8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JGTC
    Sajna már ez a vége... de boldog Karácsonyt!
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
  • Norbi7
    Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
  • Banyapapa
    lenne 1 kormány kérdésem,nem gt4 de sebaj:P
    Kaptam kölcsön a gt3as logitech kormányt,és nem naon müxik a motor a burnout revenge,és a Enthusia Professional Racing alatt se:| (gt3 meg kölcsönben van sajn még)
    Szal a kérdés: ezek a gameknál nem is lehet használni ezt a kormányt??
    Mer igy olyan zsiguli szimulátornak tünik ez a kettö játék:/
  • Al Age
  • andrew-san
    Nem rossz a Singray se :)
    Úgy lehet Bűn-Szürke, vagy Éneklő-Sugár :D
  • duc
    Stingray. sry.
  • duc
    Próbálgatom azért tovább, lejtőről kell idulni, vagy visszatolatni... Corvette Singray meg M3 a nürb.ringen nem poén :)
  • Al Age
    Az kira :DDDDD
  • duc
    Tegnap úgy döntöttem, megnézem a Merci motor carriage mennyit fut a nürnburgringen. Egy órás menetre számítottam, de sokkal rövidebb lett. Nem ment fel az első emelkedőn...
  • Al Age
    Köszi. :D
    Ezzel együtt csak 3 olasz autós képem van, próbáltam a másik kettőt is (155 hátulról és Coupé ugyanebben a pillanatban elölről-felülről), de azokkal nem igazán tudtam mit kezdeni, ígyhát ez maradt végül. :-)
  • JohnnySmith
    10/10
    Egyébként gondoltam hogy ebből fogsz hátteret csinálni :D
  • Al Age
    Kész az olaszos háttérkép is. Sorry a krónikus ihlethiányért, tudom, hogy ugyanaz a lényege, mint az előzőnek. De összességében ez valahogy mégis jobb lett, nálam még háttérként is megállja a helyét.
    800x600
    1024x768
    1280x960
    1280x1024
  • Al Age
    Itt is van annak a képnek a végleges verziója, a linkek változatlanok, úgyhogy ha valaki nézte már őket (az előző verziókat), a biztonság kedvéért nyomjon egy F5öt mikor a képet látja, hátha a böngésző cache-ből még a régit hozta be.
    800x600
    1024x768
    1280x960
    És hogy Ballor kérésének is eleget tegyek: 1280x1024
  • JohnnySmith
    Na ez nagyon jól hagzik :)
    De tényleg ezzel sincs semmi bajom.
  • Al Age
    Hehe :-)

Gondoltam rá hidd el, de ez szerintem egy jól elkapott fotó és ezért ebből próbáltam csinálni valamit először. Nemsokára felkerül ennek a képnek a valamivel jobb verziója, utána csinálok valami olaszosat is szerintem. :-)
  • JohnnySmith
    Al miért nem valami hithű kocsiról csinálsz háttérképet? Valami olyanról amit nagyon kedvelsz
    Egyébként ez is tetszik!
  • Al Age
    Köszi és igazad van, nálam is kb 1 órán át bírta háttérként... :-\
    Viszont jajj Nektek nemsokára jön a 2.0ás, peccselt verzió :DDD
  • mohus
    jó,
    de nem háttérnek:)

ideges leszek tőle:)
  • mohus
  • Sland
    jó lett! grat!
  • mohuska
    szerinted?!?!?!
  • Al Age
    Itt lenne a háttérképem a 3 méretben:
    800x600
    1024x768
    1280x960
  • mohus
    ja ez nem nevezés:))))

csak a kis dög:)
  • rollab
    "Nagyon fontos kitétel, az elkészült művedet legalább a három legjobban elterjedtebb felbontásban el kell készítened: 800x600, 1024x768 és 1280x1024."
  • mohus

• rollab
    Készíts GT4-es háttérképet!

Hogyan és mivel?
    Ez rátok lesz bízva teljesen. Használhatod a pendrive-od által gépre hozott kimentéseket. Sőt, semmiféle megkötésed nem lesz azzal kapcsolatosan, hogy milyen programmal nyúlsz bele. Lehet az Photoshop, vagy Gimp.

Nagyon fontos kitétel, az elkészült művedet legalább a három legjobban elterjedtebb felbontásban el kell készítened: 800x600, 1024x768 és 1280x1024. Ha készen vannak, akkor töltsd fel őket egy tárhelyre (esetleg a képek közé ide), és az elkészült képeid linkjét tedd ki, hogy más is véleményezhesse.

A hivatalos oldal Site Kit pakkját is alkalmazhatod, amiben találsz alap képeket, logokat is, itt menj be a Downloads menübe.

Készíts háttérképet és tedd fel valahova!
    Nézzük mennyire vagy kreatív, mennyire tudod használni a különböző programokat az átalakítások során.

Jó munkát!

GT4
  • mohus
    nem eladó

fotó?
    ejha az nincs:)
  • cenobite
    Van Róla fotó? Eladó?
  • mohus
    ma toltam asszony corsájával....hát az 1.2 twinport nem egy húzós paripa:) de a hifi szépen szól benne:)
  • mohus
    engemmm?:)

nem én szappanotartóztam le...nekem bejön a gép....csak ne a hétkerben kellene lennie...lehet megveszem a bátyustól azt letolom a duplagarázsba....pihenni
  • mohuska
    hát olyan 72-es nem?
    hogy a faszba lehet utálni a bogarat?
    szappantartó doboz mi?remélem 1 bogár gyaláz 1szer a halálba....
  • cenobite
    Hajrá az öcskösnek!!! Nekem is Bogár van és mindig is lesz Bogaram. Mondjuk ez mánia, amire nem nagyon lehet rábeszélni senkit, de lebeszélni sem. Engem is rengetegen próbáltak meggyőzni, hogy ne egy 30 éves "roncsot" vegyek. Aztán míg ők a vadiúj autóikkal 100.000-eket hagytak a szervízben, mert beszart ez, beszart az, én vígan pöfögök a kis 30 éves roncsommal, amit imádok.

Mind1, nem akarok vitát, peace!
  • mohus
    még szerencse hogy én bogárban nőttem fel...

mohuska öcsém:)hány éves is a családi ereklye? én mán nem számolom
  • mohus
    ha megveszi, lerippeli a PC vinyóra és fut....... sztem nincs akadálya a témának:)
  • Super DANTE
    Vagy csak nem tudja fölfogni, hogy a Bogár = szappantartó doboz, amiből meg van itthon, nem kell még egy. Venne inkább egy Astrat...
  • JohnnySmith
    Egyébként nemtom mit vártál... Idézek bannerből "NO WAREZ PLS!" A másik meg hogy NINCS normálisan működő PS2 emulátor pláne nem olyan amin tudnál játszani a GT4-el.
  • JohnnySmith
    Öcsikédnek biztos elgurultak a gyógyszerei :DDDDDD
  • JGTC
  • Super DANTE
    Bogár: váhhh öcsém olyat akar venni, sírok istenem sírok, szánalmas!