Championship Manager 03/04
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsan felpakolom a patcheket, aztán tolom is.
Jöhetnek a screenshotok, ha még játszik valaki ezzel remekmûvel így 8 év után :D
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
We do not buy superstars. We make them.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Ha lennénk egy páran, kihasználhatnánk ezt az online game funkciót. Errõl vannak tapasztalatok? És kedv? :)
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Lenne két kérdésem.
1. Miért nem engedi vajon lekapcsolni a teljes képernyõ módot a játék? Sem az opciókon belül, sem a késõbbi kiadásokban mûködõ "windowed" parancsikonnal és hasonló módszerekkel.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
köszi szépen,valahogy megpróbálom kihámozni
REAL MADRID
honnan lehet letölteni a 08/09-es adatbázist?
REAL MADRID
Na így :P
REAL MADRID

REAL MADRID
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
60. perctõl Lassana Diarra (V/VKP) védett :DDD (korán cseréltem 3-at :P)
REAL MADRID
x
x
x
x
x
x
x
x <İskoçya>İskoçya>Rangers,Celtic (2)
x
x
x
x
x
x
x
x <Çek Cumh>Çek Cumh>Sparta,Slavia (2)
x
x <İsviçre>İsviçre>Sion,Basel,Zurich,Grassophers (4)
x
x
x
x
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy én is játszom még. Amúgy honnan szedted le az updatét?

REAL MADRID
REAL MADRID
Átvettem mellé a válogatottat is, egy meccs egy gyõzelem /szerbek ellen idegenben 2:0/ cél: vb érem :) 12 év alatt meg is lesz;
REAL MADRID
REAL MADRID
Spisvánka:
Megkeresed a .db fájlokat, és kijelölöd, hogy ne legyen írásvédett. (jobb gomb -> tulajdonságok -> írásvédett négyzetbõl pipa ki)
Már nem emlékszem melyik könyvtárban van...
üdv.
hthx :D
REAL MADRID
REAL MADRID
amugymeg van a 2007 hez magyarítás? :D
engem meg ez érdekel
REAL MADRID
de az fm is szar
de a 03/04 az döbeszt :D
REAL MADRID
REAL MADRID