6979
Melyik tápot?
  • Ikida16
    Tápegységből ami kábelek jönnek ki nincs elég vagyis nem elég hosszú. A kérdésem h lehet hosszabitani? Külön lehet venni olyan kábelt?
  • Solten
    jah akkor 500-ast.
  • CroftManor
    Jók ezek a 450es tápok, viszont én azért akarok 500ast venni, mert a közeljövőben beakarok újítani egy 4870essel, így az 500 W a tutibb.
  • MaSzKa
    corsair VX450W ezt vedd
  •  Evil
    Ezek már szívják a levegőt :)
  • Ari18
    Inkább őt vegyed.
  • Solten
    Jó, nekem 450-es van és szerintem azt vedd, halkabb is. Illetve atomhalk :) Venti lefelé néz, beszívja a levegőt a ház belseje felől, és kiáramlik a táp hátsó, rácsos részénél.
  • CroftManor
    Ez jó táp?
    Jól látom, ha be van szerelve a gépbe, akkor a ventije lefele van? Vagyis a proci felé fujja ki a levegőt?
  • tmisi
    Ja értem. De akkor sem értem hogy tudsz aludni. :)
  • CroftManor
    Bakker, mikor ezt a tápot vettem, akkor azt se tudtam hogy a tápot eszik e vagy isszák.
    Nem én vettem, Sógor volt megbízva hogy nagykerbe rakjon nekem össze egy konfigot.
    Aztán szép lassan én kicserélgettem a cuccokat benne. Most a tápon lenne a sor.
  • tmisi

Kész csoda hogy eddig elvitte.
    Nem igaz hogy anno nem volt pénz legalább egy FSP PNF-re, ha E8400-ra volt...
  • CroftManor
    Ez is nagyon szimpi
  • Solten
  • CroftManor
    Jelenlegi Codegen 400 W
  • Solten
    Chieftec Ez is jó. Jelenlegi tápod milyen 1ébként?
  • CroftManor
    Az nem gond, h 50 wattal több van benne
    Mondjuk ez?
    Vagy ez?
  • Solten
    Nem rossz. Simán. De bőven elég egy 500-as is.
  • CroftManor
    Erről a tápról mi a véleményetek?
    Elég lenne ez már a 4870nek?
  • MaSzKa
    http://lokalhoszt.hu/index.php?lokal=cikk&cikkid=22

• MaSzKa
  • MaSzKa
    Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.
  • dara
    Túlfesz, túláram, rövidzár, túlmelegedés elleni védelem.
  • T0NI
    Legközelebb FSP lesz, de rlem ez még messze van. Mi az ami a deer-ben nincs benne, az FSPben pedig igen?
  • MaSzKa
    Nem egyszer volt mercurym(!!) is, az sem vitte el...Az viszont télleg rakás szar..

:S

én pl 1 opel astrára nem vennék használt trabant gumit

mert kb ez az eset

FSP ATX PNF 300 vagy 350 vagy 400W vegyél ami 6eFt
    vagy Gigabyte SuperB 460W 7800Ft mert ez is FSP

• dara
    Mondjuk úgy, a Deer kevésbé szar, mint a PowerLab. Az FSP meg jó.

Szétégetni meg csak olyan táp tud bármit is, amiben nincs semmiféle kimeneti védelem. Az FSP-ben van egy párféle.
  • T0NI
    Jó igaz, jogos a felháborodás. Nem mindegyik égetheti szénné az egész gépet. Viszont az is igaz, hogy a powerlabnél jobb a deer deernél meg az FSP. Egyébként nem ez volt a kérdés...
  • Solten
  • davidka003
    "Bármelyik táp bármikor szétégetheti a géped."

Ja oké.
  • T0NI
    Bármelyik táp bármikor szétégetheti a géped.
    Nem egyszer volt mercurym(!!) is, az sem vitte el...Az viszont télleg rakás szar..
  • davidka003
    Deer egy rakás szar. Bármikor szétégetheti az egész géped.
    6000 Ft lett volna egy FSP 400W ami nagyon jó minőségű és biztonságos.
  • T0NI
    a régi, egy powerlab volt...nem kommentálom, ajándékba adták annak idején...a mostani, egy DEER márkájú, tudom nem egy rolls-royce a tápok között, de több jót hallottam róla mint rosszat, és erre telt...
    hozzátenném még, hogy a kártya már közel 6 éves volt,és nem közvetlen az új táppal való első bekapcsoláskor adta meg magát, hanem egy ideig ment vele.
  • tmisi
    Attól nehezen. De ha a 24tűs táp valami gagyibb, akkor lehet megvan a bűnös. Írd meg a régi és új táp típusát-márkáját.
  • T0NI
    Sziasztok!
    20 tűs tápot cseréltem 24 tűsre, és szinte 5 percen belül elfüstölt a hangkártyám. Most veszek egy másik hangkártyát, és félek hogy ez is elfüstöl. Lehetséges, hogy a 24 tűs táp miatt, vagy csak a véletlen műve?
  • dara
    És 50W-tal rövidebb. Akkor meg legyen is olcsóbb.
  • MaSzKa
    Gigabyte SuperB 460W
    jobb és olcsóbb és kevesebbet fogyaszt

ezt ajánlom :D
  • dara
    Bőségesen.
  • ChaosTeam
    Szerintetek egy Chieftec 450W tápegység GPS-450AA-101A elég egy ilyen géphez:

Intel Core 2 Duo 2.53GHz E7200 BOX
    Gigabyte GA-P35-DS4 Alaplap
    Gigabyte GeForce 8800GT 512MB PCIE NX88T512HP-8800GT

A gépbe még lesz 1 SATA és egy PATA(IDE) HDD, 1 DVD író és néhány Rendszerhűtő venti.

Köszi a válaszokat előre is!

• MaSzKa
    értem
    thx
  • tmisi
    +Nuku védelem, ha elfüstöl a táp, vele megy a gép többi része is ha peched van.
  • dara
    Semmenyire. Emellett a feltüntetett teljesítménynek jó ha a felét tudják.