Grafikust keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit feléleszteném ezt a topicot:

Grafikust keresek egy már v1.0 kész böngészõs középkori stratégiai játékhoz. Fizetni egyenlõre nem áll módomban, viszont a közeljövõben elinduló játék célja részben hogy bevételt termeljen, amibõl nyilván részesedne a grafikus kolléga is 😊

Jelentkezõket várom pm-ben.

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

Nemtom, hogy andie-vel mire jutottatok, de ha borult a dolog, akkor szívesen megcsinálom neked. Jöhet 2D meg 3D is...

[email protected]
Mail ment

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Ok,b Final Fantasy 8 magyarítást végzek és mivel a cucc 1 teljes CD-s lesz, így normális telíptõt csinálok hozzá. Ezért kellene segíteni az eredeti launcher képeit átrajzolni.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

gergou
Edited:

En szivesen segitenek, ha szabadkezzel kene vegezni a munkat, mert ugy tudok rajzolni, egyebkent nem igazan😊

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
En szivesen segitenek, ha szabadkezi kene vegezni a munkat, mert ugy tudok rajzolni, egyebkent nem igazan😊

`Take a look to the sky just before you die`

szerintem érdemesebb lenne elõbb elárulni vmit, és csak utána kérni...
nem gondolod?

football without ultras is nothing

Hi!

Ügyes grafikust keresek egy telepítõ képeinek átrajzolására. A munkát ingyen kellene elvégezni, de a telepítõ átrajzolásának okait és a részleteket majd elárulom, ha valaki akar segíteni.