Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
De nekem eddig mûködött és a másik csatárt fogják is!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Neville04
én is szivtam mindig az emberfogással. simán elszakadt tõle a csatár. azért játszok inkáb terület védekezést

Magic Boy
Az mitöl van,hogy hiába fogatok egy csatárt emberfogással a környékén sincs emberem?

ha eredeti a játékod, akkor kézikönyvben le van írva, hogy mi mit fejleszt inkább 😉 ha nem az, akkor rábasztál 😄 scak vicceltem, akkor www.altavista.com és keress manualt hozzá 😊
jojo, de hogy alakitsam ki? nekem kinai az edzes oldal...😞
www.cmfaq.com -> erõs edzésterv, de a legjobb, ha te alakítod ki 😉
ugyhallottam hogy az edzesterv igen fontos resze a jateknak, es hogy le lehet tolteni netrol is... ha ez igaz tudtok segiteni nekem benne hogy honnan es milyet toltsek vagy hogy allitsam be?
zaki
helló! innen tudod letölteni

Helló! Csak azt szeretném kérdezni hogy honnan tudom letölteni a magyarosítást a játékhoz?
Magic Boy
Valaki segítsen!

Azt hol írja,hogy hány év után került vissza a csapat a Div3-ba!

Ha most tette elõször akkor azt hol jelzi?

Magic Boy
Nemtudom,ha most elsõ évesként megnyerem a Div 3-at akkor lehet,hogy elhiszem,hogy tudok!

Magic Boy
Nemtudom,ha most elsõ évesként megnyerem a Div 3-at akkor lehet,hogy elhiszem,hogy tudok!

DONGUBA
Na mi van magic fejlodsz????Mikor leszel kesz?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Ez az!

Azt holt udom megnézni,hogy mennyi idõ mólva került vissza a csapat a div3-ba!
Vagy,ha most jutottak fel elõször azt hol jelzi?

oke koszi, meglassuk mire megy a kutyauto banda 😄
Magic Boy
A Szezon elõtt 150-1 volt az odsom valaki hallatlanul nagyot kaszált rajtam!
Ha egyáltalán volt olyan õrült aki rám fogadott!

Matthewpamer
na 3 a magyar igazság!innét
töltsd le

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
sorry, ITT van

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
kew1n,én odaadom neked az én taktikámat amit az internél használok,ezzel csak egy jó támadóközéppályást kell venned.
442,és a egyik középpályás felnyilazva a 2csdatár közé.
ITT van

mondjuk nem letámadás meg ilyesmiket be lehet állítani
támadó középpályást 😊
zaki
elég jól kezdte a szezont a csóka 😊

es tenyleg, ha nem akarom h a vedok osszevissza rohangaljanak, akkor jobb vedo kell vagy pedig specko utasitast kell adni valahogy nekik?
es ha mondjuk egy kozeppalyast felnyilazok a csatarok koze akkor oda kozeppalyast vagy csatart kell akkor raknom?
hmmm, nem nagy szám, mégis eléggé ontja a gólokat 😄
Magic Boy
Én a 4-1-3-2 felállást ajállom úgy hogy a középsö középpályásod felnyilazod a 2 csatár közzé!

ha megfelelõnek találod a 4-4-2 védelmét , akkor próbáld meg a csatárokat a középpályások "felnyilazásával" támogatni, így a támadó játékod erõsebb lesz (bár a középpálya kissé gyengül)

sziasztok, tok uj vagyok, vegigfutottam tobbszaz hozzaszolast itt, aztan azalapjan probaltam ifiket venni, meg taktikat allitani. fradival jaccom. kerdesem az volna hogy egy magamfajta kezdo, aki nem nagyon vagja meg a cm fondorlatait, az milyen taktikaval es hogyan jatszon elso szezonjaiban hogy azert ne lutri legyen a meccs... neha azt latom egy egy helyzetnel hgoy a vedoim igy osszevissza futnak elerhetne a labdat de inkabb elfut vissza a hejere... mit csinaljak? mert 343-ban probaltam a taktikat de konnyen kijatszak a vedoket, 442ben meg tamadas rovasara megy de legalabb a vedosort nehezebb kijatszani, szal milyen jotanacsokat tudnatok adni?😊 gondolom eloszor adnatok a cmhungary.hu -t de az napok ota hibauzenettel fogad...😊
Magic Boy
Én sérüléskor nem cserélek csak akkor,ha muszály!
Akkor cserélek,ha 5-lá esik a játékos értékelése vagy kapott egy sérgát és félek,hogy kap mégeggyet!

