Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Én is tehtek majd fel videót?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
UW-n fellehetõ egy kezdetleges honlap
gt4 mohus digit videók ITT

a kezdõlap ITT

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sztem verseny alatt nincs photo mode:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hmuda
USB-vel a legegyszerûbb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

JohnnySmith
Autókat csak akkor tudod "szinezni"(más színûre gondoltál) amikor megvásárlod õket (némelyiknél lehet mást színt választani)
Képet meg nemtom hogyan lehet kivenni. (nem is próbáltam még)

35.2%nél vagyok.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
Egyébként most tartok 34.4%-nál,és már kész az Európaiban az 1000 mérföldes is.Majd teszek fel képeket.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Hi!Segítsetek már légyszi ,hogy hogyan lehet egy versenybõl kivenni egy képet és betenni a fotók közé ,és hogyan lehet az autókat színezni,mert most már ott tartok ,hogy a falhoz b...szom a PS-t.Köszi.<#gun>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

B@dsector
Bug-os az oldal :)
Al Age
félreértések elkerülése végett ez a kép B@dsector-é, nem az enyém:)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
voilá:DD

Luiprima
Ezek nagyon jók lettek grat.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

JohnnySmith
A camaro kivételével megvan már mind :))))

Hmuda
És a hibás kép (pedig halálpontosan ugyanaz az URL <#idiota> ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
És a szokásos 10-es határ miatti kép. Hatalmas gyökérláma aki kitalálta. :P

Hmuda
Meglepetéééés... <#idiota>

Ombika
<#duma><#mf3><#csodalk>

Ombika
Halott a te apa.d f....a!!!

mohus
így van....
nem kell hozzá patch
nem sötétül el a képernyõ
nem akad a hang...

majd néha idelökünk pár képet, idõt, %-ot....nem kell túllihegni

Al Age
mit vártál, mindenki játszik:))))
csak én nem még mindig:(

Egyébként azt hittem hogy nagyobb itt a mozgás,elég halott ez a topic.
Jó neked Tesó! gyere és az utsót csináld meg nekem mert kib@szom a gépet!<#falbav>
hiba
Uh :)
En meg csak most tartok GT3-ban az international B-nel es minden eddigi is cask bronze :)

B@dsector
Tegnap esete letettem az utolsó két special license tesztet <#vigyor1>, mindegyik jogsim megvan.

27.1% járok, 51 db autóm van.
Hmuda
Én a jogsikkal megálltam a IA után, spechez abszolút nincs türelmem. Így is az utolsó két jogsi full bronz, csak az elsõben van 4-5 arany és pár ezüst. Kontrolerrel baromi nehéz.

Hmuda
Amcsik között a Muscle Car (a síma) versenyen.

Al Age
"nem idegesítem megam a szakadt mercivel hogy végig szarakodjak nürbrungringen 10 perc alatt..."
LOOOL:DDD

JohnnySmith
Amerikai autók versenyén lehet szerezni asszem. Valahol nemtom már pontosan hogy melyiken :) Már rég voltam arra :)

én 26.4% vagyok. national b bronz national a-ból hiányzik az uccsó kettõ nem idegesítem megam a szakadt mercivel hogy végig szarakodjak nürbrungringen 10 perc alatt...

mohus
és hol?miért kaptad?

en 0,3%-nál vagyok a begginer leaguet csinálom....
viszont a national a és b arany

Kösz a segítséget fiúk! a Licenc-ben(special) már csak az utsó van (Nürnburgring) hátra,nagyon durva! olyan (asszony ha mégegyszer bejössz a szobába felrúglak!!!) tipusú!<#mf1>
Hmuda
Naszóval, ezt a drágát ma nyertem. :-)

DanielT
Pedig nincs gond azzal a fizikával szerintem. Csak ésszel kell menni, egészen más sebességgel. Ha elsõre lassúnak is tûnik végül meg lesz az eredménye.
JohnnySmith
Mohus meg is válaszolta....
A ralley pályákon (földút,havas) amit "fizikát" produkál nekem azzal van óriási gondom. Szal inkább nem erõltetem mert csak felbasz idegileg hogy mennire tré..<#shakehead><#szomoru2>

mohus
sztem arcade jelleget ad neki a körpálya...mondjuk egy full licenszelt WRC 4 mellett...de vezetgetni tök jó

Ombika
szerintem 3-ban sem volt elbaxba!
DE ha mar igy lehordod akkor legalabb indokold meg!!! <#duma>

A ralley sztem elfér a játékban még ha nem is túl jó. A gond az ott nyerhetõ autókkal van. Onnantól, hogy begyûjt az ember komolyabb erõlködés nélkül egy-két nagyértékû verdát egy csomó, amúgy élvezetes és kihívásos része kimarad a játéknak. Plussz még a B-spec nyomatásával az egész GT4 megunható mondjuk harmad annyi idõ alatt mint a korábbi GT-k.

Azért a photo-mód sokat ment a dolgon. Az überkirály!

Ha elsore megcsinalod nem lesz ghost! <#csodalk>

Én is utálom amúgy, néha eltûnik de nem tudtam, hogy a felfelé nyíl a megoldás.

Kenoby
felfelé nyíl

B@dsector
De, csak nem vagyok otthon jelenleg, fejbõl meg nem tudom pontosan...
Estefelé meg tudom nézni, és akkor leírom.
nem tudod hogy hogy lehet kikapcsolni a ghost funkciót?
B@dsector
Ugyan itt tartok én is <#hehe>.
Üdv mindenki! Segítsetek! hol lehet kikapcsolni licenc-ben a Ghost funkciót? a 3-ban tudtam itt meg már szétnéztem az agyam és semmi! egyébként már csak a special hiányzik 13-tól felfelé,de esküszöm vége lehetne már!<#falbav>
JohnnySmith
Jah negatívumként a rally-t is megemlíteném szeritnem nagyon szar úgy összeségében a rally-része a játéknak. Persze nagyon jó meg örülünk neki hogy vannak rallygépek is meg minden, de nem erõltettem volna fejlesztõk helyében mert kegyetelnûl elvan szarva mondjuk a 3ban is utáltam:( Természtesen csak a "koszos" és a havas pályákra gondoltam :) a betonos pályákra nem vonatkozik amit mondtam:)))

JohnnySmith
Srácok a GT4 soundtrackjeit valahonnan meglehetne szerezni?
Kedvencem Canon/Johann xyz(nem jut eszembe az elõadó) :))) Hallgassátok meg ! :)

Ja és jók a képek! Én is elkezdek lassan csinálni videót meg képet:)

Ombika
En is arra vagyok rakattanva! :P

B@dsector
Tudom csak, egy kicsit unatkoztam<#vigyor>.
Hmuda
Beginner FR bajnokságon volt nyereményautó. Mustanggal gyorsan le lehetett zavarni.

mohus
a Skylinet vetted vagy hol adták?

mohus
meg lehet venni
asszem 117e credit

Megkérdezhetem, hogy az M5-ös BMW-t meglehet venni vagy meg kell nyerni?Sajnos nincs alkalmam játszani...

mohus
amúgy szépek a képek...

próbáljatok meg azért ne nappal szembe fotózni, mert sötét lesz