Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti, hogy nem. Amíg nincs layer fix vagy patch.
JohnnySmith
ööööö hát nem igazán értem hogy mi a probléma de majd biztos rájövök.
Tehát ha kiírom DL-es lemezre nem fog mûködni? Mert feleslegesen nem akarom leszedni (megint)...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ha írod/égeted dual layeres diskre, nem fog menni nyilván a PTP/OTP probléma miatt. Egyelõre csak úgy mûxik, ha gyárilag/házilag nyomatod a lemezt a megfelelõ eszközzel, ha nincs ilyen ismerõsöd, akkor pedig marad a HK Silver vagy a román, horvát nyomott kalóz változat max. ezer forintért, az mûxik.

Avagy meg kell venni az eredetit..
JohnnySmith
Már szedem is ! Remélem ez müxik nem szeretném ha leszed aztán bocs nem megy :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

CHEAPBOY

"ha nem, akkor lesz egy erdeti gamem...csak nem halok bele?!"

ha Te nem is, mi igen...!! kitor a 3ik vilaghaboru!!, ha a polcodra veletlen egy eredeti jatek kerul... az Istenek haragja eleri a foldet!!!...:PP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Neme.
Zzupaa

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

torrente
Ezt eddig is tudtam hogy régi típus nem tud rw-t. Bár jobb ha az újabba sem kerül.

Afe
az enyém 34000-R, ami nem igazán nevezhetõ újnak,

és ez se bírja az újraírható DVD-t..

remélem a DL-est viszi majd :).

ha nem, akkor lesz egy erdeti gamem...csak nem halok bele?!

torrente
Nem hiszem. Ha újabb fajta a gép és chippelve van, szerintem le fogja játszani a másoltat is.

Afe
akarom mondani különbség :)

Afe
ha elolvasod, õ az írott DL-es DVD-rõl beszél,

nem az eredetirõl..

biztos van külömség közte<#fejvakaras><#fejvakaras>

Kenoby
Az enyém 30004-es és nem viszi még az RW-t sem. Sajna.

torrente
Max a régi verziójú gépek nem (azok az rw-t sem tudják).

torrente
Szerintem mindegyik lejátsza a dl-t. Chippelés nélkül, alapból is.

Kenoby
Azért veszem meg mert ez a gamma megéri az árát akárcsak anno a 3. része. Ezt nem egy hétvége alatt fogom végignyomni aztán bedobdni a sutba ( vagy letörölni :) ). Meg én ugy tudom hogy nem mindegyik PS2 viszi az irott DL-es DVD-ket. pl. asszem az enyém nem. Igaz nyomhatnám winyóról is de ott meg valami tedd fel az elsõ Layer-t szindróma nem tudom hogy hogy mûxik. Valszeg az eredeti meg menni fog winyóról. Bár ki tudja.

JohnnySmith
Na akkor meg bravó.....kelltik itt a feszültséget ;)

azis nuke.. "not working"
JohnnySmith
Azért bammeg hogy legyen mit kérdezned! Ha megkapom 10-ért akkor úgy is megveszem...

UNREG
"A nem túl rég megjelent full PAL"

Mi van, lemaradtam valamirõl, már megjelent??

Nem mindenkinek van dvd írója ám az megveszi eredetiben.:))

duc
Mert kõgazdagok vagyunk, meg egyébként is lusták vagyunk kiírni.
aabyssx
<#wow3>

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mennyiér' szállítanak Magyarországra?

www.youtube.com/aabyssx

Kenoby
Na aki megakarja rendelni annak itt egy cim : www.sendit.com Itt 29.99 font : 10634 pengõ. a postaköltség 1.5 font, és szállitanak Magyarországra.

A nem túl rég megjelent full PAL (strike war*z) verzióból (nyilván a retailbõl is) kimaradt a HDTV support, minek is az Európának..

(Akinek nincs HDTV-je, az örülhet, mert természetszerûleg a PAL verziónak szebb a grafikája normál TV-n).

A sok japán karaktertõl már sikerült megõrülnöm ennyi játék után, USA NTSC kell ebbõl is.. fasza.
mi a reteknek veszitek meg!!! miért nem töltitel le?

Kenoby
Nah találtam egy helyet itt 29,48 font : http://store.computerandvideogames.com/product.asp?id=2697

CHEAPBOY
Hat bezony sajnos a MOi jatekarak igencsak magasak, en se tudok kivetelesen jo aru megoldast a Gt4 problemara sajnos..:/

Kenoby
Hát ezt benyaltam az angol amazon nem küld Magyarországra DVD-t. A rohadtak. A német amazon-on meg 14.xxx forint. Nem tudtok valami olyan oldalt ahol baráti áron lehet megvenni ?

Kenoby
A www.amazon.co.uk 29.99 font = 10.634 pengõ. Most kell rendelni mert tegnap még 31.99 font volt. Én pl. ma este rendelek meg belõle haverokkal 5 darabot.

Afe
szori, tegnap még mûködött :(

Al Age
nálam 404<#nemtudom>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Afe
ez se olyan lassú :)sauber megy mint állat.

CHEAPBOY
pattognak a 4esben az autok mint kecskeszar a deszkan:)))s ez jo.

Ombika
Bexarok milyen jol dobalja autot ahhhhhhh <#taps><#csodalk>

Ombika
Mi megrendeljuk 7-en es igy max 12-bol kijon!!!!

andrewsan
Iszonayatosan jó a fííílingje, pedig ez még csak a demo verzióbol van :)))

Nürburgring@250 km/h :)

CHEAPBOY
Egyik jogsiba ezzel kellett menni, egeszen kezes kis joszagnak bizonyult, pedig hogy utalom a merciket....

mohus
Volvo 240 - Gran Turismo 4 - PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Sirály...

Mercedes 190E - Gran Turismo 4 - PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Hát akár lehetne.
De tényleg nézd meg a külföldi "buy" oldalakat. 50 dolcsi...(jó tény mondjuk csak usa van kiírva és lehet hogy az eu verzióra még rájönne az adó vagy mittom én)

Al Age
hozz már egyet nekem is:DDD

vagy tudod mit, menjünk együtt:)))

JohnnySmith
Azt néztem külföldön a GT max 50 dolcsi lesz(kb 10rugó) nálunk meg 16? hát akkor inkább kirándulok 1et ausztriába de komolyan...

Kellemes kis lista jó idõtöltés lesz õket végig próbálgatni.

Köszia a listát!!

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Al Age
jó hogy eszembe juttattad, már be akartam írni:)

GT4 autó lista

Sziasztok.

Egy kérdés van valahol neten link,hogy megnézze az ember mely gyártok mely autó csodai lesznek a gamában?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

torrente
www.console-news.org oldalon mindig fent vannak a legújabb megjelent játékok. sárgával jelölik a hibásakat.

JohnnySmith
jóóó ez januárban volt amikor még senki nemtudott róla semmit...<#falbav>

torrente
->|[[&\½½½~0ð÷ (azaz gratulálok)!<#action>