8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    100-ik nap környékén járok és eddig nem versenyeztem:)
  • UNREG
    Két memokártyával könnyen megcsinálható. Az egyikkel játszik és gyakorol, a másikkal csak a jogsikat nyomja aranyra. Ha másért nem, hát azért, hogy felrakhassa a netre és mi meg csodálkozzunk. :))
  • JGTC
    Ha ez mégis létezik akkor RESPECT
  • JGTC
    Nincs a földön olyan marha aki ennyi ideig csak a licence-t csinálná, és nem kezdene bele a versenyzésbe!!!!!!!!
    (vagy max már végigvitte egyszer)
    De igazi fanatik az szent...
  • Al Age
    Elképzelhető, de ez egy GT4-es kép, itt pedig nem számít. Mondom, tapasztalat:)
  • UNREG
    Csak mert a GT3-ban beszámított a 100%-ba, hogy aranyra kellett megcsinálni. Ha jól tudom...
  • Al Age
    Nem, ezt onnan tudom, hogy jelenleg nekem is csak a jogsiim vannak meg, és 0 százalékon és 0 km-nél tartok.
  • UNREG
    A "0 miles" és a "0% complete" az érdekesebb. A jogsiknál nem számolja?
  • Al Age
    50 helyett 450 pénzt költött el, azt elnéztem. Szóval 163 napra bőven kijön az összes jogsi full aranyra, még úgy is, ha nem minden arany elsőre.
  • Al Age
    Pénz: importálta GT3-ból a százezret.
    Látszik a képen, hogy egy Ford-ban ül, a játék alapból 10ezer pénzzel indul, ehhez jön a GT3-ból 100ezer, 50 pénzt költött el, vagy mosásra, vagy olajcserére, nem tudom melyik kerül ennyibe.
    5 jogsi, azokon belül 16 feladat, minden feladat egy nap. 5x16=80 Minden nyereményautó is külön napra kerül, ő jogsinként 3-at nyert, így jön ki a 15 kocsi. Plusz van még jogsinként 1 kávészünet, legjobb esetben az is egy nap. Így tartunk 80+15+5=100 napnál.
  • UNREG
    Lehet úgy is próbálkozni, hogy ha nem sikerül aranyra, akkor mindig load-ol egyet és csak ha arany, akkor save-el. Így kijöhet egy tiszta idő.

De az is lehet, hogy photoshop az egész. :))
  • UNREG
    Pendrive lista itt.
  • DanielT
    Hogy szedte a pézt? Egy próbálkozás mennyi idő? Létezik 80 arany 163 nap alatt??
  • Al Age
    Azt ne hidd....
  • mohus
    csíter
  • cenobite
    A használható pendrive-ok listájának linkjét tudja valaki?
  • cenobite
    Érdekes kép...

• MikX
    Thx
    Ennek a felniügynek + akkor utánakeresek asszem
  • Al Age
    A lista a GameFAQs.com-on van, ezzel a címmel: "10.0 KM Used Car Special FAQ". A japán verzión alapul, de gondolom a körforgás az európaiban is megvan hasonlóképpen, esetleg más kocsikkal.

#2867: Hmm, érdekes, amit mondasz, erről nem tudtam.
  • MikX
    Jah, és még valami!
    A használt autók között nem csak a 4 fekete autó van?
    + Írtad, hogy ott a lista, hol?
  • MikX
    Csak azért írtam, mert ezt olvastam az egyik strategy guide-ban:
    Special rims
    The "Today's Special Rims" rotate every thirty game days. There are twenty nine different sets of rims. There are 439 total "Today's Special Rims". If you see a set you like, you will only see them every thirty game days -- buy them while you can.

Ez szerint van speciális felni minden 30. game napon.
  • Al Age
    Hmm, én csak használt autókról tudok, amiket egyébként sem megnyerni, sem megvenni nem lehet abban a formában, csak bizonyos időtartam alatt a használtak között. Ott a lista 700 nap alatt ér körbe és utána előről kezdődik.
  • rollab
    nem arra gondolsz, hogy a GT AUTO menüben lehet ilyet cserélni? Ott kell az oljcserét stb. A HOMEtól balra van.
  • MikX
    Hello!
    Lenne 1 dolog amit nem értek!
    Azt hallottam, hogy vannak különleges felnik, amik csak minden 30. napon jönnek elő, de eddíg semelyik napon sem találtam, 900. nap körny. jártam, amikor megtudtam, de azóta nem látam sehol, lehet, hogy már volt mind? Ha volt akkor előjönnek még 1x?
  • johndoo
    Amuse S 2000
  • Al Age
    Köszönöm szépen:)
    Megkaptam szülinapomra a játékot szüleimtől, így aztán nagyon heppi vagyok
  • Lammer at Work
    HEPPIBORSZDEEEEJtuuujuuuu!!!!
  • JGTC
    így már világos...kössz
  • JGTC
    ahha
  • mohus
    vazz...az már Kacsával a Ford GT mellett:)
  • mohus
    a photoshopban:)

egy kis SEGÍTSÉG hozzá....hogyan is lesz karbon motorháztető az Audira
  • Al Age
    Öööö, izééé, ez a kormány már rég piacon van és itt a topikban is több embernek van.:)
  • andrewsan
    ha pedig a dobozában hagyod, és görgeted a járdán, akkor aztán akár végtelent is tud fordulni. Ide, oda is :)
  • mohuska
    debizony azok nehezek.....
  • Imrusssss
    Ja bocs 1 kicsit homályosan sikerült és bocs mert még nincs szkenerrem azért ugye meg bocsájtok???
  • Imrusssss
    Most vettem meg PC GURUT és bene van 1 KU*** Fasza Kormány úgy hogy ha ki jön meg is veszem ja és 900 fokot tud fordulni ide is meg oda is!!!!
    ITT A KÉP:Logitech Driving Force PRO
  • CHEAPBOY
    nem a 200 pontos A-Spec pontos versenyek a kemenyek??
  • mohuska

• Lammer at Work
    Koszi skacok a kormanyos segitseget... akkor lehet tenyleg fizunal beruhazok egy pro-ra... hmmmz... amugy ki lehet azt a kormanyt valahol probalni??? lehet megvennem azt nem is tetszene... :(
  • JGTC
    Az az egyetlen nagy bajom ezzel a gémmel, hogy a Like The Wind-et megváltoztatták, és mostmár elvesztette azt a jó kis utcai autós feelinget+ kevés kör van!!!! Pedig az volt a kedvenc versenyem!!!!!!