logoddal? :)
  • Alien
    22:40 X-Akták - Szellem a computerben

Egy titokzatos kormányügynökség véleményt két Muldertől és Scullytól két nemrégen talált holttesttel kapcsolatban. A jelek szerint az áldozatok torkát belülről zúzta össze valami, külső sérülésnek nyoma sincs a nyakukon. Amikor a hivatalnokok megtagadják a további információk átadását az esettel kapcsolatban, Mulder is bezárkózik és nem tesz említést egy hasonló jelenséggel foglalkozó X-aktáról. Később bevallja Scullynak, hogy létezik egy ilyen akta, amely a pszichokinetikus úton történő gyilkolással kapcsolatos...
  • skristof
    ehh
    ezt az időzítést , kolléga ;)
  • skristof
    banyek, nem hiszlek el titeket....
    számomra abszolút érhető volt ez a rész, és mellesleg nagyon kira is volt, végre

ja, és megnyugtatlak, ki volt írva, h "One week erlier" sazl, tessék jobben figyelni! ;)

A smoking man fia ugyebár bosszut esküdött apja nagyszabású terve ellen. kihasználta h nem tudják merre van mulder, ezért ugy jelent meg, h elhidjék tudatalatt a scullyék, h ő bizony a mulder. (dns-e azért egyezik meg, mert azonos az apjuk, ráadásul ebbe a sorozatba éppen ez lenne a bökkenő?!?:)) kihasználva ezt, a william közelébe férkőzött, h beadhassa neki azt a bizonyos fémet.
    [innentől fogva mát csak elgondolás]
    ez a William ugye sejtjük, h alien+human kombóból jött létre, valószínüleg az idegenek 'vezére', mármint erejét tekintve, hiszen csak ő tudta beindítani az UFO-t meg a játékokat is megpörgette stb.
    ezért olyan fontos a cigarettás embernek is, ezért kellett a fiának ezt a különleges tulajdonságát 'kitisztítania' belőle...
    persze az megint jó kérdés, h mi ez a fém? honnan szerezte meg? honnan tudta, hogy ez kell neki?
  • Alien
    Na megjöttem én is :)

Szal...

Én is akartam írni, hogy Mulder rendezte a részt :)

BaLeeX: "A végén pedig azt hittem, hogy odateszik fölé a játékállatokat és a kissrác majd bepörgeti őket az agyával ... és nem!"

Pontosan erre számítottam én is, hogy majd elkezd pörögni a játék, ahogy régen :))

BaLeeX: "Mondjuk nem ártott volna a bevezető után valami felirat, hogy 1 héttel korábban... Vagy valami."

Kivolt írva, meg modnták is :)

akyyy: "amúgy hogy hogy a bagós fia és mulder dns-e megegyezik?"

A bagós fia (ugye akia tegnapi részbe volt) és Mulder féltestvérek, mert végül is Mulder apja nem az volt akit hittünk, hanem ugye a Cigarettázó Férfi. Így mivel rokonok hasonló a DNS-ük, bár attól még nem kéne pontosan megegyezni, de gondolom vmi hasonlító vizsgálatot csináltak, vagy a fene tudja :)

Williamről: egyrészt érdekes, hogy a képességeit egy szimpla löttyel ellehet intézni, másrészt attól, hogy örökbe fogadták , méghozzá egy teljesen civil család, nem hinném, hogy annyira védve lesz, hisz tényleg, nehogy már ne tudják lenyomozni... Na mindegy, azért érdekes rész volt :) De ahogy Scully, én sem hittem el, hogy az Mulder lehetne, de tudtam, hgoy a Dogett amikor fejtegette, hogy ki lehet az az ember, Muldert fogja mondani :)

• akyyy
    én láttam azt kiirva...

meg akor az UFOk (meg egyéb emberek akik Williemet keresik) nem tudnának utána járni hogy kihez adták oda a gyereket? pont az FBI? naneeeeeee.... háta Mhónikashówban utána tudnak járni
  • BaLeeX
    Na, csak el kellett olvasnom a sorozat leírását az x-aktak.hu-n.

Miután a kissrác "megtisztult" azután sincs biztonságban ezt állapítják meg Szkáliék, amig az idegenek tudják hol keressék.
    Ezután döntenek úgy, hogy örökbe adják.

Mondjuk nem ártott volna a bevezető után valami felirat, hogy 1 héttel korábban... Vagy valami.
    Így már érthető.
  • RelakS
    dezsvíreg, edzsém, de ezs aggor izs zsándíd! *hork*hrönyf*köp*fütty*
  • akyyy
    én egész éccaka ezen filóztam.
    amúgy még nem modták hogy az a csávó lehet hogy mulder, addig én totál azt hittem hogy a füstös csávó.
    amúgy hogy hogy a bagós fia és mulder dns-e megegyezik?
  • Tuvok #1645
    Ne gondolkodj rajta, megspórolsz egy fejfájást ,)