249
SiS/XGI videókártyákról bővebben / vélemények
-
balcsi70 #209 Sziasztok.Lehet hogy jó helyen járok?!Szeretném kérdezni töletek hogy van ilyen v.kártya hogy SIS 651 ? mert hogy csak ennyit ir ki az eszközkezelö a v.kártyánál.Tudnék valahol találni hozzá frissitést? Elöre is kössz a segitségeteket. -
#208 Sajnos se az S3 se az XGI nem tud versenyképes kareszt készíteni ezért az árak is maradnak.Max. a középső szinten lehet válltozás de kutyaütő driverekkel már most lehet temetni őket! -
#207 Mert nekik ez a csúcs, mint az S3-nak a gamma. Mondtam én, hogy nem fognak milliókat ölni olyan kártáykba, amelyek tuti nem hozzák be az árukat :) -
#206 De gáz akkor miért beszélnek "csúcskártyáról"?? -
#205 Azt hiszem itt sem találod meg a számításodat, az XG45-öt is az X700 környékére pozícionálják... -
#204 Inkább a csúcsvgajukról kéne már valaki ez felejtős. -
#203 XG47 -
XGI Volari 8300
-
#202 Felsőkategória? egy újabb Duo? :)
Vagy ezekből raknak 10-et egy kártyára?
Szerintem a Volari családnak sokkal több javítás kell, mint a Chrome-nak, pedig arra is ráfér bőven.
Ezzel az alsókategóriás izével csak annyi bajom van, hogy ha csak 10%-al olscóbb a többinél, akkor nem hiszem hogy sokan ezt választanák a csodás drivereivel. A DC-t sem viszi a nép, pedig az jó 30-50%-al olcsóbb a konkurenciánál :) -
#201 Max. oda !
De állítólag jön a felső kategóriás újdonságuk.
Ha az S3 és az XGI jó karesszal jönne ki (HA) akkor összekuszálnák az árlistákat! -
#200 Mér ha már a közép és felsőkategoriába esélyük nincs mér ne. -
#199 Néha itt is történik v.mi bár ez inkább ne történne!
ÚJdonság! -
trabant #198 Biztos "optimalizáltak" nvidia módra. :) -
trabant #197 Nyilvánvalóan az ATI-nál se hitték el a saját kijelentésüket, azért ők se hülyék. Csak kellett valamivel nyugtatni a népet hogy nem is olyan tré az. Pedig csak az a mákjuk hogy semmi nem használja egyelőre. Mire meg fogja, addigra ők is előjönnek egy olyannal. -
#196 Háát ja!
Pedig új belépőként szurkoltam nekik!Úgy mint az S3 új kareszainak.(reménykedve abba, hogy tud konkurencia lenni és lemennek az árak! :-P)
-
#195 Nem is inkább az ár zavarna (pedig azért kicsit túlzásnak tartom), de a Volarival nagyon elásták magukat előttem, nem hiszem hogy a köv generáció jobb lenne. Főleg a Duo ára volt vicces, 20-at se ért, de 120-at kértek érte, mert szerintük verte még a 9800 pro-t is :P -
#194 Nem hinném, hogy teljesen az XGI-n múlik a dolog!
Lsd. épp most volt a példa rá!
Ati X800XL ára 299$ netto de sehol nem találsz 78eFt. nettó alatt!!
A gyár ennyiért ajánlja és hogy mi lesz belőle pláne M.O.-on ahol...... -
#193 50$ ~10e forint egy X700-as teljesítményéért? Hiszem ha látom.
Én azt hiszem egy ideig még nem fogok hinni az XGI ígérgetéseinek... -
#192 Hardwareoc hír :
Ha minden a tervek szerint alakul, májusban megérkeznek az eXtreme Graphics Innovation legújabb termékei.
Az XG45 teljesítményét és szolgáltatásait nézve leginkább a Radeon X700-as sorozatra hasonlít. A legfontosabb különbség az, hogy ellenfeleivel ellentétben támogatja a 3.0-s árnyalókat. Ára várhatóan 50 dollár körül alakul.
Az XG47 a belépő szintű megoldások piacáért harcol, csak 2.0-s árnyalókat kezel, ellenfelei a Radeon X300-ak kategóriájába eső termékek lesznek. Ára megközelítőleg 30 dollár.
Az NVIDIA TurboCache és az ATI Memory-cache megoldásához hasonlóan az XGI termékei is lehetővé teszik, hogy magán a grafikus kártyán található memória csak egyfajta gyorsítótárként üzemeljen. Ekkor az adatok nagy része a rendszermemóriába kerül, mely a PCI Express ×16 kiváló sávszélessége miatt relatíve gyorsan érhető el szükség esetén.
