A Mitac kiadta a világ első Windows Mobile 2003 alapú telefonját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A telefonon nincsen CTRL+ALT+DEl
De okos itt valaki...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Annyira sötétek vagytok ahogy kell... fogalamtok nincs hogy mennyi microsoftos (csak kicsivel) elektronikust ezközt használtok... bugyuták...
Hát ez a telefonfagyogatás még viccnek is rosszul hangzik. Eddig volt már pár telefonom, nem meglepô módon mind nokia, és ugyan egyik sem volt high end (80e+) de még sosem fagyott meg. Viszont láttam már a deák téri mozgólépcsôn lebucskázó 5110-est, ami három darabban érkezett (aksi, elôlap, telefon), majd összerakás után tökéletesen m?ködött amíg el nem lopták.
wow, szóval a bûnös java teknológia is helyet kapott benne.
billgeci újra támad mobil fronton. erõsíccsétek meg a keleti sáncokat! ijjászokat a falakra! akarom mondani: a kisördögöt fessétek a falra! 😊
billgeci újra támad mobil fronton. erõsíccsétek meg a keleti sáncokat! ijjászokat a falakra! akarom mondani: a kisördögöt fessétek a falra! 😊
Hehe, ez volt az elso dolog, ami az eszembe jutott...
Mostantol kiskepernyos kekhalalt is fogunk latni...
"
-Hö, mi van geco?
-Ááá, semmi, csak dobott a telefonom egy kekhalalt, meg le is fagyott...most inditom ujra...
"
Ne ettol mentsem meg az Ur bennunket (Ur nem= BillyBoy)
Mostantol kiskepernyos kekhalalt is fogunk latni...
"
-Hö, mi van geco?
-Ááá, semmi, csak dobott a telefonom egy kekhalalt, meg le is fagyott...most inditom ujra...
"
Ne ettol mentsem meg az Ur bennunket (Ur nem= BillyBoy)
Na, szerintem ezt csak kék leddel fogják árulni... (kékhalál)