8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    Továbbá szépen kérek olyan embereket, akik más fórumokon is jártasak, hogy adják tovább ezt az infót lehetőségeik szerint minél több GT témájú topikba, nekünk lesz jobb, ha minél többen leszünk. Előre is köszönöm!
  • Al Age
    Üdv mindenkinek!
    Kész a fórum Ballor oldalán!
    Gyertek megbeszélni a következő verseny paramétereit!
    http://ballor.hu/gt4
  • DanielT
    Én is ezt teszem, ráadásul új slim verzióval, semmi baja.
  • balcooo
    Azt tudja netan valaki, hogy ha chippelt ps2-n (magic5)tolnám eredeti GT4-el az ártana-e a gépnek (mittomén jobban pusztitja az olvasofejet, mint a masolt DVDk)?
  • Hmuda
    Mondjuk nem értem, hogy miért raktak be ebbe az endurance-ba egy ilyen gyenge Chevrolet-et (hátulrol a harmadik).
  • Hmuda
    Nah, asszem így lesznek aláírva ezekután a képeim (de azért maga a kép se elhanyagolható, egy dögunalom endurance kezdetén készült :D).

• Gábor
    Gondoltam, hogy a difi nem lehet nagy, mert max 4e cr a különbség köztük, viszont ua a mennyiségű paci van bennük.
  • MikX
    felszereltség lényegében
    vagy pl a Nür-modellek a Nörburgringi 24 órás versenyautó mintájára csinálák, ez a legutolsó széria amit gyártottak
  • Gábor
    Urak!
    Valaki el tudná nekem mondani, hogy mi a különbség Skyline és Skyline között?
    Gt-R V-spec II, Gt-R M-spec, M-spec Nur, és M-spec N1, ill azt hiszem V-spec Nur-t is láttam.
    Gt3ban a kedvencem a v-spec ii volt, így most kicsit megzavarodtam!
  • andrewsan
    Szerintem mondjuk a legjobb 3 helyezett köréről azért lenne jó, ha videó is készülne, mert
    25%ban ----> úgy nem lenne vita, hogy falról pattanós kört ment-e/levágta-e/stb.
    75%ban ----> egymástól baromi sokat lehet tanulni
  • mohus
    "hát nem mpeg-et kell használni, hanem xvid-et például :)"

persze aztán jönnek az anyázások hogy milyen codec stb:)

lényeg cheap nem jött, a többiek elhiszik egymásnak hisz ezért játék nincs nyeremény vagy aranyérem nem????? esetleg egymástól tanulhatunk

lehet cheap a legjobb, de most nem játszott...aki nem vesz szelvényt sosem lesz ötöse:)
  • mohus
    én csak a videóimat feliratozom:)
  • Hmuda
    Jah, úgy könnyű. :D
  • Al Age
    Én is csak azért írtam alá mindet, mert eddig csak 6 képem van összesen:)
  • Hmuda
    Mondjuk mostmár úgyse fogok nekiállni aláirogatni a mostani képeimet. Majd csak azokat amik ezután készülnek. :-)

(Főleg mivel már eleve 6-os JPG tömörítésűek.)
  • Al Age
    Ja így persze jó, én úgy hasonlítottam, hogy kiírtam, hogy "GRAN TURISMO 4 / ©SCEI" ezt melléraktam az eredeti feliratnak, kijelöltem és szépen végignéztem az összes betűtípussal, ami alapból a Photoshop 7.0-ban van:D
    És úgy a Swis721BT volt a legjobb.:D
  • Hmuda
    Hát Ariallal ilyen:

Szerintem tökéletesen egyforma.

