8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
az enyém még megvan ! nem kell? eladó :))) -
Amúgy eléggé közepes a járgány. Versenyezni csak eleinte érdemes vele. -
Az egy photo location kép. -
Havernál próbáltam ki ezt a gépet és amin meglepődtem, hogy nagyon kezes kocsi!
Összességében pedig egy szóval tudnám leírni: kellemes.
Tuning nélkül mentem csak vele de így nagyon tetszett. -
Akkor a képet hogy csináltad?:) -
na szep:D -
még bele sem ültem:) -
a legtobbjuk igen, nem jatszottam ki a jatekot (nem is fogom:D), de eddig ugy vettem eszre en is. -
Már nekem is újra megvan. :-)
Mostmár egyetlen járgányt se adtam el, csak azt amit én magam vettem gyárilag, azokat úgyis akármikor újra megvehetem. :-)
Amúgy jól vetem észre, hogy az összes nyeremény kocsi olyan, hogy gyárilag nem beszerezhető? -
s mit lep a kicsike?:) -
nekem még megvan bibibi....
-
Legalább egyszer-nyerhető volt? :-(
Én régen eladtam a DeLorean-omat és később vettem észre, hogy ez bizony gyárilag nem eladó és már megnyerni se lehet. Újra is kezdtem. -
erre látom hogy az autóváltást és eladást mindenképp elmenti,ez nagy butaság szerintem -
Tegnap szépen beszívtam mert eladtam a legjobb autómat hogy kiprobálhassak vmit,kiettm az auto save-et azt mégis elmentette
-
Játék indításkor automatikusan betöltődik a legutóbbi mentés, de ezen kívül nincs Load lehetőség. Tehát ha valamit elcseszel és nem akarod hogy úgy maradjon akkor restart.
Arcade mód nem játszik bele semmibe. -
úgy érted lehet-e menteni? jah...automatán tölti a játékállásod, amit vagy magad vagy beállítva automatán menteget... -
Load Game van a játékban és az Arcade mode feldobja a %-ot? -
ezen már én is gondolkodtam...
sok a töltögetés, de jelenleg nincs időm ezzek b*szakodni:) -
Én backupon tolom a gt-t csak van egy problémám mégpedig,arcade módban az egyik rallys pályán mindig kifagy,de GT mode-ba teljesen jól megy. -
Csak azért mondtam, mert már többen javasolták a használatát, én viszont csak legeslegvégső esetben nyúlnék a ballaszthoz.
Amelyik autónál ezt _kell_ használni, mert nem lehet normálisan beállítani, jobb is hanyagolni szerintem. A ballasztnak egy értelmét látom: több pontot lehet vele szerezni.:) -
Lammer at Work #3272 jah csak annyit meg: az origi backupja nem warez... ;) -
Lammer at Work #3271 en azon halmaz resze vagyok, de nem kell full tabukent kezelni, hisz en peldaul egy PAL fullos eredeti backupjanak a HDLOADerre megpeccselt verziojaval jatszom! raadas ugye vinyorol!!! nekem megy... ;) ne kuldjon senki privit... ezert nem valaszolok, goto ->eurasia.nu foruma es ott okosodjon... -
Lammer at Work #3270 koszi, hat pont miutan beirogattam jatszottam a ballaszttal... masik autonal (nismo 400as) nagyon jol be tudtam hangolni, osszehangoltam ugy, hogy egyenloen kopjanak a gumik...
nagyon nehez a dolog, hisz az autokhoz nem ertek, csak "erzesre" allitgatok... :(
meg mindig nem tudtam megcsinalni(tegnap 11ig gameztam) az uccso palyat... :(
-
Mondjuk elég egyértelmű
:-) -
ugye, igen:) -
Már többen írtátok ezért meg kell kérdeznem:
Ugye azt tudjátok, hogy a ballasztbeállításoknál az Front/Rear Balance beállítással nem az autó tömegközéppontját állítjátok, hanem azzal határozzátok meg a ballaszt helyét? Ergo ha a ballaszt 0 kg, akkor azt a csúszkát akárhova állíthatjátok, az ég világon semmi nem fog változni. -
van, hisz a backupokkal emberek foglalkoznak és pl nem a : zsiráfok
hogy működik-e aztán eme backup verzió, azt attól az embertől kell megkérdezni, aki a feljebb említett halmaz része....
ezen a fórumon azonban nem létezik ilyen személy.... -
ha szarul kanyarodik állíts a verdán....
lehet a felfüggesztéssel játszani, túlkotmányzottá kell tenni...de arra figyelni kell hogy ne pördülhessen meg.
lehet a weight balance-szal is próbálkozni
de a fordgt kormánnyal kezes bárány.... -
a harmadik kép naon franyó! -
Van olyan ember akinek van tapasztalata a működő backup-os verzióról.Segítséget szeretnék kérni! -
Ez nem igaz! Ecceruen nem birom a professional utolso palyat megcsinalni aranyra, mindig ezust, mostmar lassan egy hete szenvedek vele... Mondjatok mar egy jo kocsit, meg jo beallitast hozza, mostmar szegeny joypadot annyiszor odavagtam a foldhoz, csoda, hogy meg mukodik... KITEPEM A HAJAM! ez az egy hianyzik aranyra a sorozatbol... hiaba van fordgtm, ecceruen olyan szarul kanyarodik ,hogy iszonyat... poenbol B-speccel nyomattam, es o is 3 futambol legjobb 2ik helyezes... hat en kesz vagyok! valaki plz!!!
szerk: ize professional uccso elotti szakasza, ahova csak unmodified kocsikat enged... :) -
Köcce. :-)
És kösz az infót a cégekről, ma se ébredtem hiába. :D -
így könyebb volt ezen nevekkel betörni az USA piacra sztem -
Így van kevered kavarod:)
Lexus a Toyota luxuskategóriája
Infiniti a Nissan luxuskategóriája -
na ezek pofás képek, nem dömpingárú:) -
hirdetheted nyugodtan:) -
De van mondjuk ue Nissanban is, annak Skyline Coupe a neve, csak bonyolításképp...
-
Nah, már ezeket is keverem. :D -
a Lexusé az egy L inkább nézném Acurának de biztosíthatlak hogy az egy Infiniti :D -
Hmmm....az nem egy Lexus jel a kocsi elején véletlenül? Nem vagyok otthon az autogyártók terén, de tudtommal a két cégnek nincs köze egymáshoz.