11900
-
#3247 Sziasztok!A databse-t csak akkor lehet átállitani ha uj játékot kezdek?? -
#3246 asszem azért mert minimal database-ben nincs benne, én is azzal nyomom, és neem sincs benne a játékban... medium beállításon ha jól tudom, akkor már benne van -
#3245 rákerestem erre az illetőre:Maxim Tsigalko
egy találatot sem hozott,ha beírtam "Tsiglako":hozott egyet de nem Maximot...
ha más nincs(megoldás)melyik klubban szerepel(2004) -
#3244 a mesében nincs,de a managerben van :D -
#3243 ilyen a mesében nincs: 3-0-ra vezettem már a félidőben, 1et sem lőtt kapura a Milan, erre tessék, az 1. 3 kapuralövésből 3 gól lett, a végén még nekem volt szerencsém, hoyg nem kaptam ki
-
#3242 majd generál! -
Takezó #3241 vicces lesz eza nigériai túra... nincs kapus egyik csapatukban se! :)) -
#3238 hi!
állandóan ezt a taktikát nyomom, idegenben és otthon 1aránt
-
#3237 nem tettem fel semmi pluszt -
Nasheem #3236 Hali Zaki!
Ezt hogy hoztad össze? Én is a Romaval nyomulok, és nyerem is a bajnokságokat, de a rangadókon (Milan, Juve, Inter, Lazio) van némi bajom... Jó ha 60%ra hozom a mérleget a nagyok ellen. Ilyen eredménysorra még gondolni sem mernék. Milyen taktikával játszol? -
amúgy érdekes, nálam SC, nem FC -
#3233 Elfelejtettem, hogy a Fradi kiesett -
#3232 Na megnyertem a bajnokságot, most 1.5 Milla az igazolási keretem.
Tudnátok mondani egy jó középső védőt + 1 jó másodedzőt aki nem kér horribilis összeget. -
#3231 én most kezdem a 9. szezonomat, 1X már voltam, de lemondtam a török szövetségi kapitányi posztról, azóta még 1X megkerestek, kb 4-5 évre rá. hívott az inter, milan, és a juve is edzőnek, utóbbi még májusban, de én el nem megyek sehova innen, nagyon jól érzem magam magam Rómában :) -
#3230 lol :) Lfogadtad? -
Takezó #3229 hmmm... Nigéria felajánlotta a menedzseri posztját :) -
Takezó #3228 Ficege: gólkirály lett :)) még jó, hogy. 550e font az értéke még csak, de 18 éves, szal lesz ez még jobb is ;) -
#3227 Simonetta-t nem írtad -
még jó hogy megvetted!Gólkirály lett?Bár ez nem kérdés!Mennyi az értéke? -
#3225 Pazzini!Én is mindig olyan csatárt kerestem aki a 100%-os helyzeteket belövi!Ő az összeset belövi!És ez komoly! -
Takezó #3224 Az van lekicsinyítve, ami 1024*768-ban 1 képernyőn elfére, nem kell szkrollozni! -
#3223 Ez most le van kicsinyitve? -
#3222 ja, most néztem csak, hogy mennyi gólt lőtt -
#3221 elég jól fejlődik a gyerek -
Takezó #3220 nah itt van a drága Supat, csak az a gáz, hogy épp nem akarja elfogadni a szerződésem :))
-
#3219 feltetted a 4.1.3-at?
csatár: Maxim Tsigalko, Anatoli Todorov, Cerci. -
#3218 a baszott világvége nem tűnik EL -
#3217 BAZZ
mi a f***-t van az ,hogy (chelsea val nyomom arsenal ellen jelen esetben)
parlota(csatár)kihagy 1 100% os helyzetet,becserélem Mutut első helyzete (1 percel a csere után)gól,5 percre rá - -
-crespo 100%-os kihagy
-mutu szabadrúgáskapufa.
góltkapok.
aztán még vagy 6 helyzetem maradt ki...
------------------
tudna nekem mondani vki egy olyan csatárt akinek "mása "is jó és legalább 19-es a helyzetkihasználása? -
#3216 na mivan?? -
#3215 Elvileg igen. -
#3214 kit érdekel az index BAZZ!!Ez a fórum elvileg a managerrel foglalkozik! -
#3212 Ezt nem en mondtam.De van benne valami. -
Konszuela #3211 INDEX FORUM -
#3209 NA most hogy zaki kitombolta magat es bekemenyitett akko mehet minden tovabb ahogy volt. -
#3208 Ez a TCM fórum.
szerintem az sem rossz, de túl könnyű, inkább a CMel játszom. -
#3207 ohh köszi szépen!!
-----
a total club managerről nem tudtok vmit?? -
#3206 ezt kinek mondtad? -
#3205 ja,meg #3119! -
#3204 és legalább lekicsinyítve raknád be őket, mert nem igaz, hogy mindenki megérti, csak te nem, ha nem tudod, akkor ne rakj be képeket, mert szétqrja az egész oldalt -
#3203 már 5000szer belettek rakva.És DONGUBA:Mi a f*sznak kell ekkora képet berakni????? Ha kicsit is olvasnál,akkor #3088!!