8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Szomorú. Videók alapján jó kis játékot vártam:( -
Szvsz: igen. -
béke! :) -
Ha ez azt jelenti esetleg hogy eladó akkor dobjál meg egy privivel -
Ennyire gáz lett az Enthusia? -
Tegyél fel valami régi fos idegesítő fizikájú autós játékot pc-re. Egy nap után sírva rohansz vissza a GT-hez:) -
Semmiképpen nem unaloműző, ez tény, de utána az érzés, hogy megvan kárpótol:D
Pajtimnak, Maverick-nek megvan az összes tesztje aranyra, akárcsak az előző GT részekben, nekem ha jól megy a héten meglesz végre a játék és én is nekiállok
De emlékszem az előző részekben is volt, hogy kis híján agyvérzést kaptam a jogsik aranyra csinálásánál:D Maverick -mesélte- egyszer a GT4-gyel úgy üvöltözött, hogy a szomszédban lakó öreganyja azt hitte, veszekedik valakivel:)) -
Rendicsek, peace:) -

Komolyan nem tudom mit mondhatnék még.
Tedd fel az Enthusia Professional Racing-et. Bár ne, az meg az élettől is elveszi a kedvedet...
-
Nézd nem nehéz betartani mert a tegnap előtött leszámítva kb 2-3hétig nem nyúltam hozzá...és amilyen undorral kapcsoltam ki a gépet nem is hiszem hogy nehezemre fog esni nem hozzá nyúlni.
Nemtom mi hozhatja meg a kedvemet...
Most nem siránkozni akarok csak arra próbáltam rávilágítani hogy aki nagyon addiktúl (napi 8!! órában) nyomja az nagyon gyorsan kifog égni mint DanielT kollega és én.
Nem akarom senki kedvét elvenni félre értés ne essék!!!! K***A JÓ A GAME!! le a kalappal csak vannak veszélyei az epilepsziás roham mellet még más is :))))) -
Dehogy vagyok...
Akkor viszont ne nyúlj a gammához 2 hétig, de TÉLLEG. Be se kapcsold, rá se nézz. Csodákat fog művelni (ha be tudod tartani)
-
Akkor te PRO vagy....nekem nem....maximálisan untat hogy aranyra csináljam miután mondjuk 10x próbáltam (álltalában 10 próbálkozást adok magamnak vagy inkább a gamenek,hogy arany legyen :) )
Sztem ha van kb 2-3 aranyam... -
"nagyon töményen toltam, nem szabadott volna" jaja detto
Tegnap előtt kicsit gondoltam autókázok de nagyon hamar (10perc) undorom lett :(( -
Nekem az :)
Az első 25 megvan aranyra, mondjuk azok még elég könnyűek... -
Nem hiszem, hogy unaloműző lenne 1000x próbálni ugyanazt a feladatot közben pedig 30 infarktust kapni, mert 1 ezred maradt le. :D
Jelzem, én is besokalltam, kb 3 hete nem nyomom, mert előtte nagyon töményen toltam, nem szabadott volna. -
Csinálj meg minden tesztet aranyra :) -
Kiégtem GT téren az a bajom :( az elmúlt 1 hónapban csak GT-ztem és nagyon meguntam... csak én vagyok egyedűl ilyen, vagy esetleg más is megunta picit? -
Mazdat Cross-t a rallyn vagy a mazda cupban (az a baj már nem emléxem :) -
Én nem akartam leugatni senkit, és szerintem nem is tettem azt... Nem üvöltöztem vele, vagy káromkodtam, még csak egy felkiáltójelet sem tettem....
De ha úgy tűnt, akkor bocs!

a .........-kal csak azt akartam érzékeltetni, hogy más megoldás is lehet, nem kell hozzám igazodnia
-
Mondjuk nem kéne embereket leugatni..........
Félre ne érts, jó dolgot mondtál, csak legközelebb kérlek a stílusra is figyelj.
Lehet, hogy Neked, vagy nekünk természetes, hogy miért nem megy többet a kocsija 300nál, de neki _még_ nem az. Írta is, hogy még kezdő GT téren. Majd belejön. Viszont ha a itt ilyen hozzászólásokkal találkozik, lehet, hogy inkább valamelyik másik fórumon fog legközelebb segítséget kérni. -
Mondjuk vegyél rá egy full állítható váltót, és állítsd be, hogy ne 300 legyen a vége.......... -
Lenne egy problémám, van egy autom 600 vmenniy lóerős egész jó meg minden de amikor tesztelem drivong parkban hogy mit tud azt veszem észre hogy amikor eléri a 300 at vissza esik egy 20 kmh-t és folyton ez van. Ez miért van? Hogy lehet rajta segiteni? -
franc elbasztam a tuning pénzem 406 osra :D -
Mazda MX Crossportot, AUDI Pikes Peak quattrot, vagy Infinity FX 45-öst lehet valahol nyerni?
(Rallyn még nem mentem, lehet azért nincs?) -
Igazábol nekem egy 607 Feline kellene -
Pjnt most ment tönkre tv m amikor megvettem és most pctv vel gizdulok :D -
Értem csak elkpráztattak azok a sok autó :D -
Ezért kell rögtön menni GT módba, hogy kiélvezhesd a játékot. :-) -
thanx, mert igazábol ugye 700 kocsi van de csak 241 et lehetr megprobálni árkád modba az elején -
mohuska #2651 hoppá ez kicsit 1szerre írtuk.
-
mohuska #2650 hát szerintem az ilyeneket csak megnyerni lehet...vagy még talán a használt autóknál, asszem 406coupét pont láttam is a late 90's-ban -
Mármint azokat a kocsikat amiket nem lehet megvenni? Azokat vagy nyered, vagy van amelyik néha fellelhető a használtkocsi üzletekben. -
Nagyon állat a játék amugy, még nagyon kezdő vagyok gt terén azt szertném még kérdezni hogy uj autokat amiket alapból ne mlehet vezetni azt milyen módon lehet megszerezgetni? pl peugeot 406 :d -
thx -
mohuska #2646 nagyon durva! Nike verda...ha leállssz vele teljesen és belső nézetben vagy lehet hallani ilyen dobogást és szerintem a fószer szive az! -
Eladhatod, csak nem kapsz érte pénzt. És nem lehet ezen változtatni. -
Hali, az lenne a kérdése mhogy a gt4 ben nyertem egy autot a japó 80 as évek fesztiválon és nincs neki értéke csak vonalak a helyén és igy ne mlehet eladni, azon lehet vmit változtatni?
-
talán majd jópár év múlva, de akkor már PS3-as emulátort fogsz keresni, hogy játszhass a GT5-tel...persze nulla eséllyel :) -
Jó volna -
:(