Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2) Peruzzi öngólját úgy szerezte, hogy a hátára pattant a kapufáról Kristjánsson lövése után. Hozzátartozik még, hogy a 95. percben (a sima hosszabbítás legvégén) érvénytelen gólt lõtt a Lazio 😊Amikor Oddo a 120 percben kihagyta a büntetõt... vazze felugrottam örömömben 😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egyszer benyomtam a játékomban egy plussz managert, csak 1 meccsre, angol válogatott, csak azért hogy ne Ázsiát alázza ez a srác, U21ben sokszor volt, de aztán késõbb nem játszott a nagy angol válogatottban
BAKI2!
Tsigalko úgy lõtt gólt, hogy még nem találta el a kaput

De nyugalom, már csak 8 nap, 20 óra és 51 perc 😊
Roma - Mattersburg 4:2
Mattersburg - Roma 3:1 (Mancini (12.), Mörz (75.), Mörz (78.), César León (80.)) 😊
Roma - Juventus, a másodikhoz látogat a listavezetõ, nagy derbi.
Elsõ félidõ, 11-es a Rómának (4 meccsen ez volt a 4. tizenegyes a Juve ellen, ez már jelenthet valamit), Carew belövi. Nem baj.
2. félidõ eleje, nahát, 11-es a Rómának, immár 4 meccsen az 5. a Juve ellen.
Carew kihagyja, ráadásul az ismétlést is, Buffon dicséretet érdemel a két bravúr miatt.
Ezután belelendül a Juve, Nedved egyenlít. A Juvénak jó az x, átáll kontratámadásra. Be is jön. Athirson 50 méteres keresztlabdájával Del Piero elhúz a 16-oson belülre, és belövi a Juve vezetõ gólját.
1-2, hurrá.
Mit tesz erre az egyszeri Juve manager? Beáll védekezni. Megy is egészen jól.
Taktika, ultra defenzív, men behind the ball, letámadás a saját térfélen, hard tackling, emberfogás, minden ami kell. A középpályások (Athirson, Davids, Appiah), mind védekezõ felfogásúak, és azt is teszik.
3 perc hosszabítás.
És lám, eljön a 93. perc.
És mi történik? A fenti taktika ellenére?
A két baloldali védekezõ játékos (Zambrotta, Athirson) kb. a térfél közepén ácsorog, egymás mellett (biztos kedélyes beszélgetésbe elegyedve), miközben mögöttük, az én kapum irányába, mintegy 15 méterrel ott helyezkedik Totti és Carew. Persze félpályáról Totti lábára varázsolják a labdát. Õ meg, mivel a védõk nem tartották fontosnak, hogy fogják õket, begyalogol a kapuba és 2-2. Emberfogás nuku.
Ekkore b@aszott nagy csalást még életemben nem láttam! Szarik ez a program mindenre, csinálhatsz bármit, ha x kell, hogy legyen az eredmény, akkor ha beledöglesz is de x lesz.
Hú, de ideges voltam, azt hittem, lerúgom a monitort az asztalról.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Me nekem szimpaticse az ötlet. Igaz, csak egy modemem van.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
takezo😊)Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Nem verhetetlen a taktikád csak nehéz volt rájönni hogy kell.(és nem mindig jön össze) 😊
Emékszel a Milan-Roma meccsen állomközéppályád volt nekem meg sok sérültem és 0-2-rõl 3-2 lett ide. 😊 sajna már nemtom pontosan miket és állitottam be mérgemben 😄

Mind1, majd a Football Managerben meglátjuk 😄
Másik példa: A görög EB gyõzelemtõl még most is felfordul a gyomrom.
Van egy srác, valahol a neten elõfordul néha, aki pl. az újpesti dózsával már 100 bl-t nyert, ez szvsz hülyeség.
Nem az, hogy megnyerte, hanem, hogy lehetséges.
Én is szoktam kis csapattal kezdeni (Vasas szurkoló vagyok, szóval velük), aztán a feljutás mindíg sikerül, az NBI-ben meg 1-10. helyek valamelyikén lehet végezni.
BL-t nem szoktam nyerni, satöbbi, satöbbi.
Ha azt akarok nyerni, akkor, ha sikeres vagyok a Vasassal, akkor kapok ajánlatot egy jobb, gazdagabb csapattól, és oda igazolok.
A példák, amiket felhoztál, tényleg jók, de például a Wisla, a Parma megverése után nem nyerte meg az UEFA kupát, az egy egyszeri fellángolás volt.
Mindegy, én tényleg szeretem a CM-et, és az én játékaimban nincsenek ilyen durva példák, csak hát mindíg hallom másoktól és olyankor kiakadok.
Lehet, hogy a féltékenység beszél belõlem, hogy én nem tudok ilyen eredményes lenni? 😊
2003/04
Feyenoord 1-3 Teplice (0-2;1-1)
Man. City 1-1 Groclin (ag) (1-1;0-0)
Parma 0-4 Gençlerbirligi (0-1;0-3)
Celtic 1-0 Barcelona (1-0;0-0) (akkor is meglepetés, bármit mondtok 😄)
2002/03
Chelsea 4-5 Viking (2-1;2-4)
Viktoria ®i¾kov (ag) 3-3 Rangers (2-0;1-3)
Parma 3-5 Wisla (aet) (2-1;1-4)
UFF, befejeztem.
ld. 10700-at