11900
-
#1992 ha adsz vmi helyet, ahovú feltölthetem, akkor szólj, és megteszem -
#1991 átküldeném, de nem tudom az egészet, mert csak 5 mb tárhely engedélyzett a freemailen, szal amint átküldöm az 1ik darabot, már kell leszedned, hogy küldhessem a másikat -
#1990 se icq, se mirc, hát borzalom, pedig közkincsé tehetnéd azt a krekket -
#1989 most lépek egy órára...addig küld át.köszi -
#1988 ja :) -
#1987 bemész a wincommanderbe,kijelölöd a fáljt és a bal felső sarokba rámész hogy fálj,feldarabolás,és beállítód hogy hány megásra bontsa fel.pl.:3mb -
#1986 úgy gondoltam hogy te küldöd át nekem :-) -
#1985 nincs icq-m, de nekem különben is, már megvan a crack -
#1984 Zaki vagy ICQn? átküldöd nekem felrakom a tárhelyemre! -
#1983 nem vágom, hogy kell -
#1982 bazz, vettem 3 15 éves játékost, egy kapust, egy védőt, és egy csatárt. a támadó gyerek.... hát mit mondjak, elég tehetséges, na ezt lessétek:
Crotone-ből igazoltam, 34 meccsen 21 gólt lőtt, csak az a gáz, hogy még fiatal, és nem tudom kölcsönadni, hoyg játszhasson, és nálam nem nagyon fog beférni, mert van mellette pár csatárom (Cassano, Totti, Simonetta, Cerci, Robinho)
és a védő gyerek:
szal utánpótlásilag elég jól állok -
#1981 darabold fel két db-bá -
#1980 a gamecopyworld-ön nincs még fönt:(( -
#1979 nem tudom, mert több mint 6 megás, freemail-ba meg max 5 megát lehet elküldeni -
#1978 :P -
#1977 Zaki:hány megás a crack?küldd el ímélbe légyszi.
[email protected] -
#1976 nem tudom most, nemrég keltem, szal még hülye vagyok ilyenkor -
#1975 hé zaki,a skineket hogy tudom berakni?nem is látok skineket!rámegyek a csomagolt fáljra és ott ilyenek vannak hogy alternative,terhand...stb.Mit kell csinálni? -
#1974 első meccsemem,ma reggel :)
Inter - Chievo 1:0
csak a 70.percben tudtam gólt lőni,mert beálltak védekezni. -
#1973 jó reggelt -
#1972 na jó reggel mindenkinek.. -
Ryan #1971 Rudee!
Légyszi tedd föl újra a crack-et, mert 404 hibát ír ki.
Köszi! -
Rudee #1970 Én a Fradival kezdtem most jáccani, szuperkupa döntőn MTK ellen 3-2 ide, Gera 13 perc alatt lőtt hármat, most jön az első bajnoki Debrecenben :D -
#1969 hát bazzeg az is lol, hogy olyan játékos lesz az év fiatalja díjazáson a 3., aki nem is játszott meccset sem a bajnokásgban, ráadásul kapus is, hát ez qrva idegesítő... még jó, hogy azt mondták amikor a játék kijött, hogy javították a bugokat a dííjkiosztókon, hát én nem így vettem észre -
#1968 bazz, milyen lol már kihagyták Totti-t, Simonetta-t, és De Rossi-t a keretből a válogatottnál, hát ez is milyen komolytalan már, nem igaz, hogynem tudnak vmit kitalálni a sok bug ellen :(((
de viszont bent van Cerci, és ez jó :) -
#1967 na, időközben befejeztem az 5. idéényemet: megnyertem a bajnokságot 5 ponttal az Inter előtt, megnyertem az olasz kupát a Juve ellen, de viszont 1-0-ra elbuktam a bl-t a Milan ellen. 3X kaptam ki a bajnokságban, 2X az atalantától, és 1X a Juve ellen. 90-et rúgtam, és 37-et kaptam. a góllövőim (minden mecset belevéve): Totti 29, Simonetta 26, Cerci 25, Robinho 20, Cassano-Diego 8, a többiek nem érdekesek -
#1966 jól tetted :) -
Rudee #1965 Gondoltam gamecopyworld-re nem várok, inkább rákerestem irc-en -
#1964 hát amikor kirúgnak egy szöv. kapitányt, akkor a válogatott csapatnál lesz egy olyan gomb lent, hogy Apply for Nation, na arra rányomsz, és ha mákod van, akkor 1 héten belül kb jön vissza a válsz, hogy elfogadták a jelentkezésed, és akkor már csak egy yes-t kell nyomni, és te vagy a szövetségi kapitány :) -
#1963 hogy sikerült ilyen gyorsan crack-et szerezni? :) -
Rudee #1962 Hogy lehet jelentkezni szöv. kapitánynak? -
Rudee #1961 -
#1960 viszont most vmi bug, vagy valami hiba volt a gameban: már nem előszőr jártam így a régi gamekban is voltak ilyenek: szóval a 2008-as eb-re kellett kijelölnök a keretet, és ugye ott van alul a confirm squad gomb. na de nem lehetett rányomni a gombra, anélkül meg nem tudtam a continue-ra nyomni. ha go on holiday-ra mentem, akkor ment tovább a game, de amint visszajöttem a szabiról, tovább kellett menni a continue-val, de nem lehetett, mert nem tudtam egyszerűenkijelölni a keretet az eb-re. így kénytelen voltam lemondani a szövetségi kapitányi posztomról, mert nem tudtam máshogyan folytatni a game-t, most viszont minden megy tovább, csak ht bosszús vagyok, mert részt akartam venni a török csapattal az eb-n, na mind1, majd biztos lesz egy csomó üres állás pár válogatott kispadon :) -
#1959 ISTEN VAGY -
Rudee #1958 Kész is. -
Rudee #1957 Minnyá fölrakom vhova. -
#1956 kicsit ideges vagyok: otthon kikaptam a középcsapat Atalantától 2-1-re, következő meccsen meg a 3. Sampdoriának rúgtam egy 4-est... na mind1, 31 meccs után az 1. vagyok holtversenyben a Juventussal, de én 2 meccsel kevesebbbet nyomtam, ráadásul elég könnyű meccsek következnek, és még az a szerencsém, hogy a Juve-val is játszom, méghozzá otthon, lehet, hogyazon a meccsen fog eldőlnia bajnoki cím -
#1955 ha tudtok crack-et majd szóljatok :) -
#1954 a 4.1.3-as, csak azt már elfelejtettem odaírni :) -
#1953 KIJÖTT A PATCH!!!