6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Hunter of Deer
    KOTOR= Knight of the old republic!
  • Slayerboy
    lál!
  • Speedbreaker
    De hülye vagyok :D:D:D:D:D:D:D:D
  • Truck Driver001
    szerintem már januárba kiadják...a nyár az már kicsit sok lenne.
  • gumikacsa
    ha nem győzött meg akkor minek várod???

Szpídbréker: A kotor nem tudom mi, nem is nagyon érdekel. Volt ilyesmiről szó, a Rignroll-nak az előző része európában King Of The Road címmel jelent meg, ami röviden KOTR. Nem kotor, azt a kutya szokott :P
  • Vviikkttoorr
    háát de mit nem lehet ien gyorsan megcsinálni rajta szerinted?
    Amit láttam képet róla annak a grafikája nem gyözött meg nagyon ahjoz képest hogy már 1 éve halogattyák lassan!
  • Magnumrolcsi
    ??
  • Speedbreaker
    Már igazán remélem

Off

Vmi szó volt a kotor-ról is. A kotor az nem egy ilyen űr-ös játék? meg lézerkard, meg ilyenek? Szal ha így van, köze sincs az rnr-hez

On
  • gumikacsa
    2002-óta készítik. Elősször úgy volt, hogy 2004 májusban jelenik meg. Nem hinném, hogy nem lesz belőle semmi, mert a 2005-ös E3expón ott volt egy kipróbálható demo. Az más dolog, hogy a sok magyar baromarcú újságírót csak a favoritjátékok érdeklik, és nem számoltak be róla.

Nem hiszem, hogy 3 és fél év munkáját eldobnák, esetleg késnek vala kicsit. Azt el tudom képzelni, hogy nem tudják úgy megvalósítani a játékot, ahogy akarták, de valamit biztos kihoznak belőlle. Én mindenesetre nem is bánom, hogy nem kapkodják el, mint az scs szokta. Szerintem 2006 nyara környékén fog megjelenni.
  • Speedbreaker
  • Magnumrolcsi
    Egy éve halaszgatják.
    Nem 1 éve csinálják!!
  • Duddits
    1.
  • Speedbreaker
    háy éve csinálják?
  • gumikacsa
    Mért kamuznának???
  • zaki
    jah. csak az a kérdés melyik karácsonyra
  • Vviikkttoorr
    szerintem is csak kamuznak!
    De jó lett volna karácsonyi ajánéknak!
  • Speedbreaker
    Nem lehet hogy az egész egy nagy kamu? :S
  • kesenyi
    És megint tolják egy évvel? Mióta tologatják? Tavaly ilyenkor is ez volt....:(
  • gumikacsa
    Idén már nem fog megjelenni (köszönet Csenonak a fordításér)
  • Hunter of Deer
  • gumikacsa
    Ez nekem szólt. De mielőtt valakit zaklatsz ilyen baromsággal privibe, csak ide kellett volna nézni, 2-3 hozzászólásból kiderül, hogy még nem jelent meg.
    Na, megint szereztem egy jóbarátot :)
  • kesenyi
    Mivan?
  • Cream78
    Vazz! Van akinek nem rég van csak nete! Meg rohadt sokat dolgozik,és ezért tájékozatlan! Üdv egy igazi kamionos!
  • kesenyi
    Ez a gém szerintem egy nagy kudarc lesz! Annyira jó gémet akarnak összerakni, (rakjanak is!) hogy sehogy sem jön össze a fejlesztőknek. Túlságosan nagyot akarnak alakítani, csak ilyen téren sztem kevés a tapasztalat, de ettől függetlenül naon várom a játékot!!!!!!!!!
  • Speedbreaker
    OFF

Nem meglepő. Nekem már olyan is jött, hogy mikor adják ki a convolyt. Talán előző héten. Mai világban már minden elképzelhető...

ON
  • Shodan
  • gumikacsa
    Ma reggel arrakelek, hogy van egy privim, amiben azt kérdezi a gyerek, honnan tudja leszedni a rignroll-t. Na ez a hetem is jól kezdődik....
  • Speedbreaker
    2 év mulva csak kiadják
  • Gerob
    Apppukám azzal még egy kicsit majd eljátszanak, mert még a városokat összekötő utak-autópályák sincsenek készek. Nézd meg a térképet, a déli részen már alakul a kép, de a többi hely...
  • Magnumrolcsi
    Javítom a két várost, bocsi !!

Population, th. people 900
    County Santa Clara
    Readness 50%

Population, th. people 354
    County Los Angeles
    Readness 85%
  • Magnumrolcsi
    Ez a két város nincs még befejezve.
    Population, th. people 900
    County Los Angeles
    Readness 85%

Population, th. people 354
    County Los Angeles
    Readness 85%

Még 1 kamion meg 3 pótkocsi nincsen befejezve.
  • Magnumrolcsi
    Itt vannak a kamcsik meg a pótok.

Ha vki még nem látta volna. :)
  • Truck Driver001
    akkor nem tud senki semmit a demorol?
  • Truck Driver001
    ja..csak amcsi kamionok lesznek benne...végülis a Kotr folytatása...csak annál yóval erösebb grafikai motoral (teljesen újat kapott a gém)...meg az egész jobb lesz azért:DDDDD
  • daf xf
    Na szal azt akarom kibökni hogy a rign roll nem olyan mint a king of the road?
    Csak amcsi kamcsikkal?
    Vagyis olyan mintha annak az alapjára készült volna szerintem.
  • daf xf
    EZ
  • Truck Driver001
    nem most fogják kiadni decemberbe a demot?:S...mert ha igen addig tartsuk már fent a topikot:DDDDD
  • Speedbreaker
    a skin a szar
  • malter
    átvezető..
  • daf xf
    Ez most mi tulajdonképpen?
    GTA san andreas 2?:D