8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JGTC
    az enyém még megvan ! nem kell? eladó :)))
  • Hmuda
    Amúgy eléggé közepes a járgány. Versenyezni csak eleinte érdemes vele.
  • Hmuda
    Az egy photo location kép.
  • Al Age
    Havernál próbáltam ki ezt a gépet és amin meglepődtem, hogy nagyon kezes kocsi!
    Összességében pedig egy szóval tudnám leírni: kellemes.
    Tuning nélkül mentem csak vele de így nagyon tetszett.
  • Al Age
    Akkor a képet hogy csináltad?:)
  • CHEAPBOY
    na szep:D
  • mohus
    még bele sem ültem:)
  • CHEAPBOY
    a legtobbjuk igen, nem jatszottam ki a jatekot (nem is fogom:D), de eddig ugy vettem eszre en is.
  • Hmuda
    Már nekem is újra megvan. :-)

Mostmár egyetlen járgányt se adtam el, csak azt amit én magam vettem gyárilag, azokat úgyis akármikor újra megvehetem. :-)

Amúgy jól vetem észre, hogy az összes nyeremény kocsi olyan, hogy gyárilag nem beszerezhető?
  • CHEAPBOY
    s mit lep a kicsike?:)
  • mohus
    nekem még megvan bibibi....
  • Hmuda
    Legalább egyszer-nyerhető volt? :-(

Én régen eladtam a DeLorean-omat és később vettem észre, hogy ez bizony gyárilag nem eladó és már megnyerni se lehet. Újra is kezdtem.
  • DoNorBi
    erre látom hogy az autóváltást és eladást mindenképp elmenti,ez nagy butaság szerintem
  • DoNorBi
    Tegnap szépen beszívtam mert eladtam a legjobb autómat hogy kiprobálhassak vmit,kiettm az auto save-et azt mégis elmentette
  • Al Age
    Játék indításkor automatikusan betöltődik a legutóbbi mentés, de ezen kívül nincs Load lehetőség. Tehát ha valamit elcseszel és nem akarod hogy úgy maradjon akkor restart.
    Arcade mód nem játszik bele semmibe.
  • mohus
    úgy érted lehet-e menteni? jah...automatán tölti a játékállásod, amit vagy magad vagy beállítva automatán menteget...
  • DoNorBi
    Load Game van a játékban és az Arcade mode feldobja a %-ot?
  • mohus
    ezen már én is gondolkodtam...
    sok a töltögetés, de jelenleg nincs időm ezzek b*szakodni:)
  • DoNorBi
    Én backupon tolom a gt-t csak van egy problémám mégpedig,arcade módban az egyik rallys pályán mindig kifagy,de GT mode-ba teljesen jól megy.
  • Al Age
    Csak azért mondtam, mert már többen javasolták a használatát, én viszont csak legeslegvégső esetben nyúlnék a ballaszthoz.
    Amelyik autónál ezt _kell_ használni, mert nem lehet normálisan beállítani, jobb is hanyagolni szerintem. A ballasztnak egy értelmét látom: több pontot lehet vele szerezni.:)
  • Lammer at Work
    jah csak annyit meg: az origi backupja nem warez... ;)
  • Lammer at Work
    en azon halmaz resze vagyok, de nem kell full tabukent kezelni, hisz en peldaul egy PAL fullos eredeti backupjanak a HDLOADerre megpeccselt verziojaval jatszom! raadas ugye vinyorol!!! nekem megy... ;) ne kuldjon senki privit... ezert nem valaszolok, goto ->eurasia.nu foruma es ott okosodjon...
  • Lammer at Work
    koszi, hat pont miutan beirogattam jatszottam a ballaszttal... masik autonal (nismo 400as) nagyon jol be tudtam hangolni, osszehangoltam ugy, hogy egyenloen kopjanak a gumik...
    nagyon nehez a dolog, hisz az autokhoz nem ertek, csak "erzesre" allitgatok... :(
    meg mindig nem tudtam megcsinalni(tegnap 11ig gameztam) az uccso palyat... :(
  • MikX
    Mondjuk elég egyértelmű
    :-)
  • mohus
    ugye, igen:)
  • Al Age
    Már többen írtátok ezért meg kell kérdeznem:
    Ugye azt tudjátok, hogy a ballasztbeállításoknál az Front/Rear Balance beállítással nem az autó tömegközéppontját állítjátok, hanem azzal határozzátok meg a ballaszt helyét? Ergo ha a ballaszt 0 kg, akkor azt a csúszkát akárhova állíthatjátok, az ég világon semmi nem fog változni.
  • mohus
    van, hisz a backupokkal emberek foglalkoznak és pl nem a : zsiráfok

hogy működik-e aztán eme backup verzió, azt attól az embertől kell megkérdezni, aki a feljebb említett halmaz része....

ezen a fórumon azonban nem létezik ilyen személy....
  • mohus
    ha szarul kanyarodik állíts a verdán....

lehet a felfüggesztéssel játszani, túlkotmányzottá kell tenni...de arra figyelni kell hogy ne pördülhessen meg.

lehet a weight balance-szal is próbálkozni

de a fordgt kormánnyal kezes bárány....
  • eightmiles
    a harmadik kép naon franyó!
  • DoNorBi
    Van olyan ember akinek van tapasztalata a működő backup-os verzióról.Segítséget szeretnék kérni!
  • Lammer
    Ez nem igaz! Ecceruen nem birom a professional utolso palyat megcsinalni aranyra, mindig ezust, mostmar lassan egy hete szenvedek vele... Mondjatok mar egy jo kocsit, meg jo beallitast hozza, mostmar szegeny joypadot annyiszor odavagtam a foldhoz, csoda, hogy meg mukodik... KITEPEM A HAJAM! ez az egy hianyzik aranyra a sorozatbol... hiaba van fordgtm, ecceruen olyan szarul kanyarodik ,hogy iszonyat... poenbol B-speccel nyomattam, es o is 3 futambol legjobb 2ik helyezes... hat en kesz vagyok! valaki plz!!!
    szerk: ize professional uccso elotti szakasza, ahova csak unmodified kocsikat enged... :)
  • Hmuda
    Köcce. :-)

És kösz az infót a cégekről, ma se ébredtem hiába. :D
  • mohus
    így könyebb volt ezen nevekkel betörni az USA piacra sztem
  • mohus
    Így van kevered kavarod:)

Lexus a Toyota luxuskategóriája
    Infiniti a Nissan luxuskategóriája
  • mohus
    na ezek pofás képek, nem dömpingárú:)
  • mohus
    hirdetheted nyugodtan:)
  • MikX
    De van mondjuk ue Nissanban is, annak Skyline Coupe a neve, csak bonyolításképp...
  • Hmuda
    Nah, már ezeket is keverem. :D
  • JohnnySmith
    a Lexusé az egy L inkább nézném Acurának de biztosíthatlak hogy az egy Infiniti :D
  • Hmuda
    Hmmm....az nem egy Lexus jel a kocsi elején véletlenül? Nem vagyok otthon az autogyártók terén, de tudtommal a két cégnek nincs köze egymáshoz.