Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,
lehet hogy láma a kérdés, de létezik valahol olyan (hivatalos) lista a GT4-es autókról ahol kép is van a típusok mellet?

nagyr
petyka2
Ha 3 napon belül viszed vissza akkor kicserélik,3 nap után a szervízre tartozik...A vastag verziót Belgiumba küldték javítani,ami nem két nap:(

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Kenoby
Igen nekem szintén ez volt a gond sõt egy srác is irt nekem privátban hogy szintén ez a gondja, õ is a www.sendit.com -tól rendelt. Nem tudom hogy ti honnan rendeltétek. Nem tudom hogy itt rendelt-e valaki külföldrõl, de hogy senki nem válaszolt a problémára az tuti. Szerintem neked se fognak. Törödj bele hogy sajnos itthon kell megvenned vagy esetleg ha az osztrákoknál van ismerõsöd ott 13000-é megvan.

DanielT
Nagyon valószínû, hogy kicserélik. Nekem az Xbox volt gyári hibás, semmit nem olvasott be és az Electro World az egész szériát levette a polcokról és visszaadta a pénzt sûrû elnézések közepette.
Szerintetek ha visszaviszem oda ahol vettem(Media Markt)kicserélik az egész gépet?

Az új vékony PS-em van!Az közrejátszhat, hogy nem használtam már egy két-három hete?De elõtte semmi baja nem volt!

mohus
én örülök, ha valaki nem szedegeti a kártyámról a pénzt:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ombika
Ilyen nincs ma kozlik a hirt,hogy persze nem tudjak kartyarol levenni a lovet ,van amsik arrol sem a jo edes -bu...s k...a eletbe! :(

MAsnak is volt mar ilyen?

andrewsan
vicces ez a videó, de szegény kisgyereket minek hülyítik a szülei/tesói...? aztán komplexusai lesznek, amikor egyszer tényleg bekapcsolják neki a kormányt :)

Afe
ez az új PS amelyiknek kívül van a tápja?. mert 1 ismerõsömnek is ez halt le, és simán kicserélték :)

aabyssx
Hát az gáz.

ha garis, akkor
visszavisz
különben
ha van haver, akkor
mazzag' csere-bere
különben
ha van ismerõs szervíz, akkor
oda vinni megnézetni
különben
ha talált szervíz, akkor
oda vinni megnézetni
különben
ha van környéki bolt, akkor
felhív, hogy mit lehet tenni
különben
szívás van

www.youtube.com/aabyssx

Van, de megpróbáltam több konnektorban is!

mohus
villásdugaljban van áram?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Meg!Már mindent megpróbáltam!Nem mûködik semmi!

aabyssx
Má' nemazé', de a minden széthúz majd összedug alap problémamegoldó taszk megvolt?

www.youtube.com/aabyssx

mohus
baromfihoz vagy sertéshez?

mohus
én mondtam neked, hogy kormánnyal könnyebb:))

a national b lisenszem aranyra ment...kaptam érte eg ykis helyes régi kabrió hondat...meg kushabit azt hiszem

Vki kérem segítsen nagyon fontos lenne!Nem tudjátok esetleg hol lehet külön tápot venni?

aabyssx
Hát ez nem gyenge! Ráadásul aranyra!

www.youtube.com/aabyssx

Majdnem felrobbantam mikor nem akart bekapcsolni a gép, a játék meg a kezemben van!

DanielT
Sajnos fogalmam nincs, de nem lennék a helyedben :(((((((((((((((((((((
Sziasztok!
Ma nekem is mgjött a játék...mikor hazértem ki is akarnám próbáli de mikor beakarom kapcsolni a konzolt látom, hogy nem világít a piros lámpa annak ellenére, hogy bevan dugva a 220-ba!Mikor közelebb hajoltam a táphoz ilyen furcsa zakatoló hangot adott ki!Nem tudja vki mi lehet a baja?Vki segítsen légyszives!Elég fontos lenne!
Köszönöm elõre is!

DanielT
Ezt nézzétek!
Soha nem fogok így vezetni :D
B@dsector
Zsír <#eplus2>
mohus
16MB

mohus
Új digit videó:
GT Nürburgring Art

Al Age
:)
zsír

de a második kép nem szerencsés....

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
aszongya "kicsit" <#vigyor><#vigyor><#nyes>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
Kicsit odaverünk az NFSU-nak:)

mohus
osk mondjuk még a GT4ben nem néztem...de a GT3ban így volt:)

DanielT
Milyen zöld csík?? :)) Nálam akkor is ugyanolyan színû amikor bemegyek cserélni 5 verseny után mint amit beletöltenek :)
mohus
"1.gagyi rally pályák-> siker
2.bokszkiállás->siker
3.visszajátszás->bukó/csak én nem tudok pörgetni?/" - ddt

pörgetni?...vedd fel videóra azt oda pörgeted ahova csak akarod:)
és ott van még a Photo Mode...én csak szedem az államat miatta - mohus

"4.véletlenszerû napszakok és idõjárási viszonyok-> bukó"

PS2-re ilyen graffal?és 60 fps-sel?...nincs törés, nincs még féknyom se:) nem bírja ezt már a 300Mhz 32MB Ram - mohus

"6.brutál nehéz licens->bukó/átestek a ló túlsó oldalára az elsõ 4-et megcsináltam 1 óra alatt,persze nem mind arany./"

Sztem nem olyan nehezek...persze kormányom van, joypaddal nehéz kanyarodni sztem, ahogy próbálgattam. Most kormánnyal megyek jobb idõket, a GT3-ban ez fordítva volt.

