8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Több ember ezért nem tudott volna versenyezni, így viszont mindenki jöhet.
Fotóval semmit sem érünk, hiszen ha a kör alatt valaki levág néhány kanyart, vagy éppen kiszélesíti a pályát néhány arra alkalmas kigyorsítási szakasznál, akkor épp annyit ér egy kép, mint ha csak az időt írjuk be. -
fotó legyen már, mint eddig -
miért lett eltörölve? -
Gyertek versenyezni, eltöröltük a videós szabályt, a versenyben való részvétel feltétele csak egy regisztráció Ballor oldalán.
http://ballor.hu/gt4 -
igen igaz...
de nekem a célfotó elég....a levágások nem érdekelnek, amúgy meg mindegy:) jó ez így:) aki gyors annak legyem kamja is:) -
az alpine brutális jó -
johndoo #3488 Már el is felejtettem, hogy feketében is meg van, úgy jobban tetszik.
-
johndoo #3487 Enyém zöld-sárga színű, elég ronda. -
Annak mondjuk örültem volna, ha a nyereménykocsik szinét valahogy állítani lehetne. Akár utólag pénzért vagy rögtön amikor megnyerjük. Ez így néha elég rusnya dolgokat eredményez. -
Nem, nekem téynleg zöld-fehér. Úgylátszik ezt véletlenszerűen sorsolja. -
csak én kaptam fehér meg lila Gran Turismo formulát? mert látom neked is más színű, vagy csak egy kis photoshop? -
Egyébként ha jól emlékszem pont Te (vagy Te is) javasoltad;) -
Konkrétan mire gondolsz?
Arra, hogy sokan kamuznak, vagy arra, hogy nem tudják az emberek felvenni? -
És ami a gyökkettő képkorlát miatt kimaradt:
Dodge VIPER GTS-R Team Oreca Race Car '00
Ford GT '05
Formula Gran Turismo '04
Plymouth Super Bird '70
RUF CTR "Yellow Bird" '87
-
Nakéremszépen, mai termésem:
Alfa Romeo Giulia Sprint Speciale '63
Alpine A310 1600VE '73
Audi Nuvolari quattro '03
Chaparral 2D Race Car §67
Chevrolet Camaro IROC-Z Concept '88
Chevrolet Corvette Z06 (C2) Race Car '63
Chevrolet Corvette Z06 (C5) '00
Chrysler Prowler '02
DMC DeLorean S2 '04
Dodge Charger Super Bee 426 Hemi '71
-
ddt500 #3479 Ha mobillal fölveszem a tv-ről az megfelel? -
ezzel a videóval egy rakat ember ki lesz zárvA:) -
sehogy
max. digitalizálod valahogy, pl. digikamera -
Hogyan rakom fel pc-re a replayeket?Pendrive segítségével? -
I laaavvv disz csempionsipp:) -
Elindult a bajnokság!!
Bővebb infó a szokásos helyen: http://ballor.hu/gt4 -
Srácok innen eltünt a multikillernek adott válaszom,miért is
Ilyen durva volt a tartalma?Az igaz a sok warezes így legalább vesz egy eredeti progit és neked is jobban megy a szekér,Cheap
-
Gábor #3472 Köszi a segítséget ;) -
ugyanez csak PRO nélkül....GTR LFS F1C minden megy vele -
Hat ha csak ugy kene, mukodne... -
Multikiller #3468 Nem, de végülis ezt is úgy kell kiírni mint a többi gémet csak dupla rétegűre nem? Na mind1 megveszem origba.
-
Nem hat vazz, gondolod viccbol irtam? -
Hat őpersze hogy kalap szar marad a gep az emberhez kepest:) Ez evidens, ahogyan a gepi ellenfel is az. -
szerintem a B-spec pilóta egy kalap sz@rt nem ér, már majd kétszer annyit ment mint én!A játékból már csak pár százalékom hiányzik de még mindíg nem tud gyorsan, jól menni. Pedig azt hittem, hogy a játék végére azért már rá lehet bízni egy két keményebb versenyt is
csupán időt lehet megtakarítani vele
-
jajj hát az olyan maceraaa:P -
Regisztrálni kell az oldalon utána belépni és akkor máris hozzászólhatsz:) -
S azert ide irtam a javaslatokat, mert a link amit megadtal csak olvasast engedett de hozzaszolast nem:( -
Szerintem egy bitang versenygep legyen minimum 800 Lovas a seggeben s mindenkeppen hatso kerekes legyen:) Racing Medium gumikkal kejjen menni, lehet akar endurance (3-5-10-20) vagy 1-1 koros hot lap megmerettetes is:) En mindenre vevo vagyok:) Csak "csicska" 50-250 loeros gepekkel ne kejjen menni:) Nem szeretem azokat:) -
Igazság szerint fejlődik, ezért vannak a játékállás képernyőn azok az adatok vele kapcsolatban. -
Kérdés: Fejlődik B-spec "pilóta", vagyis minél többet használjuk, annál jobb lesz, vagy tökmindegy? -
Milyen használható kormányok vannak a Logitech Driving Force Pro-n kívül amik PC-hez is jók, és lehet kapni őket itthon és nem túl drágák? -
NEM!! (Hogy kiegyenlítettek legyenek a vélemények és tovább tépelődhess magadban) :DD -
FoToS #3455 MEG!! -
Gábor #3454 Őszintén: megéri venni 18 ropiért egy kormányt? Nekem csak a GThez kellene, más autóversenyt nem játszom. Tudom, hogy teljesen más érzés, de egy játékért....nem tudom. :-/ -
Ebben a témában írhatja le mindenki a javaslatait a versennyel kapcsolatban:
Köridő verseny topik