Egér hûtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Én meg nem arra gondoltam ! Végül is telefont már láthattunk muffban, még rádiótelcsit is, most majd jöhet az infrás/rádiós/ff-es egér, csak aztán el ne vesszen a nagy force feedback mián (a muff-hordozó még megtartja saját használatra) ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

csaptelep
...

Erröl jut eszembe, hátulról teszem be... RIP HRZS: \'00 - \'03

Különben is itt a tél, most már egér fûtésen kellene gondolkodni. Jól bebugyolálni valami szõrmével. Lehetne például muffban tartani vagy ilyesmi. Igaz a muff belsején nem gurul jól illetve az optika sem tud jól tájékozódni, viszont meleg (ruhadarabra gondoltam amikor muffról beszéltem).

[Walaki]D`Lair
akkor várok a megtörléssel...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sir Quno Jedi
De minek moddolni, mikor lehet gyéri spéci hûtéses egeret kapni jó pízért ?!!! Csak a hülyék moddolnak, az okosak megveszik bagóért a szart ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lazarus
addig a microsoft fantasztikus numloc egér használatát veszi igénybe
Laalee
és ha pont kéztörlés helyett lõhetnél 3 hecsátot? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

[Walaki]D`Lair
+törlöm...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ollie
Ha a tenyered izzad, az egér áttér permetezõ üzemmódba!

barret
egér hûtését ugy kell megoldani,hogy egy lapos doboz négy oldalába,egy-egy falcon rock 2-es ventit épitünk be.persze külön táppal,mert kell az amper...a dobozt lefedjük perforált lemezzel,max furatátmérõ 3,2 mm osztás:2.2 mm.erre szövetet feszitünk,nem ragasztani!(csökkenti a hûtést)el is készültünk, ha esetleg az egeret megemeli a légáramlat,egy nehezebb tárgyat ragasszunk reája.(kövesse az egér formáját)soxerencsét a használathoz!füldugó nem árt...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Király ez a fali gép, valszeg szereti mikor fúrnak a szomszédban... és valszeg én is szeretném utána a szomszédokat😊)
Gerry
Az egy dolog, hogy az egér nem melegszik (biztos nem húzod... ), de micsinálsz, ha a tenyered izzadni kezd?

Taranov
Szerintem is, azt sem tudom miért kell az egeret tönkretenni, az enyém pl. nem meleg soha.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lazarus
😄 Ezek nagyon királyak
Punker
vannak még beteg emberek rajtam kívül is sok szabadidõvel 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Gerry
Ezek az emberek már szerintem betegek...

Carlos
Nagyon sütemény!!!
Diabetikus... 😊

Þór vígi þessi rúnar

ollie
hehhheeeehööööhheeeHHEEEEEHÖÖÖÖHEEEEEEEEEEEEHEHÖÖÖÖÖÖÖHEHHHEEEEEEEEEEEEE

Az igénytelenség csúcsáról lepllantva: link

A borzalmak nem érnek véget: link

A gyalázás folytatódik: link

Másik agyas ötlet: link

Minden duma nélkül: link