8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Akkor SZENT a béke!:)
Ja és egy Driving Force Pro kormány mennyibe megy mostanság nálad? -
Bocsánat, hogy így felkavartam az állóvizet, tulajdonképpen én nem akartam senkinek az üzletét rontani, csupán a segítségeteket kértem. Ebben semmi hátsó szándék és főleg warez nem volt. -
ha nagyon akarnam betegre kereshetnem magam backupokkal, de nem teszem. S akinek nem eri meg eredetire s mindekeppen jatszana azoktol sem sajnalom. S az uzletemet sem feltem emiatt, mert nem hat ki ra, elvegre warezolo vilagban kezdtem igy nem is erzem a kalozmentesseg hianyat:).
Amit irtam azert irtam, mert nekem eddig szent meggyozodesem volt hogy nem megy mert jopar raklapszam iro ismerosom mondta hoy halott ugy. Tevedtem (bar utana sem neztem, mert annyira nem mozgat ugye) , elnezest, hogy teves infot osztottam. S nem vettem sertesnek, amit irtam csak a tisztanlatas vegett irtam, hogy ne tartsatok penzehes, csak eredetit a hulyekre mindenaron radumalo vki vagyok.:) -
Lammer at Work #3533 LOÁL!
-
Ne esdekelj :)) Csak vicceltem :))) egyébként most leállás van mer' Deep berúgott és nem haladunk :)) -
Lammer at Work #3531
mar 600X leirtam sg forumba, hogy toled van, meddig esdekeljek meg???
RE1:jahat kerem aki lusta atjonni erte
-
Az eredeti GÉTÉNÉGYEM backupját :)) Egyébként Deep kollégával épp a percekben végezzük ki a Resi1 Remaket (aminek elfelejtetted odaadni a második lemezét) :)) eddig tartott míg lejött torrentről :)) -
zol3e #3528 nekem japán verzio is meg pal-os is mégis a másoltal játszomb (simán lehet másolni, csak egy patch kell hozzá -
Lammer at Work #3527 a biztonsagi masolat mitol warez??? ne nevettes mar... amugy igenis van lehetoseg ketretegu lemezre backupolni...
el kell latogatnia az eurasia.nu-ra beregelni majd a forumokon okosodni...
EN azert nem tudok segiteni, mert mar elvesztem a lemezes backup temaban, foleg, hogy en HDDrol futattom az eredeti backupjat...
-
de a topic cimebe is be van irva no warez pls! Sok segitseget remelhet az amugy tutibiztos lehetetlen vallalkozashoz:) -
alapbool duplaretegurol van szo, s alapbol nem fog menni akarhogy irja ki, akarmire. -
ha elkopik a lemezed visszaküldöd a Sonynak és kicseréli... -
Írható DVD-re,talán
-
Gyk. semmire?:) -
Biztonsági másolatot akarok csinálni a GT4-emről. Milyen lemezre érdemes? -
Nos, akkor így:
Mitsubishi HSR2 '89
Karmann Ghia Coupe (Type-1) '68
-
Oksa, szedd már ki akkor légyszives a post-ot és átméretezem pshop-al. (Iview-val csináltam, lustaság rulez! :) ) -
válasz ha megvan jobban linkelj újra és a korábbit törlöm...
ez így tényleg botrányos
használj Photoshopot...és bicubic sharper opciót amikor kicsinyítesz -
Ez az autocska itt az elso ket kepen (felulrol) mi? Akarook en is ilyent vezetni a moka kedveert:) Hol s hogyan talalhato meg?:) -
Ááááááá, könyörgöm, használj valami értelmes tömörítést, mert nagyon rossz lett a minőség, elég megnézni a képek alsó sarkában a feliratot... na kb ez történt a kép többi részével is. :( -
Működik az, de alig van valami hang illetve látvány ami jelezhetné, hogy "ecsém, mostan nitró van mint állat!" al'la NFS: U. Ja és folyamatosan kell nyomni, van egy kis piros csík ami csökkenni fog a jobb alsó sarokban. -
Valószínű hogy én vagyok a béna de nem megy
Driving mission-nél kaptam a Pagani Zondát,vettem bele egy nitrot rámegyek akármelyik pályára,free runba nyomom ar R1-et de semmi,vagy csak verseny közbe működik?
-
thanks -
A beállításoknál be kell lőni, hogy melyik gombbal akarod használni, alapból azt hiszem ez R1.
Értelemszerűen csak akkor tudod használni, miután a kocsiba vettél Nitro-t. -
a képeidre előszőr azthittem hogy igazi fotók
-
A nitrot hogyan használom? -
-
-
TVR Cebera
-
van
amikor megláttam magam alá rosáltam
van Forzás is -
303 oldal -
igen ott
márcsak a dolcsi miatt is:) -
szép darab! van egy kis autókatalógus feelingje nem?? majdnem olyan -
Wow, hány oldalas ez? Ugye ezt vetted külföldön - talán az USA-ban? -
Nagyon szép, 16 dolcsiért lehet, hogy nekem is kellett volna.. -
GT4 Guide book ( 20MB MPG )
16 dolcsi volt...fanoknak elengedhetetlen:) -
én mindenesetre tolok képet:)
-
Igen, ez valóban jó ötlet. A bajnokság után lehet, hogy egy ilyet fogunk csinálni. -
A levágások és egyéb "csalások" ellen gyógyír lehetne, hogy ha az egyik S jogsis feladatot szemelnétek ki versenynek, mert a gép maga tíltja le az ütközéseket és levágásokat, az autó is adott volna így, nem lehetne manipulálni. -
Így marad a kölcsönös bizalom. Aki kamuzik egy olyan megmérettetésen, ahol nincs tét, csak azért, hogy az ő neve szerepeljen az x-edik helyen, hát tegye.
Hozzáteszem remélem senki sem áll hozzá így.