365
Ingyen SMS a webről
  • chatgyerek
  • chatgyerek
    nagyon jó!
  • chatgyerek
    a kód:+koktélmini ezt az sms küldjétek a 1230-as számra
  • chatgyerek
    találtam 1 olyan kódot ami arra jó hogy ha nincs pénz a kártyádon havonta 15 ingyen sms-t tudsz küldeni de csak +3630-ra jó!
  • chatgyerek
    nah
  • Flamer
    akkor ték.. #200
  • Flamer
    ya és ha már ittvagyok..
  • Flamer
    mejikeket probáltad? mer én a hálozatos genyót.
    az télleg műxik de nem minden telefonnal kompatibilitis.. a regesket még nem néztem..
  • akyyy
    ezt te linkelted be, már az előbb is....

amúgy köszi, jó kis oldal, picit furcsa az elrendezés, de jópofa, és müxik is:)
  • Flamer
    megazanyádis.
  • fzoli990
    Írd be a telódba az üzi végére hogy: IZÉ01232423525426666666666666664958727hgdhgügh88u985698956uiöuijöhgiküjhgjghjügchkhgcpjklnbőklénbőkljélhf69867986769865726ö6##>&#&@>#@>&#[}&@í[] és ingyen lesz! Nekemment! De most komolyan: hiddel nem hazudok
  • Magnumrolcsi
    LoL topik :))
  • akyyy
    helló:D
  • kllify
    szia
  • Stann
    Ezt nem hiszem el, egyesek tényleg elhiszik, hogy ilyen létezik, vagy ha létezik is mindenki világgá kürtöli, amikor egy normális smsküldésre weblap sincs ?!

Írd be a szá elé, hogy FREE, és akkor ingyenes lesz! Sőt, ha napi 10nél többet küldesz, még pénzt is kapsz érte! Pfffffffffff.......
  • chatgyerek
    Valaki tud-e olyan kódot amivel ha a szám elé beirod ingyenes lesz?
    Előre is köcc+!
  • chatgyerek
    a weblap:http://www.ingyensms.hu/regisztracio.jsp
  • chatgyerek
    sztetek itt ahogy reisztráltok az érvényesítéshez ugye el kell küldeni a felhasználónevet az a kérdésem hogy tudja-e valaki hogy az érvényesítési szám ingyenes-e?
  • chatgyerek
    ezt valaki tudja hogy mi:You must Enter the letter and number combinations EXACTLY as they appear. Please try again
  • daeemoon
    Amúgy : http://free.crisms.net/sendsms.php
    ip címenként 15 sms :) lol
  • akyyy
    ingyensms.hu :D
  • daeemoon
    Egyébként az sms.gun.hu nekem bejön

?????????????
  • daeemoon
    Miért nem csinálunk egyet?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ha ért hozzá vki, az szóljon!!!!!!!!!
  • datango
    de valami igazán mukodo sms oldalt monthatnátok már .)
  • datango
    sms.gun.hu
    A lap nem jeleníthető meg.
    Hali!
    az AgentSMS-el az a baj, hogy egy nap egy telefonszámra max 1-et lehet küldeni.
    Emeltdijasra meg egyiksem küld... azt sokan kihasználnák, s a cég tuti csödbemenne :)
    sms.gun.hu <- ezt ajánlom figyelmetekbe
    sms.lap.hu <- meg itt van egy csomó (sok nem müxik

pá-pá
  • laci 700
    Ezekkel lehet emeltdíjas számra.is küldeni???
  • nesto
    azt nemtudom.
  • laci 700
    az emeltdíjast is ingyen küldi???
  • nesto
    nekem volt egy programom. E-SMS 1.17
    Ezzel regelhetsz több telefonszámra, a telora jön egy kod, és azzal belépve küldhetsz 5sms-t összvissz.Ha otthon van többmindenkinek mobilja akkor jol jöhet
    linket nemtom, talán e-sms.com asszem ottvan
  • nesto
    nekem mellesleg tetszik ez a gyüjtögetős módszer
  • nesto
    zebu nemértem ezt a zyb-es dolgot.Hova kell irni a másik embernek az én telefonszámom hogy kapjak miatta 5 sms küldési lehetőséget?mert én szoltam a haveromnak hogy majd megmutatom neki,de jo lenne tudni hogy hogy csináljam hogy nekem legyen még 5 sms
  • nesto
    You can't send message to same number more than one time per day!!

Ezt írja nekem ki az Agentsms.com-on.Első nap mikor regeltem minden jo volt, de most valami nem stimmel
  • daeemoon
    A zyb - el nekem is vannak gondjaim. Próbaképp küldtem magamnak egy sms - t. Másnap a suliban jön az sms, hogy vmi probléma van. ?????? Pedig szinte minden jó volt. Vmi olyan volt, hogy felhasználónévnél ott volt a + jel, de azt kiküszöböltem. Még próbálozok.
    meg van a ZYB, de ott nem sikerült aktiválnom a telómat... :(
    meg az SMS.AC.... ott meg nem küldi el, még nem veszek rá kreditet... vagy nem tudom mé...
    Halli mindenki... én négy MOST müködö sms-oldalt véltem felfedezni...
    Lám:

nincs REG, de telefonfüggő

REG van, gyors, beír6sz küldőnek bármit. Reklám nélkül bárhova küd! (tipp)

Itt 10 DEMO (csonkolt) sms-t küldhetsz... de többször is regisztrál6sz, nem kér telszámot.

reg kell, korlátolt, és +1000-es számról küld
  • qisy
    hi! nem tudna vki mondani nekem egy olyan oldald ahonnan ingyen lehet sms-t küldeni, úgy hogy nem kell hozzá megadni a saját számom, vagy pedig az s elég ha azt az sms-t amit elküld azon nem az én számom írja ki. ELőre is köszi a segítséget.
  • menyus77
    ez is ingyenes:
    thesmszone.com
  • akyyy
    LÁL. ezért regisztráltál?
  • akyyy
    Hány sms megy egy accal?