"7.Miért 320-ig van az összes km óra?"

gondolom egy madzda demiot is fel lehet tuncsizni...mondjuk nem 320-ig:) jogos...és belsõ sincs.. - mohus

"8.A segítõ ami mutatja,hogy hányasba vedd a kanyart néha mutat jót is?"

sztem igen...csak nem kellene egyszerre fékezni és kanyarodni...és absz nem mindegy, hogy a fokozat melyik részén vagy...pl 3 as max fordulat teljesen más tempót képvisel mint 3-as fokozat alacsony fordulat...de ha érzésbõl vezetsz, akkor sokkal jobban jársz...

mohus
Vazz akkor írd magad hozzá:)
Akinek megvan a GT4

1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
7, JohnnySmith (Johan)
8, al bundy
9, Passy
10, duc
11, FoTos
12, Kaplan
13, PS3

DanielT
Jah, meg a 24 órás verseny kézi irányítással... kíváncsi leszek meg fogod -e csinálni :))

Egyébként rohadt sok Endurance van, kész rémálom lesz kivárni õket!
Al Age
pedig az a játék sava-borsa:)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

DanielT
Nos, ezekkel az Endurance futamokkal sok gondom úgy néz ki nem lesz, mert bevágtam egy fullra tuningolt 1000 lóerõs gépet és simán nyeri nekem a gép B-Spec -ben. Eszembe nem jutna saját erõbõl lenyomni a 60 nál is több körös versenyeket... neeeem.
Elõsször is a GT3 életem legjobb játéka/2083 nap,45 000 000Cr/ezért is vártam nagyon a folytatást.Bíztam benne,hogy kijavítják a kisebb hiányosságokat:1.gagyi rally pályák-> siker
2.bokszkiállás->siker
3.visszajátszás->bukó/csak én nem tudok pörgetni?/
4.véletlenszerû napszakok és idõjárási viszonyok-> bukó
5.ha megnyerek egy sorozatot akkor olyan autót adjon amivel másik sorozatba tudok indulni, ne olyat mint amivel
nyertem->bukó/elég idegesítõ,hogy megnyerek egy FF sorozatot kapok egy FF autót amit el tudok adni 8000Cr-ért./
6.brutál nehéz licens->bukó/átestek a ló túlsó oldalára az elsõ 4-et megcsináltam 1 óra alatt,persze nem mind arany./
7.Miért 320-ig van az összes km óra?
8.A segítõ ami mutatja,hogy hányasba vedd a kanyart néha mutat jót is?
Egyébként a játék szuper szépek a pályák.

JohnnySmith
Én is így voltam vele. Idegesített engem is az ára miközben kint sokkal olcsóbban meglehet venni, de úgy is csak gt4-et veszek eredetibe szal egyszer kibírom.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Kenoby
De 15-16000-et nem akarok adni érte. Kintrõl 10600 forint, nehogy már 5000-el többet fizessek itthon. Akkor nem küszködnék kintrõl.

JohnnySmith
576,Cd Galaxis,Cheapboy Mind tökéletes.

Kenoby
Srácok ha volna valaki aki tudna nekem segiteni azt nagyon megköszönném.
Már a GT4 megjelenése óta küszködök a megrendelésével. A www.sendit.com -ról rendeltem meg a programot elõrendelésbe, szépen megadtam a kártyaszámom meg minden. A megjelenés napján amikor le akarták szedni a lóvét a számláról kiderült hogy Visa Electon kártya nem fain a rendelés lebonyolitásához. A sendit-tel való levelezés után egy banki ismerõs felajánlotta hogy az õ dombornyomott kártyájával (Mastercard) lebonyolithatjuk a megrendelést csak a megfelelõ összeget rá kell terhelni a számlára mert nincs rajta semmi lóvé mert már egy ideje õ sem használta. Nosza rányomtunk annyi lóvét ami fedezi a megrendeléseket (6DB GT4), és létrehoztunk a nevével egy account-ot a sendit-nél és gyorsan meg is rendeltük a cuccost csütörtökön. Nah erre a mai napon jön egy levél hogy nem birják levenni a számláról a pénzt. Az eszem meg rögtön megáll hogy már szinte mindenki GT4-el nyom én meg itt b@szakszok a roh@dt megrendeléssel. Ha ebben tud nekem valaki segiteni az Please tegye meg, vagy mondjatok egy normális oldalt ahonnan meg lehet rendelni tutira. Elõre is THX mindenkinek.

PS3
Nekem is megvan, ha ez számít valahol!

cenobite
Arcade mode-ban hogyan lehet a GT mode-ban megvett/nyert autókat kiválasztani? A GT3-ban ugye volt a "garázs opció", de itt nem látom. <#shakehead>

gamertag: kenobita

Akinek megvan a GT4

1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
7, JohnnySmith (Johan)
8, al bundy
9, Passy
10, duc
11, FoTos
12, Kaplan

Azért írtam be magam 9.-nek, mert már megjelenéskor megevettem és amúgy is így teljes a lista. :)
Ha valakit zavar, szóljon!
karikusz
Gyönyörû!!!

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

mohus
zsír:)

DanielT
Na, kezdenek bejönni azok a versenyek, ahol kis híján szétverem a gépet... módosítás nélküli, ugyanolyan autók. Egy a baj! Már a rajtnál úgy otthagynak mint a szart, ráadásul ugye utolsóként kell indulni... köszi... anyád.
andrewsan
andrewsan