365
Ingyen SMS a webről
-
chatgyerek #205 -
chatgyerek #204 nagyon jó!
-
chatgyerek #203 a kód:+koktélmini ezt az sms küldjétek a 1230-as számra -
chatgyerek #202 találtam 1 olyan kódot ami arra jó hogy ha nincs pénz a kártyádon havonta 15 ingyen sms-t tudsz küldeni de csak +3630-ra jó! -
chatgyerek #201 nah -
#200 akkor ték.. #200 -
#199 ya és ha már ittvagyok.. -
#198 mejikeket probáltad? mer én a hálozatos genyót.
az télleg műxik de nem minden telefonnal kompatibilitis.. a regesket még nem néztem.. -
#197 ezt te linkelted be, már az előbb is....
amúgy köszi, jó kis oldal, picit furcsa az elrendezés, de jópofa, és müxik is:) -
#196 megazanyádis. -
fzoli990 #194 Írd be a telódba az üzi végére hogy: IZÉ01232423525426666666666666664958727hgdhgügh88u985698956uiöuijöhgiküjhgjghjügchkhgcpjklnbőklénbőkljélhf69867986769865726ö6##>&@>#@>[}&@í[] és ingyen lesz! Nekemment! De most komolyan: hiddel nem hazudok -
#192 LoL topik :)) -
#191 helló:D -
kllify #190 szia -
#189 Ezt nem hiszem el, egyesek tényleg elhiszik, hogy ilyen létezik, vagy ha létezik is mindenki világgá kürtöli, amikor egy normális smsküldésre weblap sincs ?!
Írd be a szá elé, hogy FREE, és akkor ingyenes lesz! Sőt, ha napi 10nél többet küldesz, még pénzt is kapsz érte! Pfffffffffff....... -
chatgyerek #188 Valaki tud-e olyan kódot amivel ha a szám elé beirod ingyenes lesz?
Előre is köcc+! -
chatgyerek #187 a weblap:http://www.ingyensms.hu/regisztracio.jsp
-
chatgyerek #186 sztetek itt ahogy reisztráltok az érvényesítéshez ugye el kell küldeni a felhasználónevet az a kérdésem hogy tudja-e valaki hogy az érvényesítési szám ingyenes-e? -
chatgyerek #185 ezt valaki tudja hogy mi:You must Enter the letter and number combinations EXACTLY as they appear. Please try again -
#184 Amúgy : http://free.crisms.net/sendsms.php
ip címenként 15 sms :) lol -
#183 ingyensms.hu :D -
#182 Egyébként az sms.gun.hu nekem bejön
????????????? -
#181 Miért nem csinálunk egyet?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ért hozzá vki, az szóljon!!!!!!!!! -
#180 de valami igazán mukodo sms oldalt monthatnátok már .)
-
#179 sms.gun.hu
A lap nem jeleníthető meg. -
#178 Hali!
az AgentSMS-el az a baj, hogy egy nap egy telefonszámra max 1-et lehet küldeni.
Emeltdijasra meg egyiksem küld... azt sokan kihasználnák, s a cég tuti csödbemenne :)
sms.gun.hu <- ezt ajánlom figyelmetekbe
sms.lap.hu <- meg itt van egy csomó (sok nem müxik
pá-pá -
#177 Ezekkel lehet emeltdíjas számra.is küldeni??? -
#176 azt nemtudom. -
#175 az emeltdíjast is ingyen küldi???
-
#174 nekem volt egy programom. E-SMS 1.17
Ezzel regelhetsz több telefonszámra, a telora jön egy kod, és azzal belépve küldhetsz 5sms-t összvissz.Ha otthon van többmindenkinek mobilja akkor jol jöhet
linket nemtom, talán e-sms.com asszem ottvan
-
#173 nekem mellesleg tetszik ez a gyüjtögetős módszer -
#172 zebu nemértem ezt a zyb-es dolgot.Hova kell irni a másik embernek az én telefonszámom hogy kapjak miatta 5 sms küldési lehetőséget?mert én szoltam a haveromnak hogy majd megmutatom neki,de jo lenne tudni hogy hogy csináljam hogy nekem legyen még 5 sms -
#171 You can't send message to same number more than one time per day!!
Ezt írja nekem ki az Agentsms.com-on.Első nap mikor regeltem minden jo volt, de most valami nem stimmel -
#170 A zyb - el nekem is vannak gondjaim. Próbaképp küldtem magamnak egy sms - t. Másnap a suliban jön az sms, hogy vmi probléma van. ?????? Pedig szinte minden jó volt. Vmi olyan volt, hogy felhasználónévnél ott volt a + jel, de azt kiküszöböltem. Még próbálozok. -
#169 meg van a ZYB, de ott nem sikerült aktiválnom a telómat... :(
meg az SMS.AC.... ott meg nem küldi el, még nem veszek rá kreditet... vagy nem tudom mé... -
#168 Halli mindenki... én négy MOST müködö sms-oldalt véltem felfedezni...
Lám:
nincs REG, de telefonfüggő
REG van, gyors, beír6sz küldőnek bármit. Reklám nélkül bárhova küd! (tipp)
Itt 10 DEMO (csonkolt) sms-t küldhetsz... de többször is regisztrál6sz, nem kér telszámot.
reg kell, korlátolt, és +1000-es számról küld -
qisy #167 hi! nem tudna vki mondani nekem egy olyan oldald ahonnan ingyen lehet sms-t küldeni, úgy hogy nem kell hozzá megadni a saját számom, vagy pedig az s elég ha azt az sms-t amit elküld azon nem az én számom írja ki. ELőre is köszi a segítséget. -
#166 ez is ingyenes:
thesmszone.com -
#165 LÁL. ezért regisztráltál? -
#163 Hány sms megy egy accal?