8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Hát egy biztos, hogy a lemez esetleges sérülése ilyen hibát nem okoz. Szerintem. -
Így is tökéletes! -
Hehe abszolút igazad van, de a téma nálam hál'sten már nem aktuális. :) -
Angry mod on!! (bocs de kikivántkozik)
De logikátlan barom arcu sárga köcsög volt az aki kitalálta hogy a driving misson-öknél meg kell várnia azt az időt mire a többi autó elindúl!!
Nem a mission-nel lenne a baj mert az megcsinálható, hanem hogy ha elrontja az ember akkor megint ki kell várni az időt.....ez annyira felbasz hogy elmegy az meber kedve hogy még egyszer hozzá kezdjen... legalábbis engem iszonyatosan felbasz!! Annyira logikátlan baromság!!!! mi a reteknek kell kivárni az időt??? olyan szívesen végighallgatnám a válaszát aki kitalálta, és utánna szétrugnám az arcát természetesen, mert erre nincs logikus válasz.
Na mind1 angry mod off! -
ez pszichológia:) -
Mondjuk nemhiszem ,hogy az miatt volt, mert a memókártyát nem adtam oda! -
okés akkor hamarosan intézkedek -
hát ezé sem szabad kölcsönadni a gámét..... -
Hi mindenkinek!
gonoltam visszanézek ide, régen voltam már, meg a GT is kölcsön volta adva egy ideig!
Ez odáig rendbe is van, de visszakaptam ,monom lenyomom azt az 1 versenyt ami még van hátra! Berakom a gamét, elindul, betöltésnél kiírja, hogy save file corrupted, és sehogysem jó! a file mérete tök jó, de nem tölti be! pedíg biztos, hogy jó volt, mert mielőtt odaadtam, megmutattam, hogy mi van, és tök zsír volt!
Szal kicsit idegesítő, mert megvan az összes Driving Mission, 2silever van a Spec. jogsiba, a többi arany, 1 verseny volt hátra!!
nincs erre vmi megoldás?
Vagy végleg annyi? -
Norbi7 #4863 Köszi. már beraktam ahogy tudtam, remélem így is jó, de a következő versenyeken már úgy fogom. kösz mégegyszer! -
Ha rákattintasz a képed nevére, kirakja egy új oldalra. Amit felül látsz cím, azt másold (ctrl+c).
Utána a fórumban hozzászólásnál kattints kétszer az URL gombra, jelöld ki a http:// részt és nyomj egy ctrl+v -t. -
Nyugodtan tedd fel ide is, nevezésnek az számít, ha beírod az elérési utat Ballor oldalán a fotóverseny nevezések topikba. Maga az a tény, hogy hova töltöd fel a képet nem számít. A jó helyen közzétett link a lényeg. -
WOW THX!!
nem is emléxem mindre -
Norbi7 #4859 Hello. A ballor oldalra már regisztem és feltöltöttem a képeket is de hogy tudok link-et beszúrni úgy mint a többiek, hogyha rákattintasz akkor megjelenik. köszi előre is (nem nagyon vágom ezt a témát)
-
szerintem a régi szutykos képeimmel énis beszálok újakat nincs időm gyártani:S
Ide is felrakjam vagy a ballor oldalára? -
Talán segíthetek vele, ezt találtam hirtelen. -
mohuska #4856 ja ez a gyári felnije.....
nem, nem vágtam.... -
nem kell izgulni már elkértem a pendriveot hahahhaahhaha.....
jó ez a felni az M5ön ilyet raktam az M3 GTR-emre
ja Te biztosan tod a PD előjelű felnik az egyediek???? -
mohuska #4854 ezeket neveztem a fotóversenyre (csak h mindenki lássa de ballornál is fent van)pörögjetek mer még elég kevés nevezés van.
-
A Burnout nekem nem annyira bejövős, de ez a videó nagyon ott van! ;) -
:) Szerezz csak be egyet, de siess, szerda éjfélig van nevezés... :) -
Biztosan működő pendrive lista itt. -
Nekem nincs is pendrive-om skacok 
-
Ha megnyitná a gépem és nem csak a Quick Time Q betűjét meg rajta egy kérdőjelet jelenítene meg akkor mindenképp! -
én mindenképp de csak is offline-ba
-
na kedvet kapott valaki a B:Rev-hez a videóm alapján?:) -
Örölünk ,hogy van önbizalmad de ne siesd el :) -
hmm, akkor talán én is beszerzek egyet. de tényleg jó lesz nektek a második hely? : ) -
Asszem volt egy lista a működő pendrivekról. Mert én is vennék egyet, nehogymár csak ti rakjatok fel képeket :D
-
3000ért már kapsz egy normális 128-ast, az enyém pl 3500.- volt (ugyebár nem Budapesten, hanem vidéken egy helyi boltban, ahol minden kb minimum 20 %-kal drágább mint egy átlag bp-i boltban), nem is noname és tökéletesen működik. :) -
épp az benne a jó : ) úgy kiderülne, hogy ki tud jobb képet készíteni, mégha adva vannak is a feltételek. kár, hogy nekem nincs pendrive-om :'(
[mindenkit lealázna a képeivel] : P
ja, gratula az első helyhez : ) -
Egy kis Burnout Revenge
Burnout Real Arcade Video -
Nos örömmel jelentem, hogy a második fotóverseny megnyitotta kapuit a http://ballor.hu/gt4/ oldalon, jöhetnek a szebbnél szebb képek! :-) -
Bocs, hogy tök régen írtam, meg nem is szavaztam, de múlt héten új családtag érkezett - egy kutya - és leköti szinte minden időmet. Köszi mindenkinek, aki szavazott!
Akkor indul a 2. forduló?
Remélem lesz idő lőni néhány képet. Hajrá! -
mikor a vidikamerákat annyiért adják mint egy pendrive-ot 
-
mohuska #4837 khabbe 
-
csak tudnám mikor lesz videjó verseny??
-
mohuska #4835 köszi a szavazatokat skacok... -
persze maradjon
-
Igazad van ebben végülis, holnap kiírom a versenyt az oldalon, akkor maradjunk elölről készítendő képeknél?