8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#3051 JGTC, MikX: köszike:)
MikX #3049: ez a kép nagggyon jó!!! -
#3050 -
#3049 Vagy inkább itt:
-
#3048 THX
Akkor ittvan néhány:
-
johndoo #3047 Elrontottam, kösz a javítást! -
johndoo #3046 Itt a fórumon is van 2Mb helyed. A saját galériába lehet feltölteni, ha lehet 800x600-ast. A GT4 jó nagy képet ment le a pendrivére, ezt előtte át kell méretezni. Ha van Photoshop féléd akkor azzal, ha nincs akkor tudom ajánlani az XnWiew-t(free).Feltöltöd a képet a galériába>szerkeszt>a címét kijelölöd>annyit törölsz belőle, hogy ilyen legyen pl.:http://www.sg.hu/galeria/11122906131115921283.jpg>hozzászólás>[kép]>jobb egér gomb másol>ok. Ha több képet szeretnél egymásutánn feltenni nyomj enter-t.
Remélem nem voltam túl aprólékos. Sok sikert!
-
#3045 Az már csak ilyen, Prószáld meg vele a Forma-1 et!!
Az nem semmi! Pedíg a skillje majd 8000-en van -
#3044 csak ismételni tudom a #3032-est -
#3043 Jajh, most olvasom, hogy megvan minden, akkor + 1X Gratula -
#3042 RÖHEJ a B-spec pilótám a profiban az utolsó versenysorozatban( asszem a neve gt world championsip )a Hong Kongi pályán nem tudja lenyomni a GT1-s autókat a formula kocsival. Folyton kicsúszkál, meg tolatgat, 3.helynél jobbat nem tud elérni... Nem értem, pedig háromszor annyit ment már mint én. -
#3041 Az a Super Autobacs Celica, az egy ASL Gaira, nem Celica! -
#3040 Bocs az off-ért, de a képeket, honnan teszitek be?
Nekem is lenne Pár, de nemtom hova lehetne felrakni?
-
#3039 Jó lenne, ha nekem is így állna a jogsi, de a special komlett ezüst, a többi megvan, misson az dettó, mondjuk én vágom a "zöld Poklot", de az akkor is nehéz! -
johndoo #3038 Castrol Mugen NSX
Pagani Zonda Race Car
Super Autobacs Celica
-
#3037 -
johndoo #3036 ! -
#3035 Meglett a 34-es Driving Mission is:D -
#3034 Legtöbb gond egyértelműúen azzal volt.
Tegnap mentem először egy ezüst időt (7:22,xxx), ma mentem arcade módban egy két körös versenyt, utána az előző idő módosult 7:11,xxx-re, ott pedig azt mondtam, hogy innen már nincs megállás. Húsz km-en 4 mp... -
#3033 tudomásom szerint csak +-os dl dvd létezik. és javaslom a nero-t. -
#3032 gratula minden elismerésem!!
Az utolsót meddig gyötörted? -
#3031 A kormányt/pedált hogy használjátok? PC-nél egyértelmű, fel lehet fogatni az asztalra, de konzolozni fotelből jó, és nincs asztal a TV előtt... a Race Pac nevű cuccost próbálta már valaki? 20eFt-ért egész olcsónak tűnik (sőt, most van ahol csak 18). -
#3029 az 3+ 3 eves kor felett? :)) -
#3028 Így van -
#3027 Köszi, ez nélküled valszeg nem sikerült volna;) -
#3026 Ez eszembe se jutott. :) -
#3025 Miután utolsó tesztnél beértem már a torkomban érztem a szívem verését, utána meg kb 5 percig remegett a kezem.:DDD -
#3024 Első körben csak végigtoltam a jogsikat, ekkor az első 4 legalább ezüst lett, a special-ban maradt 11 bronz.
Aztán kedvet kaptam az aranyra futáshoz.
Így nekiálltam másodjára is és szépen sorban feljavítottam az eredményeket:) -
#3023 Gondolom Upgrade a jatek az eredmenyeket. Ha feljavitottad aranyra az mar nem bronz, se nem ezust. -
#3022 Gratula masztahh:)
-
#3021 Hogy csináltad a 0 ezüst 0 bronzot? Load-oltál, ha elbasztad? -
#3020 Ezeket hogyan sikerült összehozni? nekem 1aranyam sincs...
-
mohuska #3019 -
#3018 80 arany, 0 ezüst, 0 bronz
+ 5 arany kávészünet
Sikerült a Special jogsi utolsó feladata is aranyra
Driving mission-ökből is csak az utolsó van hátra...:) -
#3017 Igen ő az :) -
lowdog #3016 ez a logitech kormánya? -
#3015 Az enyém fehér mégsincs rajta egy rohadt angol szó se :) magyarról nem is beszélve :) -
#3014 Szlovák, horváth, cseh, magyar a kézikönyv szintén ugyan ez :) -
#3013 LOOOOOOL ROTFL -
#3012 Nincs digitális fényképezőm, se webkamerám:(
De kérek kölcsön egyet egy kép erejéig:D
Fura, hogy mindenkinek fehér a GT4 tartója, az enyém pedig fekete. Viszont tutira eredeti, mert van benne memóriakártyahely is, valamint a borítón is látszik, hogy nem házi nyomtatású, a lemezről nem is beszélve.
Viszont van egy olyan sejtésem, hogy a fehér dobozos GT4-ek hátulján csupa angol szöveg van, plusz a könyvecske is angol.
Na az enyémen holland, német, olasz és francia felirat van. A borító hátoldalán is, meg a könyvben is. Angol rész nincs, de nem baj, mert a játékben szerencsére lehetett választani az angolt is.:) -
#3011 Jah csak nehéz :DDDDDD