Szerk: most nézem, nekem nincs is Swis721BT R betűtípusom. :D
  • Al Age
    Akkor nézd meg az Arial, meg a Swis721BT R betűjét:)
  • Al Age
    De a nevem nem nézett ki jól úgy, ezért hagytam is és inkább ilyen lett/lesz az aláírás minden képen:
  • Hmuda
    Én msot nézegettem és szerintem natúr Arial MT.
  • Al Age
    Ez látod engem is nagyon foglalkoztatott, a következőkre jutottam:
    Photoshop 7.0 CE
    A halálpontosat nem találtam meg (gondolom Polyphony saját), de a legjobban ebben a progiban a Swis721BT hasonlít az eredeti betűtípusra, 1280-as képnél 18-as betűmérettel. Futottak még kategória: Swis721LtBT, Arial, Microsoft Sans Serif
  • Hmuda
    Engem inkább a GT4 felirat halálpontos betűtipusa érdekelne. Lehet mostmár én is aláírom a képeimet. :-)
  • andrewsan
    hát nem mpeg-et kell használni, hanem xvid-et például :)
  • Al Age
    Igen, erre gondoltam. Akkor ezek így maradnak, a továbbiak lesznek csak aláírva.
  • Hmuda
    Jaaa, nos arra nincs sajnos lehetőség. Minden feltöltött kép külön ID-t kap és nem lehet felülírni régi képeket. :-(
  • Al Age
    Igen, azt tudom, de én másik képet szeretnék feltenni. Olyat, ami lényegében ugyanaz, csak a jobb alsó sarokban van egy kis aláírás.
  • Hmuda
    Jaja. Belemész a megfelelő galériába, kikeresed a képet, ott van felette, hogy [szerkeszt], arra klikk és lesz olyan szövegmező, hogy "Képinfo". Abba lehet irogatni és elvileg nem fogja módosítani a kép ID-jét.
  • Al Age
    [OFF]
    Hmuda bocsi az offért, meg tudom azt csinálni, hogy a galériában levő képeimet törlöm és a helyükre aláírt képeket teszek fel, úgy hogy a fórumba beszúrt képek később is látszódjanak, de már az aláírt verziók? Gyakorlatilag meg lehet-e azt csinálni, hogy a kép ID változatlan maradjon?
    [ON]
  • Al Age

Végülis most a GT4-ben van online játék lehetőség, vagy csak LAN (mint GT3-ban, csak ott még i.link-kel ment)?
  • Hmuda
    Kellene csinálni élő versenyeket. Ott 100%-os biztonsággal lehet ellenőrizni az időket. :D
  • mohus
    remélem fogjuk egymás ellen online tolni:)

ott kiderül minden, és nem csak egy kör számít.

addig megy a "maszti" így...
  • Al Age
    A nem tuningos ötletet abszolót támogatom én is.

Viszont ha valaki csal, de mi ezt nem vesszük észre, akkor el kell gondolkodni, hogy fontos-e egyáltalán képet kérni az időről. Aki csalni akar, az fog is, sajnos. Hozzáteszem szerintem a mostani verseny teljesen korrekt volt, nem hinném, hogy volt kamu.
  • JGTC
    THX!
  • mohus
    egy egész kör replay-e?

1 perc is legalább 10 mega...de az is már agyonbutított mpg

elég a fotó a végén....

ha valaki falaz hát tegye, ha valaki levág tegye...más is falazhat levághat ha akar...attól az még ugyanaz a pálya:)

nekem viszont az lenne a kérésem ha nem tuning a verseny azt az ARCADE mode-ban tegyük TIME TRIALban...ott kiírja a gumit is a végén lásd replayem
  • mohus
    van galériád az sg-n

a tvt meg le lehet fotozni a végén...nem tűéles de legalább bizonyíték:)

vagy felveszed a PC-dre mint videofile, lásd az én időm
  • admi
    Hát alkalmi vétel, mitagadás:)
  • Al Age
    Pedig most le is van értékelve...:)
  • admi
    Nem pont erre gondoltam:)
  • Al Age
    Nyereményautó lita van Ballor oldalán, ráklikkelsz felül az "autók"-ra, utána jobb oldalt lesz egy kis doboz, ott tudod megnézni, hogy adott versenyeken milyen autót nyerhetsz.
  • Al Age
    Szia! http://www.cheapboy.hu