Melyik tápot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt mondják otthon is :/

😊

Banyapapa
Persze, menjen kevesebbet a gép😛

Punkerwork
lehet, kisebb proci, kisebb VGA, kevesebb meghajtó szal végülis C64 is frankó gép 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

nemjöttbe lál<#idiota>

O_O
akkor vmit csak lehet tenni vagy nem?

Punkerwork
és szerinted ha kisebb tápot raksz be, akkor majd kevesebbet fogyaszt? 😊
elárulom hogy nem fog kevesebbet enni a géped, max kinyírja a kis táp.

persze hogy erre fogják ,de nem fognak engedni belõle inkább én lépek

bigapó
még jó, hogy erre fogják😊) nincs valami nagyobb cucc a kéróban? hûtõláda, heggesztõ, mittomén mini-génlabor?? mer akkor azokra lehet fogni😊

egyébként mennyit fogyaszt egy gép? monitorostul, hangfalak meg minden egyébb átlagteljesítménnyel? mondjuk játék alatt?

The Matrix has you...

túl nagy villanyszámla, szüleim meg kiakadnak néha.. :/

Punkerwork
mi? kisebbet akarsz? ilyet se hallottam még 😊

Hi!
a mostani tápom 400as és szeretnék egy kisebbet venni, nemtudom elbírná-e.
nemtudom milyen adatot írjak géprõl, remélem ti tudjátok

biomage
figyelj nekem volt mercury tápom pont ilyen két vinyot tönkretet az egyik vadonatúj volt nem cserélkék ki jó gondold meg hogy megtartod

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lenne egy ilyen konfigom: Abit ic-7, 3.00 Ghz P4 HT, 2*512 mb ddr, Geforce 6600, 2 db vinyó és egy dvd meghajtó. Ezt egy 400 wattos Mercury táp viszi. Tudom hogy szar meg minden sokan figyelmeztettek, hogy lehet kiüti pár napon belül a gépem meghogy nem fogja bírni. De elmentem Lan Partyra ezzel a géppel és 3 napig napi 10 órát ment gond nélkül. Ez jelentheti azt hogy nem kell uj tápot vennem? De ha kell akkor milyet vegyek?
Vagy esetleg errõl: Chieftec CT420A2?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Zaj szempontjából a Chieftec ATX-410-212 táp milyen? Van benne hõfokszabályzó?
Ja és mi az a PFC? Sûrgõs lenne...

czky
mint a szél!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Emery
Szerintetek ezt a konfigot elviszi egy Chieftec 300W-os tap?

Abit NF7-S
2400+ (200*10)
2*256 DDR400
Gf4 ti4200
2 vinyo +1 cdrom

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Szerintem elmenne, de én biztos nem vennék használt tápot. Ki tudja, milyen állapotban van, és meddig húzza még...
Én vettem egy újat (350 wattos coolink, 11 ezerért), és megbirkózik a 3ghz-es prescottommal és az új 6600Gt-mel.

Punker
szerelés szempontjából igen, kis szûk házban sz@r a levegõ keringése.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Érdemes berakni egy jó tápot egy régi házba(codegen tápos ház)zaj szempontjából, vagy érdemesebb új házat is venni? (azok vannak jobbak is sulinetre)

Punker
sulinetre én még csak gaygi codegen-t láttam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

biomage
Pill szerintem nem lesz jó arra a konfigra ilyen kis wattos táp Mininum 400W
a megfeletö

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Sulinetre szeretnék vanni valami csendes házat táppal. Tudtok valamit? Érdekes zaj szempontjából, hogy milyen a ház vagy inkább a tápon múlik?

Lenne meg egy kerdesem:
Szoval olcson tudnek szerezni egy hasznalt Enermax 330-as dual-fan tapot. Es nem tudom hogy stabilan elmenne e a kovetkezo config-gal.
P4 [email protected], 1GB, 6600GT, 2vinyo, 2optikai ezkoz.

Oké,meggyõztetek 😊Végülis már mindegy ha 2-3 ezret még ráköltök.

Hát még az talán belefér,úgyhogy lehet az lesz.

