8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohuska
    nem tom mostanába nem kaptam
    küld el még 1szer
  • JGTC
    elküldte ez a ratyi rendszer a privimet?? mert valami galiba volt!!!

jó a kép (én fekete szárnyat tettem volna, de ze csak az én véleményem)
  • mohuska
    köcce
    csak atopic kedvéért
    h éljen a GT fíííling
  • Kaplan
    Nem rossz.
  • mohuska
    csak h első helyen legyen a topic 1 ideig:)

• Al Age
    Hát én nem tudom, nem én vagyok a szervező. :DD
  • Norbi7
    Igaz, akkor szavazunk vagy hogy döntjük el?
  • Ombika
    Dobtam 1 privit!!
  • CHEAPBOY
    na egy 5ik hely igy ossze is jött:)
  • CHEAPBOY
    rá kell nééézni akkó:)
  • CHEAPBOY
    Majd megprobalok tenni rola hogy ne legyen
  • CHEAPBOY
    Ehh, elnéztem:) Suzuka a következő lesz, de mar mentem 4-5 karikat a Capitanon, ezzel a lassu, szar, verdával. Utálom ha ilyen lomhak, dehat a szabaly az szabaly:)
  • Al Age
    Srácok fotóversennyel mi van?
  • JGTC
    pedig nagy a harc az első helyekért...
  • eightmiles
    ez az egy licence van, ahol én vagyok az úr : P
  • mohus
    vasárnap szerintem megyünk

szólj apunak

ati meg kapja be:)
  • mohuska
    nem bazz ati nem szedte le....majd 7végén nem jövöl?
  • CHEAPBOY
    Ha mar igy alakult ez a vizes verseny (nem nyertem meg a normal s hard fokozatokat, ahhoz love kellett volna uj verdara, meg versenyezni, hogy lehessen igy nem csinaltam meg) sebaj, Suzuka tuti van:) leszek:)
  • mohus
    megnézted?
  • mohus
    :)

azért jobb ha a kormány ahhoz a székhez van erősítve ahol ülsz....így simán eltolod az egészet...a pedálos megoldás sem valami bíztató
  • JGTC
    nem rossz mikori kiadás ez a Logi.D.F. ?? A kormányváltót nem láttam azért kérdezem?
    Lehet beszerzek egyet...megtetszett a kéziváltós játék :)
  • mohuska
    köcce
  • UNREG
    Csináld magad állvány.
  • Al Age
    Azokkal kell Le Mans-ban menni igaz? :D
    Nekem egyébként a Skyline-ossal gyűlt meg a bajom, mert amikor előre értem mindig azt hittem, hogy a mögöttem haladó már nem kap a szélárnyékomból és ezért mindig lassítottam. Így viszont nem értem utol az elsőt. Holott nyugodtan lehet tolni neki, mert épp annyira lehet ott meglépni, hogy egy autó még épp a szélárnyékon belül maradjon, erre viszont csak a videó megnézése után jöttem rá és így már pofonegyszerűnek tűnt megcsinálni. :D
  • JohnnySmith
    Az melyik amikor a szemét szopadék retyoval(rönóval) kell vonatozni? Mert azon szenvedtem "picit"...és mégjobban megutáltam a francia hulladék autókat.
  • Al Age
    Ezen az oldalon van egypár videó, jogsikhoz, driving mission-ökhöz is, megnézésük sokat segíthet. LINK
  • mohuska
    A drving missonokba a szélárnyékos küldetéseknél......na tehát adna valami tanácsot me nemigazán értek hoozzá (úgy tűnik)....szóval PLS
  • JGTC
  • Al Age
    Na ennek tényleg örülök, azt legalább lehet másra _is_ használni.
  • mohus
    van már abból 4gigás is:)
  • UNREG
    "most pedig majd beizzítják a bámulatosan fergeteges, hihetetlenül óriási kapacitású 16, vagy akár 32 megásat?"

Úgy tudom, hogy PS3-nál már Memory Stick-re megy majd a mentés. Az biztos, hogy a helye megvan...
  • Al Age
    No problem. ;)
  • Kaplan
    oké, bocs akkor tényleg elnéztem :(
  • Al Age
    Itt most nem a képekről, hanem a játékállás-mentésekről van szó per pill. :-)
  • Kaplan
    Bocs lehet, hogy nem értem DE én a GT4ből egyből rátudom menteni a képet a GT4-ben.
    Bár lehet , hogy most ezt qrvára félreértettem :)))
  • mohuska
    Az má a te gondod.....
    Nem még nem láttam, majd talán ma!
  • Al Age
    Persze, hogy jó, de attól még megoldhatták volna, hogy usb-re lehessen menteni, az lett volna a legegyszerűbb és még olcsóbb is. Nem csak a GT-re gondolok itt, hanem minden PS2-es játékra. Kiváncsi leszek mondjuk a PS3-nál hogy lesznek a mentések. PS1-hez volt 1 megás memóriakártya, PS2-höz 8, most pedig majd beizzítják a bámulatosan fergeteges, hihetetlenül óriási kapacitású 16, vagy akár 32 megásat? :DDD
  • mohus
    MEGNÉZTED MÁR EZT?

BMW ART MPEG2 VAN HANGJA:)
  • mohus
    ezért jó az Xport V2 vagy MAXDRIVE

X-Port V2 taps into the massive storage capacity of your PC’s hard drive and you'll never need to buy another memory card ever again…XPort V2 is 5,000 memory cards for the price of one! But the best is: Swap your PS2 game saves via the internet!

Using its own special USB cable (included), X-Port V2 stores your PS2 game saves on any PC with Windows 95 or higher. XPort V2 cleverly uses your PC's hard drive as a giant memory card which is capable of holding thousands of times more data than a memory card (eg a 40gb hard drive will store around 5,000 times more data than one standard PS2 8mb memory card).

Now that you’re able to store PS2 game saves on a PC, why not exchange your characters, teams, replays, high scores and DIY levels via the internet or e-mail? A vibrant community of X Port V2 users is already doing just that.
  • mohus
    vazz:)
    és mit teszek az alumíniúmvitrinbe?:)