Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet hogy láma a kérdés, de létezik valahol olyan (hivatalos) lista a GT4-es autókról ahol kép is van a típusok mellet?
nagyr
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
MAsnak is volt mar ilyen?
ha garis, akkor
visszavisz
különben
ha van haver, akkor
mazzag' csere-bere
különben
ha van ismerõs szervíz, akkor
oda vinni megnézetni
különben
ha talált szervíz, akkor
oda vinni megnézetni
különben
ha van környéki bolt, akkor
felhív, hogy mit lehet tenni
különben
szívás van
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.youtube.com/aabyssx
a national b lisenszem aranyra ment...kaptam érte eg ykis helyes régi kabrió hondat...meg kushabit azt hiszem
Ma nekem is mgjött a játék...mikor hazértem ki is akarnám próbáli de mikor beakarom kapcsolni a konzolt látom, hogy nem világít a piros lámpa annak ellenére, hogy bevan dugva a 220-ba!Mikor közelebb hajoltam a táphoz ilyen furcsa zakatoló hangot adott ki!Nem tudja vki mi lehet a baja?Vki segítsen légyszives!Elég fontos lenne!
Köszönöm elõre is!
GT Nürburgring Art
zsír
de a második kép nem szerencsés....
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

2.bokszkiállás->siker
3.visszajátszás->bukó/csak én nem tudok pörgetni?/" - ddt
pörgetni?...vedd fel videóra azt oda pörgeted ahova csak akarod:)
és ott van még a Photo Mode...én csak szedem az államat miatta - mohus
"4.véletlenszerû napszakok és idõjárási viszonyok-> bukó"
PS2-re ilyen graffal?és 60 fps-sel?...nincs törés, nincs még féknyom se:) nem bírja ezt már a 300Mhz 32MB Ram - mohus
"6.brutál nehéz licens->bukó/átestek a ló túlsó oldalára az elsõ 4-et megcsináltam 1 óra alatt,persze nem mind arany./"
Sztem nem olyan nehezek...persze kormányom van, joypaddal nehéz kanyarodni sztem, ahogy próbálgattam. Most kormánnyal megyek jobb idõket, a GT3-ban ez fordítva volt.
"7.Miért 320-ig van az összes km óra?"
gondolom egy madzda demiot is fel lehet tuncsizni...mondjuk nem 320-ig:) jogos...és belsõ sincs.. - mohus
"8.A segítõ ami mutatja,hogy hányasba vedd a kanyart néha mutat jót is?"
sztem igen...csak nem kellene egyszerre fékezni és kanyarodni...és absz nem mindegy, hogy a fokozat melyik részén vagy...pl 3 as max fordulat teljesen más tempót képvisel mint 3-as fokozat alacsony fordulat...de ha érzésbõl vezetsz, akkor sokkal jobban jársz...
Akinek megvan a GT4
1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
7, JohnnySmith (
8, al bundy
9, Passy
10, duc
11, FoTos
12, Kaplan
13, PS3
Egyébként rohadt sok Endurance van, kész rémálom lesz kivárni õket!
2.bokszkiállás->siker
3.visszajátszás->bukó/csak én nem tudok pörgetni?/
4.véletlenszerû napszakok és idõjárási viszonyok-> bukó
5.ha megnyerek egy sorozatot akkor olyan autót adjon amivel másik sorozatba tudok indulni, ne olyat mint amivel
nyertem->bukó/elég idegesítõ,hogy megnyerek egy FF sorozatot kapok egy FF autót amit el tudok adni 8000Cr-ért./
6.brutál nehéz licens->bukó/átestek a ló túlsó oldalára az elsõ 4-et megcsináltam 1 óra alatt,persze nem mind arany./
7.Miért 320-ig van az összes km óra?
8.A segítõ ami mutatja,hogy hányasba vedd a kanyart néha mutat jót is?
Egyébként a játék szuper szépek a pályák.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Már a GT4 megjelenése óta küszködök a megrendelésével. A www.sendit.com -ról rendeltem meg a programot elõrendelésbe, szépen megadtam a kártyaszámom meg minden. A megjelenés napján amikor le akarták szedni a lóvét a számláról kiderült hogy Visa Electon kártya nem fain a rendelés lebonyolitásához. A sendit-tel való levelezés után egy banki ismerõs felajánlotta hogy az õ dombornyomott kártyájával (Mastercard) lebonyolithatjuk a megrendelést csak a megfelelõ összeget rá kell terhelni a számlára mert nincs rajta semmi lóvé mert már egy ideje õ sem használta. Nosza rányomtunk annyi lóvét ami fedezi a megrendeléseket (6DB GT4), és létrehoztunk a nevével egy account-ot a sendit-nél és gyorsan meg is rendeltük a cuccost csütörtökön. Nah erre a mai napon jön egy levél hogy nem birják levenni a számláról a pénzt. Az eszem meg rögtön megáll hogy már szinte mindenki GT4-el nyom én meg itt b@szakszok a roh@dt megrendeléssel. Ha ebben tud nekem valaki segiteni az Please tegye meg, vagy mondjatok egy normális oldalt ahonnan meg lehet rendelni tutira. Elõre is THX mindenkinek.
gamertag: kenobita
1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
7, JohnnySmith (
8, al bundy
9, Passy
10, duc
11, FoTos
12, Kaplan
Azért írtam be magam 9.-nek, mert már megjelenéskor megevettem és amúgy is így teljes a lista. :)
Ha valakit zavar, szóljon!
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu