23
ahhhhhhhhhhh
-
Én meg nem arra gondoltam ! Végül is telefont már láthattunk muffban, még rádiótelcsit is, most majd jöhet az infrás/rádiós/ff-es egér, csak aztán el ne vesszen a nagy force feedback mián (a muff-hordozó még megtartja saját használatra) ! :DDD -
... -
TheZsenyka #21 Különben is itt a tél, most már egér fűtésen kellene gondolkodni. Jól bebugyolálni valami szőrmével. Lehetne például muffban tartani vagy ilyesmi. Igaz a muff belsején nem gurul jól illetve az optika sem tud jól tájékozódni, viszont meleg (ruhadarabra gondoltam amikor muffról beszéltem). -
[Walaki]D`Lair #20 akkor várok a megtörléssel...:) -
De minek moddolni, mikor lehet gyéri spéci hűtéses egeret kapni jó pízért ?!!! Csak a hülyék moddolnak, az okosak megveszik bagóért a szart ! :DDD -
addig a microsoft fantasztikus numloc egér használatát veszi igénybe -
és ha pont kéztörlés helyett lőhetnél 3 hecsátot? :D -
[Walaki]D`Lair #16 +törlöm... -
Ha a tenyered izzad, az egér áttér permetező üzemmódba!
-
egér hűtését ugy kell megoldani,hogy egy lapos doboz négy oldalába,egy-egy falcon rock 2-es ventit épitünk be.persze külön táppal,mert kell az amper...a dobozt lefedjük perforált lemezzel,max furatátmérő 3,2 mm osztás:2.2 mm.erre szövetet feszitünk,nem ragasztani!(csökkenti a hűtést)el is készültünk, ha esetleg az egeret megemeli a légáramlat,egy nehezebb tárgyat ragasszunk reája.(kövesse az egér formáját)soxerencsét a használathoz!füldugó nem árt... -
Borg #13 Király ez a fali gép, valszeg szereti mikor fúrnak a szomszédban... és valszeg én is szeretném utána a szomszédokat:)) -
Az egy dolog, hogy az egér nem melegszik (biztos nem húzod... ), de micsinálsz, ha a tenyered izzadni kezd?
-
Szerintem is, azt sem tudom miért kell az egeret tönkretenni, az enyém pl. nem meleg soha. -
:D Ezek nagyon királyak -
vannak még beteg emberek rajtam kívül is sok szabadidővel :)) -
Ezek az emberek már szerintem betegek... -
Nagyon sütemény!!!
Diabetikus... :) -
hehhheeeehööööhheeeHHEEEEEHÖÖÖÖHEEEEEEEEEEEEHEHÖÖÖÖÖÖÖHEHHHEEEEEEEEEEEEE -
TheZsenyka #5 Az igénytelenség csúcsáról lepllantva: link -
TheZsenyka #4 A borzalmak nem érnek véget: link -
TheZsenyka #3 A gyalázás folytatódik: link -
TheZsenyka #2 Másik agyas ötlet: link -
TheZsenyka #1 Minden duma nélkül: link