8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Az ki van zárva mert akko nem adná a gép:)
-
mohuska #3736 hurrá!!! -
Hy!
99.7%-on vagyok! :) -
"A-SPEC pontok mi a rákra jók???:)"
Semmire. :)) -
Jah, asszem azt dobta ki a google. -
Ez a Konzol S. tarifálya? -
Ha a tisztítás nem jön be akkor hosszan tartsd lenyomva indításnál a power gombot a ps2-n (kb a BROWSER megjelenéséig) nállam is csak így indul:)
A-SPEC pontok mi a rákra jók???:) -
nekem 30004-es gépem van made in japan mondjuk
neo2.2 chip (én még AR2-vel cserebere a másoltaknál:)))
nincs indítási gomd, hosszu menetek után viszont pirosan pörög a töltike...ilyen kor tálca ki be azt megy is... -
ha hosszan nyomva tartod a bekapcs gombot sztem elfog indulni.
nekem is 30004-R es gépem van, és ezen a DVD9-ek így indulnak( pl: champions of norrath)..bár azt is hallottam, hogy a chip fajtájától is függ. -
Jaj pardon, bocsánat :DDD -
meg szép is:) ki ne hagyd:) -
Ne javítsd ki légyszi, nagy vagyok és okos :PPP -
Nagyokos, nem nagy okos.
Szétszeded a gépet, leveszed a dvd-egység fedelét és szépen óvatosan letörölgeted a port róla. Pl fülpiszkálóval. De nem hinném, hogy segítene ez. Ha van chip a gépedben próbálkozz különböző indítási módszerekkel. Pl hosszú reset, dupla reset, stb... -
good charlotte #3724 de hogy tisztítsam ki megmondanád nagy okos és különben is annyi kérdőjelet rakok amennyit akarok -
Te, állj már le légyszi ezzel az minimum 3 kérdőjellel, nem divat errefelé.
Playstation2 Új fej 1 év garanciával 25,000 Ft
Playstation2 Fej javítás 3 hónap garanciával 10,000 Ft
Biztos van olcsóbb is. -
good charlotte #3722 és mennyibe kerül a cserélése????? -
good charlotte #3721 vagy hogy tisztítsam???
-
good charlotte #3720 hogyan állítsak fejet??? -
fejet kell allitani/tisztitani, vagy cserelni, ha nem viszi. -
good charlotte #3718 de hagytuk olvasni és nem indítja el eddig egyszer se indította el pedig már próbáltuk úgy kb 10 szer -
Ezt már sokan kérdezték.
Gondolom SHCP-30004-s géped van vagy, hogy írják.
Nekem csak néha nem akarja elindítani ,ezért mindig megtörölgetem és hagyom , hogy olvassa a gép a lemezt.
De csak ritkán van ilyen.
-
good charlotte #3716 hi lenne gy problémám megvettem a gran turismo 4-et eredeti be és nem akarja lejátszani a cd-ét mi lehet a bay????? -
Hát jó lett volna... ejjj.... nah majd a GT5-ben :) -
Jó lett volna ha vizesből csináltak volna egy 6 autós futamot! De nem rally autókkal!!!
Az jó kis móka lenne... -
Jah és az Extreme Eventek miről szólnak majd?
-
Most tartok 50%-nál :)
Jó a gém nagyon csak nem szánom rá magam a 24h Nürnbergi versenyre mert nagyon hosszú még b-specben is :(
Folyamatosan nézni mikor megy be a pitbe , hogy aztán az ember egyből 3x-ra tudja rakni a sebességet ejj...
Amúgy az american és europai eventek mind egytől-egyig arany :)
Japán eventekből meg alíg van.
-
80, 0, 0, ha mond valamit...:D
Esős pálya nincs, vizes pálya van, GT módban a special conditions (gyakorlatilag: rally mód) alatt éred el a Tsukuba vizes pályát.
Szerintem sokkal élethűbb lett, mint a GT3-ban volt a S.S. Route 5 vizesen.:) -
lya és mikor lesz esős pálya? -
én még csak 8,6%-nál vok, de má one egy 800+ hórszpávörös meg lyópár 400-500 hp-s verdám, meg 300 000 dollaz (plusz vettem pár verdát, csak a photo mod kedvéért:P) mi lesz 100%-nál? (má ha ellyutok addig) -
AZ ÖSSZES??? szpesöl, minden?? öregem, azé is megcsinálom én is >:P -
mivel én vagyok a helyi Zsigmond Vilmos, nem hiszem hogy lesz valaki rajtam kívül aki megcsinálja:) -
Több embernek is megvan ;-) -
Várjá' azé' agyjunk egy esélyt hátha postol valaki :) -
Oh oks sikerült elindítani agyontisztítottam a fejet semmi...Aztán beindítottam hosszan nyomvatartva a zöldet (majdnem a browser megjelenéséig) na úgy elindítja:)
-
van webkamerad??? (szuiszájd rox!)
/beul es rakeszul, pattogatoptt kukorica, udcsi meg minden
-
Valaki nyomasson már egy F1 verda videót eredeti hanggal, mert felvágom az ereimet! -
enmeg 50% elott vagyok partized szazalekkal :D demivel pentek delutantol huztam vasarnap delig, utana kertparti lereszegedes, mostmeg vadaszom a hutoben az uborkalevet, meg tejet... :DDDDD szal faj a fejem meg minden, de ehhhh naon nicns kedvem most jaccani :DDD
btw: naon jo ez a forma1es kocsi, de nekem szimpibbek a RACE carok, egy felhuzott Nissan race carral hosszu valtassal kitolom 400-405ig!! ugy otthagyom a forma1est mint a sz*rt... ;) -
Valaki segítsen mert megőrülök!!!
Ma vettem meg a játékot SCPH-39004es ps2-m van de nem akar elindulni!!
Mi a rák van? -
lyéé már nekem is megy! de megyek is jáccani :P
ui.: valakinek megvan az összes licence aranyra? mer sztem nehezek -
én elbíbelődök egy egy kocsival:)