X-akták (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet, hogy autotelefon volt

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Különösen tetszik, hogy beremeg a kép meg gyalogosan követi a kamerás mulderéket 😛
Az egésznek ad egy dokumentum film feelinget... Fõleg amikor a vénember-t bamerázták
A másik ami feltünt, hogy mobiltelefon nuku...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Akkor még nagyon fiatal voltam és emléxem utánna mien rémálmaim voltak... LoL

yó rész

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
én nem úgy láttam..
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nekem ami feltünt az az autójuk, mien gagyi kocka NoName autoval furikáznak mán... 😛
Az újabb részekben meg már a legujabb, legdizájnosabb Chrysler-rel nyomják...

a képminöségen télleg látszik az a 10 év de a kameramozgások meg rezgések nem emiatt vannak.steadycam már akkor is volt szal azok direkt rezegnek.sok beállitásban észrevenni hogy msáhogy próbáltak akkor kamerázni egyes jeleneteket pl zoomolás meg olyan beállitásokban is mozog a kamera mikor az pl ujabb részekben csak váltana(snitt).de naon kira.Darkosabb minden
De a másodikról már nem. 😊
Most néztem meg videóról. Milyen érdekes lánti, hogy az elsõ részekben még a kép minõségén is észrevenni, hogy még nem csúcstechnikával készült, párszor beugrott a képek alapján pár régebbi horrorfilm a képminõség alapján 😊
Meg az is fasza volt, amikor kiszálltak a kocsiból és mentek be a házba a kamerás faszi futott velük a kamerával és eléggé remegett a kép.
Ha összehasonlítunk egy akkori és egy mostani részt ég és föld a különbség technikában. 😊 Nem hiába a 10 év fejlõdés, na meg az anyagi siker.
Az elsõ évadban nagyon jó részek voltak, ajánlom mindenkinek.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Komi
Majd hétfig rendbe rakom...

Amugy enyém csak mpeg-ben képes rögzíteni 😞
én xvid-be veszem 1000 bitrate-el
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tök yó lenne ha lenne netes elérése az össze résznek
Amugy nekem van, csak nem a legjobb minõségben tudom digitalizálni...
Valahogy el kellene érni egy elsõ epizód ismétlést. Akinek van kedve írjon hátha több levél olvasatán meglágyul a szívük.
(amint hazaérek win reinstall már egy hete halasztom ha nem lennék lusta már jó lenne a gépem és felvette volna) 😞(((
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pont tegnap irtam a viasatnak egy emailt amiben azt kérdeztem (többek között) hogy nem tervezik e a 7 széria után ujra vetiteni az egészet az elejétöl.Fasz se gondolta hogy ezek ilyen elözékenyek.
Mind1 ugyis lassan meglesz dvd az összes.Leszarom
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

kb. 10 éve

\"Life is around you and in you.\"