Punkerwork
de nem is kötöttél rá olyan erõmûveket mint a mostani gépek, nekem everest szerint 84-155 watt között fogyaszt csak a procim, ezt rákötni 1 hulladék codegen 400-asra örültség lenne.

bigapó
ne sajnáld, mert nagyon szívhatod utánna a fogad...

The Matrix has you...

bigapó
így van.

The Matrix has you...

Hát meggondolom,az egyik árlistán ott 9200 egy olyan,csak sajnálok egy tápért annyit adni 😊

Hát nem tudom,nekem eddig mindig olcsóbb tápok voltak,és egyikkel se volt gon idáig.
Na mindegy majd még átolvasom a fórumot is,fõleg arra voltam kíváncsi hogy mekkora kell legalább.

Csak szimplán felejtsd el õket. Vegyél egy 360-as chieftecet pl, azt is megkapod 10 alatt.
bigapó
én sem tudtam, hogy aranyozott, csak mikor megláttam a boltban. nem tudom, hogy lényeges szerepet tölt-e be, de szerintem belül van itt is a lényeg😉 és igen, érdemesebb kicsit gyûjteni rá, mert speciel nekem egy 110 ezres projektet vágna haza, ha minden elszállna (remélem nem lesz ilyen😊)

The Matrix has you...

Punkerwork
ha nem félsz hogy kinyír mindent akkor csak bátran.

Ja ok,akkor majd átolvasom a fórumot,de nem kell nekem csili vili,meg aranyozott 😊

Hm,hát én még 7000-et se nagyon szeretnék elkölteni tápra.
Annyira nem jók az 5-6 ezer körüliek?
Mert láttam 350 meg 400 wattos tápokat 5-6 ezerért.Codegent pl.
Azok nem jók?

bigapó
nekem is Chieftec 360-asom van😊 két-ventis, "aranyozott" hûtõrácsos😊

The Matrix has you...

bigapó
szerintem legalább 350 W-os tápot szerezz, de persze, ha telik akkor nagyobbat és persze márkásat. korábban vannak írva, hogy mik jók. olvasd el a hozzászólásokat.

The Matrix has you...

A 250-est elfelejtheted, legalább egy JÓ 350W-os kell. JÓ, tehát nem a 7000ft alatti kategória...
Üdv

Érdekelne,hogy ezekhez az újabb amdkhez,meg p4-hez hány Wattos táp kell minimum?
Mert jelenleg egy cel 1,3-asom van,van benne dvdiro,olvaso meg 2 vinyo is néha,és most egy 250 Wattos táp van benne.
Ha veszek pl egy amd 64 3000+-est,akkor ez már nem elég hozzá? új táp is kell?
Mert a mostani celeronom az jól megy 250-sel is.

Elõre is kösz!

hat annyi amennyibe ez a ketto tap kerul. Olyan 8ezer FT. DE tdom hogy ez MO-on tobb de en itt kinn veszem.

Punker
mennyit szánsz rá?

Hat nem tudom. De mi van ha hangos? Igazabol nincs ra tobb penzem.

Punker
aszem is-is

[NST]Cifu
A TT gyárt is tápot, vagy csak matricáz?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
TT a másikat nem ismerem.

Hi all!
Mar kineztem 2 tapot de nem tudom melyik legyen es egy kis segitseg kellene.
1. LINK Coolmax 400W. 12cm ventillator, mindenki szerint nagyon nagyon halk
2. LINK Thermaltake 420W. 2*8cm venti, hangosabb
A gep amihez kellene: [email protected], 1gbram, 6600GT, 2vinyo, 2optikai ezkoz.

Loogan
www.thermaltake.com - akartam volt írni, csak a nagy okoskodásban... már a 4 lónak is lába van, azt mégis nem látja a fától az erdõt :-)))

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Loogan
Van gugli, azt beírod neki: 24 pin pci-e 12 cm power supply
Vagy megnézegeted a gyártók hivatalos honlapján: www.thermatake.com www.enermax.com stb...
A kicsit több önállóság csodákra képes 😊

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.