6979
Melyik tápot?
  • MaSzKa
    mit jelent a traktorgyártó". ? az a kérdés
  • dara
    Ebből a Zalman, Corsair, OCZ és Gigabyte "traktorgyártó". Ebből a szempontból a Deer-rel vannak egy szinten.

A Tagan egy érdekes kérdés, mert tulajdonképpen a ToPower saját brand-je. Ettől függetlenül igencsak esendőnek bizonyultak tartós üzemben (szarul tervezett hűtés).
  • MaSzKa
    ezek szerintem jók:

Zalman Corsair Seasonic Tagan Enermax FSP OCZ Gigabyte
  • dara
    Szóval cipőt a cipőboltból.

Akkor viszont a Corsair és OCZ tápok sem ajánlottak, lévén egyik sem tápgyártó... A Chieftec szintén veszi a beleket.
  • MaSzKa
  • Nathan66
    eljött a legközelebb :) vettem egy 400 as chieftech -et is
  • Nathan66
    4k-t azért megért.. majd legköz. fsp-t veszek vagy chietech-et
  • MaSzKa
    annál minden az,

Vásárlás előtt kellett volna kérdezni.
    fsp pnf atx 400w 6500ft ez az olcsójó táp
  • Nathan66
    hát azért a 400as codegenny nél még mindig biztonságosabb.
  • Hecker007
    a DEER kb olyan mint a códgány, meg amúgy traktorgyártótól nem veszünk tápot...
  • davidka003
    Az kb 200W-ot ha lead és bármikor szétégetheti az egész gépet. Ennyire jó amit vettél. Vásárlás előtt kellett volna kérdezni.
    Egy 5 ezer Ft-os 400W-os FSP sokkal erősebb és teljesen biztonságos.
  • Nathan66
    vettem egy DEER 500W os tápot az jó?
  • tmisi
    Legalább a ventilátor zöld.
  • MaSzKa
    valami színt vihetnének már bele

elolvasom majd

addig is FSP Forever :D
  • Solten
    Új tápcsalád a Chieftectől

"A Green Angel széria megfelel a 80 Plus minősítés kritériumainak, azaz kis, közepes és teljes terhelésnél is meghaladja hatásfoka a 80 százalékot."
  • kuxikah
    js és csak sata 2 vinyót találtam ..mind1 neki hogy sata vagy sata2? (boccs a dupla posztért, és a lámaságomért)
  • kuxikah
    jah és ha neont akarok csatlakozatni azt valamilyen 4 pines kábelbe kell dugni ? és mindeggyik tápba van 4 pines kábel? ugyanezt a tápot néztem csak passive-ben mert a first computernél olyat találtam....
  • Solten
    #4434 A Chieftec gyártmányú táp nincs. A Corsairhez hasonlóan átmatricáz (de minőségi cuccokat). A Chifi Delta belsős tápjai nagyon jók. És ez az Asus is Delta belsős.
  • Tomihori
    passzív és aktív pfc között mi a különbség és mi az a delta belsős az asusnál? amúgy az asus is jó táp? mert eddig a chieftecet meg az fsp-t mondtátok...
  • Solten
    FSP SAGA 450W: 9.468Ft (passzív PFC)

ASUS A-45GA 450W: 9.660 Ft (aktív PFC, Delta belsős).

(ja és 4850-et vegyé'..)
  • Solten
  • Tomihori
    hy! újabb kérdésem lenne :) találtam egy számomra ideális videókarit: Gainward 9600gt 512mb gs (9115) és az lenne a kérdésem, mivel azt írják az oldalán hogy min 450W (gondolom akkor elég is neki annyi nem kell több...), hogy melyik tápot ajánljátok erre a célra (lehetőleg nem a legdrágábbat, inkább vmi olcsóbbat, nem akarok tuningolni, úgy ahogy van úgy akarom használni)
    előre is köszi a segítséget
  • csab3sz
    Respect
  • Hecker007
    Chieftech drágább FSP olcsóbb, mindkettő minőségi táp, nem kódgánnyal egyszintű hulladék, akármelyiket választod nem lesz bajod egyikkel se
  • csab3sz
    FSP vs. Chieftech melyik a jobb?
  • Solten
    "A táp az aktív PFC megvalósításához egy külön vezérlőáramkört kap a bemenő áram alakításáért, Ez a megvalósítás ott jelent előnyt ahol gyakori a feszültségingadozás. További előnye még, hogy szinte bármilyen bementi feszültségen működik a táp."

(from ph)
  • Banyapapa
    fsp saga 450es
    igaz pasziv pfc-st ir,de nemtom mennyivel jobb-rosszabb mint az aktiv (nekem is passzvi pfc-s táp van,igaz nem mai csirke:P)

bár ára,nem 5ezer,dehát nem is egy kategoria talán.
  • kuxikah
    ú baszki boccs 6000+ nah xD
  • Solten
    :D gondoltam hogy valami kodegány-szintű fémhulladék. Nyilván összeadta a két 3 GHz-s magot :DDD
  • Banyapapa
    ez lenne?
    érdekesnek tünik:o

Amugy melyik az a 6 gigaherzes "proci"?
  • kuxikah
    valami táp márka de sztem inkább 400w-os FSP nem ?
  • Solten
    Stability power? Az meg mi? :)
  • csab3sz
    ok
  • Solten
    nem, a 750-es 750W-ot tud leadni. a 450-es 450W-ot. Feltéve ha nem gagyi (codegen, lc power, stb.) Felesleges böszme tápot venned ha nincs kihasználva, nem kellő terhelésnél, rosszabb a hatásfok, mint optimális kihasználtságnál, túlméretezett tápoknál többet fizetsz ugyanannyi energia előállításáért. Jobb egy kisebb, minőségi táp.
  • kuxikah
    csá
    egy stability power 450W elbír:
    6 gigaherc proci
    8800GT 256 mega
    2 giga ram
    250 giga HDD?
  • csab3sz
    Valaki segítsen PLS!
    Most áltam át kpnzolról és ezekkel a tápokkal kapcsolatban sííík hülye vagyok!
    Ha pl vennék egy 750W-at a 450w-os helyett. Akkor például fogyasztásilag semmi nem változna, vagy mit jelent a 450 illetve a 750 jelentés. Elvileg 450/750w-ot csámcsog óránként???. Vagy ez a terheltséget jelzi hogy mittomén Proc 80w+VGA200w+mittomén150w akkor 430w és akkor 430-at fdogyaszt óránként vagy a táp nagyságát fogyasztja óránként. Remélem vki értette. THX:D[#worship
  • MaSzKa
    http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=fsp+atx+pnf+400w&min=&max=&image1.x=0&image1.y=0
  • Adler
    hol árulják 6500 ért?
  • MaSzKa
    lényegtelen szinte

csak akkor fontos neked ha upc vagy apc-t használsz

amúgy a hatásfokot kell nézni neked pl (80Plus-osok a nagyon jók)
  • Endre88
    A passzív vagy az aktív táp a jobb?