8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Nagyon korrektnek tűnik az a kormány! -
Szépek! Jöhet a többi :) -
Ok :)
-
nehogy komolyan vegye valaki! 
-
50 -et sem használok, de nehogymár kevesebb legyen :)) -
"Amit a GT5-től várok:
- 1000 autó"
Ne várjál 1000 autót. Egyszerűen azért, mert áttekinthetetlen lesz. Szerencsére a GT4ben már nincs annyi, mint pl. a GT2-ben volt, emlékszem, hogy már zavart a sok kocsi, iszonyú sok idő elment arra, hogy átnyálazzam a listát és kiválasszam a megfelelőt. Szerintem 4-500 kocsinál nem kell több, ha belegondolsz max 30-50 autót használsz rendszeresen. -
Najó, most kitaláltam a frankót :) Mindenki fényképezze le a gépét mellette a GT4 -gyel és tegye fel ide! Ez a hihetetlen nagy ötletem. Elképesztő mekkora agyam van. Mint egy ékszerteknősnek, de mindegy, rakjátok fel, hadd lássuk a szépségeket! :) -
Mit várok a GT5-től?
Kicsit (eléggé) korai még erről gondolkodni, de azt várom tőle, amit a sorozat eddigi részeitől is megkaptak a játékosok. Az élményt. Mindegyik rész újított valamiben, ami épp elég volt ahhoz, hogy az emberek megvegyék őket. Konkrét elvárásaim nincsenek, egyelőre túlságosan el vagyok foglalva a GT4-gyel:) -
És a végére végre egy témába vágó hsz:
Jogsiim állása jelen pillanatban:
79 arany, 1 ezüst, 0 bronz.
Az utolsó Special jogsi feladat ezüst, Nürburgring a tuning-Mercivel.
Driving Mission-ökből is csak az utolsó van hátra, dettó Nürburgring, dettó Mercedes, csak itt SLR.
Most rá kell gyúrnom a Nürburgring-ra, mert a pálya teljes ismerete nélkül ez a kettő dolog több, mint valószínű, hogy nem lesz meg. -
A mit változtatál a GT5 kérdésre nem akarsz írni semmit? -
Ték :P -
Nnnna, akkor részemről Forza téma _végleg_ lezárva, valószínűleg mind2 játék a legjobb autós game a maga konzolán, de nem offolom szét ezt a topikot, mert még büntit kapok Mohustól:D -
#2995 erre válasz, csak először rossz képet linkeltél be:DDD -
Az előző nem az a kép volt :)) ha a használati utasítást láttad :) Elbaxtam :) -
Csak neked csináltam, hogy megnyugodj :))
-
Oh, köszönöm, életet mentettél:D -
Két külön konzol két játékáról van szó, amik éppen ezért nem is konkurensek. Ezért nem értem azokat az embereket, akik ilyen festéseket gyártanak, ezzel csak szánalmat keltenek bennem. Ezek után kérdésem: miért nem férhet meg ez a 2 játék egymás mellett? -
Totál semmi értelme foglalkozni vele, mindig lesznek fikagépek. Egyébként született néhány tényleg vicces és nem primitív alkotás :) A GT4 -gyel kb 15x többet játszottam mint a Forzával, jobban bejön a fotórealisztikussága és a rengeteg csodaszép autó miatt. -
Nincsmit:)
Elhiszem, hogy tetszik Neked és sokaknak a Forza, de azért ennyire nem kéne leírni a GT4-et. Nekem nincs semmi gondom a Forzával, csak ezek a GT4 fikázó festések nem tetszenek. -
Köszi vaze :)) -

-
Amit a GT5-től várok:
- 1000 autó
- Komolyabb fizika
- Törésmodell (eddig nem tartottam fontosnak, de a Forzában kurvajól néz ki, jó, hogy vigyázni kell a kocsira.)
- Ellentmondások kiküszöbölése (nem mehetek be egy bizonyos verdával a versenyre, de a gép simán ott száguldozik vele)
- Egy bizonyos pályán adott versenyen mindig ugyanazok az autók legyenek az ellenfelek(így fel lehet készülni, hogy milyen kocsival érdemes odamenni, hogy legyen esély), természetesen legyen korlátozva, hogy mivel mehetek. Ez így van a Forzában és így elkerülhető, hogy feltuningolok egy kocsit, erre a gép berak még erősebbeket.
- Full Anti-aliasing (ez tuti meg fog valósulni az erős hardver miatt, de azért leírom, mert a GT4 -ben a legjobban az a rohadt recés grafika idegesít, főleg a szalagkorlátok és egyebek esetén.
- Szintén Forza ötlet és jól működik, hogy amikor rámegyek egy versenyre a menüben, akkor kiírja, hogy hány olyan autóm van ami megfelel a verseny követelményeinek.
Elsőre ennyi jut eszembe, ha van kedvetek tegyétek mellé a ti ötleteiteket lássuk mik az igények. Azt sem kell szerintem szégyellni ami nem tetszik a 4 -ben, az elvakult fanatizmusnak semmi értelme, mindennek vannak hibái. -
S4 (wet drive)
-
speedster?....kárrr -
Ajudi....
-
Xre csak szutyok kormany van, hihetetlen hogy ennyi autos jatek s ennyi ev utan b*sztak ra kiadni egy rendes gyarit.... -

-
Nem vagyok otthon a témában, de azt hiszem most ez a menő :) -
kár....
Xre milyen kormányzat van? -
Nincs semmi ilyesmi. -
valami photo mode van benne? -
nem is tudom miért:))) de valahogy nemtudok szimpatizálni a forzával...
ilyen kis szurkálódásokat Mi GT-sek is csinálhatnánk csak nem szorulunk rá -
Van az is nyugi :) Olyan telemetria, hogy évezredekig lehet elemezni :) -
"Ebbe aztán igazán kár belekötni, jól használható, amikor tuningolod a kocsit lásd, hogy mi, mennyire fog módosulni."
hát sztem ott a pacik növekedését kéne látni, meg gyorsulási görbéket -
mi az hogy speed 7.2 ??? -
Használtautók között TVR500 aztán kis tunning (tetszés szerint) :) -
Persze, az is számít, hogy milyen magas az érték, de ami fontosabb, hogy jelzi ha valamelyik tulajdonságot negatívan befolyásolja. -
Convertibles=nyitott tetjű. -
Hát nekem nehezemre esik komolyan venni, mikor valaki az alapján tuningolja a kocsiját, hogy 10-es skálán minél magasabb értéket érjen el. :-/ -
Belga #2971 Hali mindenki ! A Beginner-ben a (Spider&Roadster)-hez milyen verda kell? előre is köszi!