43
Betegség
-
#43 Elkaptam "szerencsésen" ezt a k*rv@ influenzát!
-
#42 Huhh. Szerencse. -
#41 abból már egy haverom kigyógyult
:) -
#40 Éc? -
#39 megfázás-járvány van megint?
szombat este ágynak döntött, most kolbászolok kifelel belőle
-
#37 Szegény KRi2! -
#36 Szegény Balo! -
#35 énis , lelki . . . -
#34 beteg vagyok... -
[Walaki]D`Lair #33 Nightmare Of The People -
[Walaki]D`Lair #32 pípöl -
#31 nájtmér of de pípol :) -
[Walaki]D`Lair #30 bifór áj gó tu szlíííp -
#29 ugyan... khhhm-hrrrr... már neked... khhh-hrrrr semmi bajod...
mondta Darth Vader -
[Walaki]D`Lair #28 Én ugyan nem...köhhh....nekem vastü...izéé szervezetem van...khöööhhhhhö.... -
#27 majd ha elkapod... :D -
[Walaki]D`Lair #26 Göthös népség...:D -
#25 megfáztam vazzz. tiszta szarul vagyok, csak nincs lazam. es nincs zsepi... -
#24 én két hete kaptam el és még mostanában is köhögök, meg minden -
#23 beteges! :))) -
#22 Lógós! :))) -
#21 :) Kiírt a Dokinéni, legalább pihenek egy keveset. -
#20 Ez egy buzi járvány. Babám is lebetegedett -kurva jó, olyan hangja volt, mint valami C kategóriás zombinak -, nekem nem sikerült (pedig próbáltam, elhihetitek! :) ) Szóval 4-5-6 nap aztán kigyógyulsz belőle. Vagy nem... ;) -
#19 Lebetegetttem! Éjszaka még csak folyt az orrom, aztán hajnali 7-kor már pörgölődtem az ágyban, és rosszul éreztem magam. 11-kor keltem fel, és egyből 37.3ºC volt az induló testhőmérsékletem. Szerintem holnap nem megyek dolgozni! -
#18 hehe egyre kevesebbet alszom... egyre korábban kelek és egyre később fexem... de egyre álmosabb vagyok :DD -
#17 Torkomról még ma is jön föl a zöld-ász....ilyen sosem volt.....jólenne má, ha abbahagyná, mert idegesítő itt köpködni... -
#16 gecc mult héten végig emg voltam fázva mint állat ! -
#14 én két héttel korábban voltam náthás, már kijöttem belőle -
#12 Azért ne hidd azt, hogy csak te látod az igazságot és mi csak TV elött üldögélő hülyegyerekek vagyunk. -
#11 Én idáig tartom magam, de körülöttem is van vagy 5-6 beteg ember. -
#10 én csak álmos vagyok az betegség? :) -
#9 naarra azért kiváncsi leszek, amikor fülemen lóg ki a saláta -
#8 Oké.Kösz, hogy szólsz. -
#6 Hát én nem megyek dolgozni.Ha valaki beteg, akkor maradjon otthon, főleg ha fertőző.Azt hittem ha valaki szénanáthás, akkor nem számit egy kis megfázás vagy betegség, de ez mégis csak szar... -
#5 a folyástól eltekintve csatlakozom...köhögök, ég a szemem, fáj a fejem, és dolgozom :( -
#4 Basszus én is qrva beteg vagyok!!!!
Nem vicc!!!!
De azért megyek ma suliba. :(
Nekem is el van dugulva az orrom mint állat, meg folyik, mint a víz. -
#3 hát én nem tudom pontosan hogy vagy egy túl jól sikerült bulin fáztak meg a haverok vagy csak b@sztak tanulni a köv. dogára VAGy tényleg betegek :) -
#2 van valami, nekem is rengeteg ismerősöm betegedett le, mind ilyen lázas-náthás stb...
munkába meg.. ha olyan típusu munkahely, akkor sokan nem mernek nem bejárni. -
#1 Mi a p*csa van?Valami járvány, vagy mi a fene?Bazzeg a munkatársam bejött csütörtökön dolgozni, hogy ilyen beteg meg olyan beteg, meg majd meghal, erre bejött másnap is leszarva, hogy esetleg másokat is megfertőz.A lényeg, hogy kissé bizonytalan vagyok a betegségemet illetően, mert alpból szénanáthás vagyok, de most nagyon el van dugulva az orrom annyira, hogy a levegő se ki, se be és közben meg úgy folyik belőle a cucc, mint víz a nyitott csapból.De kajakra ám!
Szóval valami járvány van, vagy "csak" a szénanáthám szívózik?