Betegség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Elkaptam "szerencsésen" ezt a k*rv@ influenzát!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Loál János
Huhh. Szerencse.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Galy
abból már egy haverom kigyógyult
😊
Loál János
Éc?

Galy
megfázás-járvány van megint?

szombat este ágynak döntött, most kolbászolok kifelel belõle

Loál János
Szegény KRi2!

Loál János
Szegény Balo!

KRi2
énis , lelki . . .

lll l ll lllll l lll ll

Balo
beteg vagyok...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
pípöl

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
nájtmér of de pípol 😊

[Walaki]D`Lair
bifór áj gó tu szlíííp

PResident Evil
ugyan... khhhm-hrrrr... már neked... khhh-hrrrr semmi bajod...

mondta Darth Vader

[Walaki]D`Lair
Én ugyan nem...köhhh....nekem vastü...izéé szervezetem van...khöööhhhhhö....

PResident Evil
majd ha elkapod... 😄

[Walaki]D`Lair
Göthös népség...😄

magus
megfáztam vazzz. tiszta szarul vagyok, csak nincs lazam. es nincs zsepi...

Lynx_TWL
én két hete kaptam el és még mostanában is köhögök, meg minden

๏̯͡๏﴿

Galy
beteges! 😊))
Guest
Lógós! 😊))
Jano
😊 Kiírt a Dokinéni, legalább pihenek egy keveset.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

cenobite
Ez egy buzi járvány. Babám is lebetegedett -kurva jó, olyan hangja volt, mint valami C kategóriás zombinak -, nekem nem sikerült (pedig próbáltam, elhihetitek! 😊 ) Szóval 4-5-6 nap aztán kigyógyulsz belõle. Vagy nem... 😉

gamertag: kenobita

Jano
Lebetegetttem! Éjszaka még csak folyt az orrom, aztán hajnali 7-kor már pörgölõdtem az ágyban, és rosszul éreztem magam. 11-kor keltem fel, és egybõl 37.3ºC volt az induló testhõmérsékletem. Szerintem holnap nem megyek dolgozni!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[HUN]PAStheLoD
hehe egyre kevesebbet alszom... egyre korábban kelek és egyre késõbb fexem... de egyre álmosabb vagyok 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Buddy
Torkomról még ma is jön föl a zöld-ász....ilyen sosem volt.....jólenne má, ha abbahagyná, mert idegesítõ itt köpködni...

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

PResident Evil
gecc mult héten végig emg voltam fázva mint állat !

Buddy
én két héttel korábban voltam náthás, már kijöttem belõle

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Bandew
Azért ne hidd azt, hogy csak te látod az igazságot és mi csak TV elött üldögélõ hülyegyerekek vagyunk.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Coine, The A&O
Én idáig tartom magam, de körülöttem is van vagy 5-6 beteg ember.

[HUN]PAStheLoD
én csak álmos vagyok az betegség? 😊

Mike
naarra azért kiváncsi leszek, amikor fülemen lóg ki a saláta

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Dynamic
Oké.Kösz, hogy szólsz.
Dynamic
Hát én nem megyek dolgozni.Ha valaki beteg, akkor maradjon otthon, fõleg ha fertõzõ.Azt hittem ha valaki szénanáthás, akkor nem számit egy kis megfázás vagy betegség, de ez mégis csak szar...
batman
a folyástól eltekintve csatlakozom...köhögök, ég a szemem, fáj a fejem, és dolgozom 😞

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Bandew
Basszus én is qrva beteg vagyok!!!!
Nem vicc!!!!
De azért megyek ma suliba. 😞
Nekem is el van dugulva az orrom mint állat, meg folyik, mint a víz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[HUN]PAStheLoD
hát én nem tudom pontosan hogy vagy egy túl jól sikerült bulin fáztak meg a haverok vagy csak b@sztak tanulni a köv. dogára VAGy tényleg betegek 😊

Dzsini
van valami, nekem is rengeteg ismerõsöm betegedett le, mind ilyen lázas-náthás stb...

munkába meg.. ha olyan típusu munkahely, akkor sokan nem mernek nem bejárni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dynamic
Mi a p*csa van?Valami járvány, vagy mi a fene?Bazzeg a munkatársam bejött csütörtökön dolgozni, hogy ilyen beteg meg olyan beteg, meg majd meghal, erre bejött másnap is leszarva, hogy esetleg másokat is megfertõz.A lényeg, hogy kissé bizonytalan vagyok a betegségemet illetõen, mert alpból szénanáthás vagyok, de most nagyon el van dugulva az orrom annyira, hogy a levegõ se ki, se be és közben meg úgy folyik belõle a cucc, mint víz a nyitott csapból.De kajakra ám!
Szóval valami járvány van, vagy "csak" a szénanáthám szívózik?