Neville04
Én szoktam sérüléskor vagy ha bénáznak. de szoktam pl lehetõség adásból is cserélni h ne pofázzanak azért mert nem játszanak

szia
én 70%-ig engedem az erõszintet max
sérüléskor ajánlott cserélni,s persze ha nem megy a játékosnak 4-5-ös osztályzat
általában csak a kapusoknak csinálok külön edzést, az utánpótlás, a tartalék, s az elsõ csapat ugyanazt csinálja... nálam

hi
körkérdések:
ki mikor cserél (pl: 80 % erõszint alatt, taktikai váltáskor, csak sérüléskor, stb)

a kapus, védõ, középpályás, támadó poziciókra érdemes-e külön-külön edzést csinálni, vagy elég a kezdõcsapat-védõ csoportosítás

thx !

Matthewpamer
most mar biztos nem kezdek,õsszel jön az uj addig végig nyomom az interrel,majd a következõvel

Matthewpamer
amikor ott van hogy hány meccsen játszott és mellette zárójelben egy szám!az azt jelent hogy hányszor cserélték be

mit jelent az a zárójel ??
ugye arról beszélsz ami az összes rúgott gólok mögött van pl. 5 (2), ezt nem tudom mit jelent

Magic Boy
Egyetértünk!

DONGUBA
Kezd 1 kiscsapattal azzal elvezd a sikert...mar ha lesz.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Matthewpamer
Na vége a 08/09-es szezonnak,megnyertem a bajnokságot 6.szorra ill. a bl-t.olasz kupát sajnos elvesztettem a döntõben.bl döntõbe milan ellen 5:3-ra nyertem,ahol laursen lesérítette adrianot,behoztam helyére martinst,erre 5 perc mulva kiírja laursen lesérítetta martinst--na mondom..

Neville04
Antonio Notario. a Xereznél lejárt a szerzõdése és ingyen jött...

Neville04
Részvétem!

DONGUBA
Hmm

Matthewpamer
az U20-asom leggólerõsebb játékosa:

Magic Boy
Az szívás!

Matthewpamer
bazz,bl elõdöntõ 4:1-re vezetek idegenben a sevilla ellen erre õk nyernek 5:4-re....

Matthewpamer
én cserének nem játszatok senkit.mert amikor a végén nézem ki hány gólt lõtt mindig ott az hülye zárójel 😊
remélem a manager 5-be odírják már azt is hogy hány percenként lõtt gólt meg ilyenek.nekem mindig más a kezdõ csatárom.adriano-cerci,adriano-jo,adriano-bojinov,martins-cerci,meg még csomo variácio.de az adriano-cerci a leggólersõsebb.fõleg hogy diego befut hozzájuk.érdekes hogy diego lövi a legtöbb gólt a csapatban...de még mindig csak irányító középpályás nem pedig világklasszis pedig minden évben több gólt rug mint ahány meccsen játszik.másik érdekesség hogy robinhot középpálya jobb oldalán játszatom és világklasszis csatár..

zaki
hopp, felkértek a kameruni válogatott vezetésére, amit el is fogadtam 😊

zaki
érdekes, hogy a válogatottban meg Cassano&Pazzini a kezdõ, pedig õk inkább csak cserék nálam. mondjuk elég jó a statja Cassanonak a válogatottban: 49 meccs, 29 gól, pedig nálam össz-vissz eddig 32 bajnoki gólt lõtt 6,5 év alatt, összesen meg 71 gólt mindent, kívéve a válogatott meccseket beleértve

zaki