8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
most lennék kész a márkakupákkal de nem tudom hol lehet beszerezni Alpint!
akinek van az segítsen pls! -
Sziasztok! Szeretném a GT4-et megszerezni. Aki tud segíteni, az írjon: [email protected]. Köszi -
Lammer at Work #3410 AAA eselyetek sincs!!!! TUTI en leszek a LEGJOBB (hatulrol) 
-
Azért vigyázz, többen pályáznak ám arra is, nem csak Lammer-t kell legyűrnöd:D -
Én is gyüvök majd, csak még gyakorolnom kell.
Lammer reszkess, az az utolsó hely az enyém lesz. :)) -
Nah a következő fordurolól mindenképp értesítsetek mert én is benne vagyok
Várom a fordulót -
megprobalok majd Tv tunerrel okositani vmit, mert az a rokonnak van:) -
Szintén zenész.... -
Nekem is van egy kis csoffadt webcam, soha nem használtam, de most arra tökéletes lesz, hogy a tv-t lekapjam vele. -
hat jah, nekem sincsen ehhez megfelelo technikam:( -
hát ez az én is csak kölcsönbe tudnék digitfényképezőt úgyhogy fogok venni egy USB-s hosszabbítót, és a webkamot fogom átvinni amásik szobába és úgy lefényképezni vagy a videót felvenni -
Csak nem biztos, hogy mindenkinek van erre alkalmas digifényképezőgépje/capture kártyája, ugye..... -
nekem úgy jobb lenne mert csak a 6.lettem
-
háthát icipici okossagok mindig vannak, de a legtutibb megoldas a replayek feltevese lenne vhogyan:) -
Első Photo Drive képem:
-
Örülök, hogy ennyi pozitív visszajelzés jön a versenyről:)
Folytatás mindenképpen lesz, lehet, hogy egy kicsit más formában, ez a forma pedig csak jobb lehet a mostaninál:)
Jelenleg Ballor-ral (aki az oldalt csinálta és ezért nagy-nagy köszönet neki) épp egy fórumot tesztelünk (amit szintén ő maga csinál), reményeim szerint a következő verseny követelményeit/feltételeit/szabályait már ott tudjuk kitárgyalni, mert mint látjátok, nem csak innen, az SG-ről jöttek versenyzők és sokkal egyszerűbb lenne, ha csak egy helyre kellene figyelnem, ahol mindenki jelen van. -
jah tok jo nezni ;) kis kozosseg! wow csak ne lennek ennyire bena, namind1, azert jelentkeznek en is!!! ;) uccso helyezett midnig kell, nem??? ;) -
Kedvet kaptam én is ehhez a bajnosksághoz, bár nem vagyok egy Fittipaldi. :)
Remélem lesz folytatás! Amúgy gratula az oldalkészítönek/ötletgazdának!
Megyek is gyakorolni. :) -
Jó lenne 

Viszont szerintem az lenne a tisztességes, ha ezt a versenyt még nem számolnánk bele a pontozásba. -
Gábor #3393 Valamit nem értek:
úgy emlékszem, hogy azt olvastam, hogy nem lehet brutál kocsikkal kiállni városi töpszlik ellen, mert saját kategóriájú és erejű ellent ad be a gép.
Erre most az mx-5-mel csinálom a japanese compact cupot, és kísérletezgettem a beállításokkal. Visszavettem hetven paripát, de az ellen ugyanaz, csak 10-zel kevesebb a-spec pontot kapok. Akkor most skyline-t is hozhatnék ellenük, vagy hogy működik ez?
Én emlékszem rosszul talán? -
nekem marhára tetszett ez az egész, és arra gondoltam hogy mi lenne ha ez a monacoi lett volna a bemelegítő, vagy felőlem akár az első verseny egy bajnokságban? 
mindenki megkapná a pontjait a mostani erdmény alapján és folytatnánk jövőhéten egy másik pályán.
De max 5 versenyes sorozatot javsolnék.
-
Szerintem is jó lenne egy fal nélküli pálya. Mondjuk ott meg le lehet vágni a kanyart esetleg, szal ugyanott vagyunk, nem?
-
mondtam en hogy sokat akar a szarkaa...:P -
es azt hogyan imadkozom en ide fel? -
Nem kerdeztem senkit sem, nem tudom(tudtam) kik vettek reszt aktivan evbben, csak irtam hogy ez is benne lehet. A kov palya vmi alapbol valaszthazo gyonyoruseg legyen... mondjuk Suzuka, ott nincs hova koccolni:)
De vegulis minegy hol, csak ne legyen fal a palya mellett, ami "segithet".:) -
nincs behozva a palya.. ures mentesem van csak (nem mintha szenn ajatszanam magamat vele, de asszem a regin mar kijott ). -
én azt hittem megverek mindenkit simán:))))
de hát öregszem -
képekkel -
Nem vertem a falhoz a kocsit, ha indirekt módon engem kérdezel
-
Vége a versenynek, eredmények:
1. andrew-san - 1'47.951
2. ddt500 - 1'48.653
3. mohus - 1'48.950
4. zoleee - 1'48.989
5. kribe - 1'49.132
6. JGTC - 1'49.191
7. al_age - 1'49.693
8. Drive - 1'50.569
9. Type-R - 1'51.820 -
Egyébként nincs Monaco-d, vagy miért nem írtál időt? -
Erre én is gondoltam, de bízom benne, hogy senki nem kamuzott így. -
Mondjuk (nem jatszotta meg mindéég) Monacoban szerintem egy ket kanyarbana falhoz kenve az autot jobban lehet menni... s ezt leellenorizni meg nehez, vagy nem is tudom, hogyan van megoldva a hitelessegi vizsgalat?:) -
már csak nekem marad ez a nevem? 
-
Hát inkább:) -
IGAZIWILLIAMS #3377 Nem baj,marad nekünk a GT4 meg a Forza -ott össze lehet ereszteni ezeket az autókat
-
vagy inkább az F1-et berakni a WGT-be betétfutamoknak....
-
IGAZIWILLIAMS #3375 Ahh,jó lenne egy ilyen World Grand Touring sorozat is (összevonni DTM-et , FIA GT-t ,JGTC-t.... f1-es betétfutamokként közvetíteni ...uhh,bilibe lógott a kezem :) -
Fene tudja. Az ETCC meg WTCC idéntől. -
Te is megverted többek között:)
Az enyém 1'49.693