Championship Manager 03/04

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
pfff, kavicsos tengerpartnál nincs szarabb, eléxem mi is voltunk már ilyen helyen, papucsba kell közlekedni a parton, és a vízben is, nehogy szétvágja a talpad a sok kõ

on

Matthewpamer
hála ISTEN

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Neville04
corfun

robotnyk
Vrasna esetleg? Stavros egyik partszakasza. én úgy jó 7-8 éve voltam ott és - hát ritka gyenge eresztés, kavicsos volt a tenger, meg hamar mélyült.
DONGUBA
En augusztus 10-en megyek gorogbe----Stavrosba.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szoltan
én arra gondoltam hogy görögországon belül hol volt!

Hala Madrid!

robotnyk
görögország elég nagy ország...
Terminátor14
LOL! 😄DDD
Olvasd el a hozzászólását 😊

CSAK a Fradi

szoltan
hol voltál?

Hala Madrid!

Neville04
ujra itthon! jó volt görögországba. nagy buli volt. na folytatom a mentett álásomat! 😛

Matthewpamer
Adu jobb 😛

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

robotnyk
DONGUBA
Attol fugg milyen update van fent

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
lehet, hogy elmenne, de nem éppen olcsó 😊

CSAK a Fradi

DONGUBA
de la cuesta talan elmegy

szoltan
Most kezdtem Zalaegerszeggel bajnokságot, nem éppen ütõsek a középhátvédeim

Hala Madrid!

szoltan
Tudnátok olyan középhátvédeket ajánlani, akik eljönnek a magyar csodapremierligába?

Hala Madrid!

szoltan
susnyás inkább

Hala Madrid!

DONGUBA
Na rekettye...ujra itt.

zaki
😊

megvan
Az lenne a kérdésem hogy a cm 03/04 hova menti el a Saveket?
zaki
jah, az még talán belefér 😊

akkor van idõm kezdeni 1 ujat a 03-04el 😊

thx

robotnyk
év vége felé jön mind2 (fm 2005, CM5)
várom már az uj manager-t mikor jelenik meg?

robotnyk
az ki van zárva, mert azt nem tudom
zaki
én sztem igen. vagy nem tudom 😊

zaki
igen, minden játékosnál máshogy van.

függ attól is hogy mennyit jáccik, vagy nem?

robotnyk
változó, mert nálam 2 szezon után pl megkapta Lucio, Cavenaghi meg még 4 év után sem
jah az igaz

zaki
de ha pl leigazolsz a játék kezdetén egy brazil srácot, akkor kb 5 év, mire megkapja az állampolgárságot (vagy még több), de elõbb-utóbb megkapja

zaki
robi carlos nem is csoda, hiszem õ már rég spanyolban nyomja.

a 01-02ben emléxem a real madriddal nyomtam és 1. év után a solrai és a roberto carlos is megkapta

zaki
játékon belül csak hosszú évek után kapják meg az állampolgárságot a játékosok (legalább 5-6 év, hanem több)

nem! ilyen volt a 01-02ben is. 03-04ben is van sztem (de konkrétan nem emléxem).

zaki
persze, editorral 😊

de azt lehet h második nemzetisége spanyol legyen és akkor nem lesz fgn-es

és nem lehet EU-s útlevelet se szerezni 😄DD
zaki
nehézségi szintek? 😄 nem azok itt nincsenek, ez nem dúm 😊

Emberek isten ez a játék. 😊

Most adtam el Saviolát 30 milláért a Chealseanek és a helyére meg akartam vennni Todorovot, csak éppen kiírta, hogy túl sok az EUn kívüli, ezért csak Dec 1-jén jöhet. Amúgy vannak a gammában nehézségi szintek? mert én egyelõre 4 meccsen 100%os vagyok a Barcával. a Bl nyitómeccsen berámoltam egy 3ast a portonak 😊

Jah és nem lehet mondjuk egy Kolumbiai játékosnak valahogy EU-s útlevelet szerezni, mint pl ahogy a Barcelona csinálja most Saviolával?

És Iniesta a legnagyonn sajátnvelésû tehetségem, olyan ratingjei vannak ...

ÖÖÖ még valami:

Aki szivesen beszélgetne velem a játékról, az keressen meg MSN-en ([email protected]), vagy ICQ-n (113371443)!

😊
DONGUBA
Na milyen jo kis kezdom van....csak olaszok es nem is rosszak.

megjelenik a köv kiadás, mingyá feléled 😄
DONGUBA
Hat ha akarsz updatet akkor keress a www.cmfaq.com on.

Még egy kérdés:

Ha leszedtem a 4.1.4-es patchet, majd a 4.1.5-ös patchet, illetve a magyarosításokat, utána milyen updateket érdemes még leszedni?
Hi!

Az lenne a kérdés, hogy melyik verziójú CM-mel nyomultok és azt honnan lehet leszedni?
JackDaniels
Eddig is volt.Én nem aggódnék miatta! Évek óta nem volt a magyar fociban ennyire profi játékos. Kellene még vagy 10 ilyen gondolkodású emberke.

\"Never say never!\" W Churchill

szoltan
haldoklik a fórum

Hala Madrid!