8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    JGTC, MikX: köszike:)

MikX #3049: ez a kép nagggyon jó!!!
  • MikX
  • MikX
    Vagy inkább itt:
  • MikX
    THX
    Akkor ittvan néhány:

• johndoo
    Elrontottam, kösz a javítást!
  • johndoo
    Itt a fórumon is van 2Mb helyed. A saját galériába lehet feltölteni, ha lehet 800x600-ast. A GT4 jó nagy képet ment le a pendrivére, ezt előtte át kell méretezni. Ha van Photoshop féléd akkor azzal, ha nincs akkor tudom ajánlani az XnWiew-t(free).Feltöltöd a képet a galériába>szerkeszt>a címét kijelölöd>annyit törölsz belőle, hogy ilyen legyen pl.:http://www.sg.hu/galeria/11122906131115921283.jpg>hozzászólás>[kép]>jobb egér gomb másol>ok. Ha több képet szeretnél egymásutánn feltenni nyomj enter-t.
    Remélem nem voltam túl aprólékos. Sok sikert!
  • MikX
    Az már csak ilyen, Prószáld meg vele a Forma-1 et!!
    Az nem semmi! Pedíg a skillje majd 8000-en van
  • JGTC
    csak ismételni tudom a #3032-est
  • MikX
    Jajh, most olvasom, hogy megvan minden, akkor + 1X Gratula
  • JGTC
    RÖHEJ a B-spec pilótám a profiban az utolsó versenysorozatban( asszem a neve gt world championsip )a Hong Kongi pályán nem tudja lenyomni a GT1-s autókat a formula kocsival. Folyton kicsúszkál, meg tolatgat, 3.helynél jobbat nem tud elérni... Nem értem, pedig háromszor annyit ment már mint én.
  • MikX
    Az a Super Autobacs Celica, az egy ASL Gaira, nem Celica!
  • MikX
    Bocs az off-ért, de a képeket, honnan teszitek be?
    Nekem is lenne Pár, de nemtom hova lehetne felrakni?
  • MikX
    Jó lenne, ha nekem is így állna a jogsi, de a special komlett ezüst, a többi megvan, misson az dettó, mondjuk én vágom a "zöld Poklot", de az akkor is nehéz!
  • johndoo
    Castrol Mugen NSX

Pagani Zonda Race Car

Super Autobacs Celica
  • Al Age
  • johndoo
    !
  • Al Age
    Meglett a 34-es Driving Mission is:D
  • Al Age
    Legtöbb gond egyértelműúen azzal volt.
    Tegnap mentem először egy ezüst időt (7:22,xxx), ma mentem arcade módban egy két körös versenyt, utána az előző idő módosult 7:11,xxx-re, ott pedig azt mondtam, hogy innen már nincs megállás. Húsz km-en 4 mp...
  • musha
    tudomásom szerint csak +-os dl dvd létezik. és javaslom a nero-t.
  • JGTC
    gratula minden elismerésem!!
    Az utolsót meddig gyötörted?
  • guardian hero
    A kormányt/pedált hogy használjátok? PC-nél egyértelmű, fel lehet fogatni az asztalra, de konzolozni fotelből jó, és nincs asztal a TV előtt... a Race Pac nevű cuccost próbálta már valaki? 20eFt-ért egész olcsónak tűnik (sőt, most van ahol csak 18).
  • hiba
    az 3+ 3 eves kor felett? :))
  • mohus
    Így van
  • Al Age
    Köszi, ez nélküled valszeg nem sikerült volna;)
  • UNREG
    Ez eszembe se jutott. :)
  • Al Age
    Miután utolsó tesztnél beértem már a torkomban érztem a szívem verését, utána meg kb 5 percig remegett a kezem.:DDD
  • Al Age
    Első körben csak végigtoltam a jogsikat, ekkor az első 4 legalább ezüst lett, a special-ban maradt 11 bronz.
    Aztán kedvet kaptam az aranyra futáshoz.
    Így nekiálltam másodjára is és szépen sorban feljavítottam az eredményeket:)
  • CHEAPBOY
    Gondolom Upgrade a jatek az eredmenyeket. Ha feljavitottad aranyra az mar nem bronz, se nem ezust.
  • CHEAPBOY
    Gratula masztahh:)

• UNREG
    Hogy csináltad a 0 ezüst 0 bronzot? Load-oltál, ha elbasztad?
  • JohnnySmith
    Ezeket hogyan sikerült összehozni? nekem 1aranyam sincs...
  • mohuska
  • Al Age
    80 arany, 0 ezüst, 0 bronz
    + 5 arany kávészünet
    Sikerült a Special jogsi utolsó feladata is aranyra
    Driving mission-ökből is csak az utolsó van hátra...:)
  • JohnnySmith
    Igen ő az :)
  • lowdog
    ez a logitech kormánya?
  • DanielT
    Az enyém fehér mégsincs rajta egy rohadt angol szó se :) magyarról nem is beszélve :)
  • JohnnySmith
    Szlovák, horváth, cseh, magyar a kézikönyv szintén ugyan ez :)
  • Al Age
    LOOOOOOL ROTFL
  • Al Age
    Nincs digitális fényképezőm, se webkamerám:(
    De kérek kölcsön egyet egy kép erejéig:D
    Fura, hogy mindenkinek fehér a GT4 tartója, az enyém pedig fekete. Viszont tutira eredeti, mert van benne memóriakártyahely is, valamint a borítón is látszik, hogy nem házi nyomtatású, a lemezről nem is beszélve.
    Viszont van egy olyan sejtésem, hogy a fehér dobozos GT4-ek hátulján csupa angol szöveg van, plusz a könyvecske is angol.
    Na az enyémen holland, német, olasz és francia felirat van. A borító hátoldalán is, meg a könyvben is. Angol rész nincs, de nem baj, mert a játékben szerencsére lehetett választani az angolt is.:)
  • JohnnySmith
    Jah csak nehéz :DDDDDD