Játékleírások, cikkek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GameCNN
Szevasztok!

Nemsokára megnyitjuk az oldalunkat, amely elsõsorban gamer profillal bír, ám ez mellett sok minden mással is foglalkozni szándékozunk. A csapat egyelõre igen csekély létszámmal bír, mindösszesen hatan vagyunk egyelõre az ambiciózus tervek megvalósítására, és sajnos akad két rovat, amelynek vezetésére egyelõre még nincs emberünk.

Az egyik ilyen szekció a High-Tech, ahol elsõsorban hardverekrõl esne szó, de elképzeléseink szerint mindenféle digitális kütyürõl és azok terveirõl is ejtenénk néhány szót.

A másik rovat a Konzol, azt hiszem ez egxértelmû. Nextgen és régebbi gépek, handi masinákkal kapcsolatos hírek és cikkek gyûjtõhelye lenne a drága.
Ezen kívül - mivel jó cikkíróból soha nem elég -, folyamatosan keresünk olyan szerzõket, akik játékbemutatókat, ismertetõket, elõzeteseket írnának a GameCNN számára.
Az oldal várhatóan már néhány héten belül - tehát még ebben a hónapban - beindul, így örülnék a sok-sok jelentkezõnek.

Addig is üdv, maradjatok adásban, és Legyél az elsõ, aki tudja!
www.gamecnn.hu
Jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet.

blassius theomo
Hali! Köszi, megnéztem az oldalt, tényleg van egy ismertetõ, de olyan trükkökre lenne szükségünk, hogy melyik "feladatnál" mit és hogyan kellene csinálni,mert már széttöketlenkedtük magunkat, már a benti laptopunkra is fel van másolva, - jah, a leírások szerint gyerekekeknek készült, ehhez képest bénátunk vele 😊)

BBird
Nem tudom, hogy végigjátszást keresel-e vagy ismertetõ jellegût, de egyet tudok, ahol írtak már róla:

PC Life Magazin
blassius theomo
Shrek2-höz keresek játékleírást, tud valaki segíteni?

Amiga
Fizecc, írok. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

angol jo? vagy magyar kell?
angol:
rayman walk through
amugy rayman:
rayman
magyart nem took, de talán pcguru,gamer,gamestar, ilyesmi oldalakon van...

football without ultras is nothing

Rayman, illetve a rayman 2 végigjátszását szeretném megszerezni, ha valakinek meg lenne, s megküldené nekem megköszönném!
hell
ez nemigazán idevág...
amugy nem toom 😛
de talán a megfelelõ topikba irdd a cm-ed!!! ott talán toodnak segíteni!

Kandurex
Dreamlite....itt az elsõ a pénz, a második is....és harmadik is...néha dolgozunk is....már ha van elég pénz 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mayday
Jaja, hova, milyen jellegu cikkeket szeretnel? Es "mit fizecc"? 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Alexease
mennyit fizecc 😊