Forrás: XGI Technology
-
#191 Prohw: http://prohardware.hu/rios3_content.php?mod=10&id=9743 -
#190 Én azt mondom legyen ott a 3. helyen csináljanak fasza drivert hozzá.
-
#189 Érdekes.Azé eleinte az ATI azt hangoztatta,h fölösleges a SM 3 most pedig Ő is és az XGI-is mellé áll.... -
#188 Az XGI is a Shader Model 3.0-ra gyúr
Cikk itt az sg-n :) -
#187 Miért lenne olcsóbb???
Egy NYÁK+kondik+chip kombináció -ráadásul külső gyártótól- szerinted olcsóbb volna mint egy szimpla chip integrálása egy amúgy is intel gyártmányú alaplapra?
Elég furcsa lenne... -
#186 -
#185 sebesség és képminőség egyszerre?
nekem azért még mindig gyanús. mert még ha fedhetetlen lenne a múltjuk, akkor esetleg, de így -
#184 Naháát mik nem vannak:
HWOC:
Az XGI kiadta legújabb egyesített meghajtóprogramját Volari sorozatához, a Reactor R 1.06.57-et.
Az új illesztőprogram természetesen jelentős sebességnövekedést ígér, továbbá a készítők szerint jelentősen növekedett a képminőség is a következő játékokban:
Doom III
True Crime
Massive Assault
Besieger
TrackMania
Colin McRae Rally 04
Joint Operations: Typhoon rising
TOCA: Race driver2
ALIAS
Far Cry
-
Borg #183 De ez nem integrált cucc lesz, hanem kártya formájában jelenik meg. Tehát nem kell integrált grafikus megoldás. Ráadásul szerintem olcsóbb is lesz annál.
Ráadásul nem csak a szerverpiacról van szó, mert az irodai gépek nagy részébe sem kell 3D. És az már elég jelentős szelet lehet a piacból.
Mondjuk az XGI "hírneve" valóban közrejátszhat, meg én annak a fényes drivertámogatásnak sem nagyon hiszek. -
#182 erröl van szó -
#181 mondjuk ebben a kategoriában ott az intel extrem graphic :D tonnaszámra árulja... ez is max valami integrált cuccként élhet csak. kérdés melyik brand gyártó fogja az intel termék helyett választani. én nemhiszem hogy tolongnának érte. amd oldalon meg nincs számottevő volumen office gépeknél. szerintem olyan halott lesz ez mint a többi sgi kártya. a szerverpiac tul kicsi hogy a filléres hasznon vagyonokat keressenek :D -
Borg #180 1. Mert nem mindenkinek van igénye 3D-re. Sőt, valójában az irodai gépek, és szerverek 90%-ban nincs igény erre.
2. Így sokkal olcsóbb, és egyszerűbb kártyát lehet gyártani.
Szerintem nagyonis jó ötlet, és ha kellően olcsó lesz, akkor igen nagy sikerre számíthat. -
#179 Szánalmas -
#178 egy szervernek pont megfelel -
#177 Hát EZ elég gyenge próbálkozás!
A kutya se fogja venni még irodába se.
Eccerűen nem értem minek ma egy ilyen kareszt gyártani
-
Ja de tényleg olcsónak tűnik! -
#175 Ennyit még talán meg is ér. Bár ha belegondolok, hogy ezért kapok egy blurt AA-ként használó ide-oda bugzó, sok játékban csapnivaló teljesítményt produkáló kártyát, akkor hááááááát.....
:D -
#174 Híjnye de régen volt v.mi az XGI házatáján : -
#173 :-DD -
#172 V8 és V8 Duo Ultra teszt a PH!-n
"Mit is kapunk tehát a pénzünkért, ha veszünk egy 120 000 forintos Volari Duo V8 Ultrát? Egy 2 x 4 x 2-es felépítésű, alsó-középkategóriás kártyához méltó órajeleken járó, 2 x 128 bites memóriainterfésszel ellátott, az élsimítást és gyakorlatilag az anizotropikus szűrést sem ismerő, süvítő hangú ventilátorral felszerelt videokártyát, amellyel ha akarunk, sem tudunk bármelyik játékkal játszani, hiszen a driverek kiforratlanságának köszönhetően rengeteg játék vagy el sem indul, vagy nagyon lassú."
pont :P -
#171 andrew : ahhát
borg : :-P
orange : v8
joccakát :-) -
#170 Ez melyik?
A V5?