13
Yager
  • szalacsy2
    #13
    Hi !

    Nyomultam veleegy picit többet, szerintem nagyon királyos. Csak azért írogatok még ide, hogy ne döntsetek elhamarkodottan. Ha jól bekonfigurálod az irányítást /pl full billentyűzet/ akkor jól el lehet vele szarakodni. Próbáltam botkormánnyal is, de azzalmég szarabb mint egérrel. Valamiért akadozik az irányítás. De mondom billel jó. A grafika első osztályú, ahangulat is tutti. Csak a videók hiányoznak....
  • Hardboy
    #11
    Hi all! én is megnéztem a játékot, de pont az a bajom vele hogy az egeret hiába húzom nem fordúl a jószág! vagy tizszer ér végig az egérpadon mire megfordúl! a grafika nagyon nagyon jó!!!!! Szerintem eddig a legjobb grafikájó játékokhoz leht csak hasonlítani vagy még azohoz sem. a hangulat nagyon tetszett de nemlenne semmi ha magyar nyelven menne a játék. a hangok amúgy nagyon ászak! volt hogy majdenm kiogrottam a székből mikor elhúzott valami a felyem fölött! apropó a fejem: azt is volt hogy elkaptam ilyedtemben. Egyszóval nagyon "valósághű" máramannyire egy SCI-FI az lehet:)) egyszóval nagyon jó játék, de az egérrel lehetne valamit kezdeni.
  • Dynamic
    #10
    Rászántam magam és kipróbáltam.Az irányítás szerintem semmit nem változott, nagyon szar.Az egér mintha túl lenne vezérelve.Húzok rajta egy centit és 180 fokot fordul az űrhajó, mert még akkor is fordul amikor már abbahagytam az egér mozgatását.Nem is tudom, hogyan lehet így boldogulni egy komolyabb tűzharcban, amit persze nem néztem meg, mert már a tréning alatt feladtam.Nem hiszem el, hogy a készítők ne tudtak volna módosítani rajta, szerintem nem egy nagy ördöngősség.Így csak egy kezelhetetlen játékot dobtak a PC-s piacra amiért nagy kár, mert amúgy a grafika szép, de így a kutya sem fogja megvenni.
    Szóval azt javaslom, hogy csak az tegye fel, akinek a demó bejött, bár nem hiszem, hogy vannak ilyen mazochisták.(Arról nem is beszélve, hogy legalább 1 óráig telepíti a játékot.)
  • Gear
    #9
    A demoban a kezelés tényleg gyenge volt(egérre kései reAGÁLÁS , VAGY TÚLZOTT ÉRZÉKENYSÉG,OLYAN HIRTELEN VOLT MINDEN REAKCIÓ) ,de némi HW fressítés után már javult!
    Ebből arra következtetek hogy van a demoban némi optimizálási gond.Reménykedek hogy a full már nem ilyen.
  • Lacc
    #7
    Jah osztom a véleményeteket, a grafix ütős volt, de irányíthatatlan volt az egész. De szerintem úgyanígy van ez a fullal is...
  • Dynamic
    #6
    Így van.A demoban annyira fos volt az irányítás, hogy játékban ilyet még nem tapasztaltam.Ha ez így maradt, akkor kár is leszedni.Én inkább megvárok előtte 1-2 véleményt:)
  • Mayday
    #4


  • Mayday
    #3
    Itt a hivatalos oldal!
    Nagyon szepnek tunik, lehet, kiprobalom.
  • SarkanyfuaRUSH
    #1
    Udv!

    Megjelent. A netes infok szerint lehet hogy érdemes vele foglalkozni. Graf elég jónak tűnik pl.

    Ha kipróbálta valaki szóljon :)

    Cso