Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnold12
Nekem a régi gépem egy Codegen házban van. Nem ajánlom senkinek(legalábbis a Briza modelleket). A tápot lecseréltem alapból. A házra alig lehet visszarakni az oldalait, és azok sem passzolnak ugy ahogy kellene., igy mindenhol van egy kis rés rajta, aminek az eredménye, hogy pucolhatom majd minden hónapban a portól. Az Antec házamban ellenben egy csipetnyi port sem találtam az elmult 5 hónap használat után, pedig elég "lukacsos".

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Evil
De amúgy a Aerocool Aeroengine II mióta alu ház?
Ezenfelül meg hogy a rákban rozsdásodhat egy pc ház? Slaggal mosod v mi?

Solten
Jaja, foleg ha alu... :DDD

Saor Alba

SrAta
Egy ALUMINIUM PC KUCKONÁL amin az egyetlen nem ALUMINIUM az a MÛANYAG ajtó rajt:D meg a PLEXI:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Solten
"rozsdásodás elleni gari"

<#idiota>

Na igen, az igen fontos egy pc kuckonal... <#hehe>

Saor Alba

SrAta
2008as Deluxom volt Qrva jó ház csak az Érzékeny kijelzõje szar Gyári deluxe táp miatt megégett szal házcsere....S:

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Az enyim arról kapja amirõl a sima IDE vinyó meg a CD-meghajtó szal a sima 12Voltos dugaszróül belül a kapcsolót meg hátlapra lehet kivezetni
De nekem pl már gyorsötözõvel van fenn
PLEXIRE SOSE RAGASZDD A RAGADÓS IZÉJÉT!!!!(Csak a saját érdekedben mondom)

SrAta
Mi én 1 év rozsdásodás elleni garit kaptam a táp nélküli Aerocool Aeroengine II Házamra mûanyag azon meg csak a 2 ajtó mert ez a régebbi
Szal 1 év rozsdagari egy alu házra meg a ventire meg az elõlapi panelre
De megérte mert marhajóház
Q.va jól néz ki meg minden
A hátránya h 17k de megérte:D

Akkor nem veszünk kodegány házat sem,látom nagyon megoszlanak a vélemények :D Inkább mélyebben a zsebbe nyúlok és majd egy Sharkoonal vagy valami jó minõségûvel meglepem magam :D
Számomra nagy. Viszonyítás kérdése. Növéremék Codegenje kisebb, zömökebb, tehát a vinyó és alaplap között nincs akkora hely, pedig az még egy fokkal keskenyebb alaplap.

Törölt felhasználó
valaki help??
Solten
Nekem is volt Deluxom (feher-fekete) <#eljen> <#zavart1> Ahogy irtad massziv es dognagy.

Saor Alba

Törölt felhasználó
Most ne nézzetek hülyének,de ezeket a neoncsöveket amiket a boltban lehet kapni,azokat hogy kell beleszerelni a gépbe???Vmi ragasztó van rajta vagy mi?És honnan kapja az áramot,a molexböl???
Nem rosszak annyira a Codegen házak sem, az én Deluxom viszont még masszívabb típus. És tágas is. 2005-ben vettem az akkori géppel.
Ezért nem akarom lecserélni egy új, de egyszerûbb típusra.

(Bocs a telós képekért)

[HUN]FaTaL
Asus házzal még nem találkoztam, de codegennel igen. :D Nekem is volt sajnos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
Jo, hat belulrol nem vizslattam meg, e kulso elegge lekerekitett. Mondjuk egy Anus haz is szet tudja vagni a kezedet <#zavart1>

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Tûrhetõtõl azért messze vannak, minden felület éles, gömbölyû felületrõl nem hallottak. Rosszul szerelsz, kegyetlenül szét tudja b*szni a kezed. :D

Solten
Eleg turhetoek, nem papirfecni vastagsaguak mint pl a JNC.

Saor Alba

Hamár így házaknál tartotok,megkérdezném hogy a kodegány házak szint úgy gagyi kakitalicskák mint a tápjaik ?Kodegány házzal még nem találkoztam,csak táppal :D
Gondolkodom én is egy új házban,mert a jelenlegi ritka gagyi meg már sok lanparti megviselte :D (Elõlap tetõtöl talpig keresztbe szétrepedve :D)
Törölt felhasználó
Akk ok:)
Amm mien az a csavarmentes elõlapleszedés????????
Solten
Van benne nemi elektronika (elolapi kivezetesek), meg egy csomo muanyag elem (a tiedben foleg <#vigyor1>), eltorhetnek, anyagfaradas, stb.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Nincs benne anyag, zizeg, zörög, csavarmenet szarrámegy, kényelmetlen szerelni stb.

Törölt felhasználó
Jah,csak nem értem mi romolhat el 1 házbanxD
Solten
"1 év gari van rá"

EJJ-HA!!! <#hehe>

Saor Alba

Törölt felhasználó
Majd meglátjuk holnap vagy holnapután lesz itt:)a táppal 1üt
1 év gari van ráxD
Törölt felhasználó
Jól néznek ki:)
Solten
"Ez a ház ami jön legaláb nem fog benne elbaszódni a csavarbemenet"

Ne vegyel ra merget... <#zavart1> Amugy konnyen lehet hogy a Codegen HAZ, 5x masszivabb konstrukcio ennel :) Mi a bovli tapjait nem szeressuk.

Saor Alba

[HUN]FaTaL
És mi a francnak plexis ház?

Törölt felhasználó
Helló inkább vedd eszt olcsó és elvileg fsp beles:)
Törölt felhasználó
Ne szidjátok má a házamat:)
Most nekem van 1 alig szelõzõ super case házam ami már full karcos.
Ez a ház ami jön legaláb nem fog benne elbaszódni a csavarbemenet:)
És én enyit szántam rá.
Amúgyis ez csak 1 ház,ez nem mehet tönkre mint 1 videókari vagy valami táp:)Kodegent sose vennék,mert annak a másik ismert neve KODEGÁNY.
És plexis házat hol kaptok ilyen ocsóért?:Dráadást ventivel
Inkább Instability. :D
Nem az hogy nem márkás, hanem már a nevébõl látszik hogy gagyi.

[HUN]FaTaL
<#levele>

Solten
Hi. <#levele>

Saor Alba

bandi007
Hy all!

Mi a véleményetek a Stability 550 watt-os tápról?
Tudom nem egy márkás de mégis...

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

SrAta
igen az elég "izgi":D:D:D:DXD

Fõleg ha beesik a csavar az alaplap és a hátlap közé. xD

SrAta
és?:))
jó nekem a simán kézzel kiszedhetõ csavarozás is:D

[HUN]FaTaL
Tudom. :D

Nekem is tetszik az Aeroengine, csakhogy nincs benne csavarmentes szerelés.

SrAta
Aerocool a tuti csak drága:D

Mert nem mondta hogy ház is kell neki, és nem tudtunk ajánlani. :)
Mondjuk inkább ez, mint egy integrált tápos Codegen ház.

[HUN]FaTaL
Miért nem vettél inkább gigabyte vagy CM házat?

<#wilting>

Solten

Saor Alba

Törölt felhasználó
jaja<#nevetes1>
De 1 házikót is rendeltem hozzáezt
Solten
<#hehe>

Saor Alba

És legközelebb mit írsz be? Csöngetett a futár? Kicsomagoltam? Most szerelem be? :D

Törölt felhasználó
Lerendelve:D
Törölt felhasználó
oks megis veszem:D
Vedd meg a 460-ast. Persze ez attól függ, most milyen van benne (gondolom nem valami jóféle).

Törölt felhasználó
oksa akk nemveszek?D