Hogyan tartsam meg a barátomat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Látom vannak azért egyéb problémáid is. Foglalkoz a családoddal, ne a beteges (lehet, hogy buzi?) barátoddal. Õk fontosabbak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha te mondod. Én nem így érzem.
Azt nehéz elviselni ha az ember szülei meghalnak. Az unokatestvéreddel nem tudom mi lett, ha komoly akkor részvétem, de ezek nagyon gyerekes problémák. Nem akarok itt igazán rossz dolgokkal példálózni de a te problémáid a béka segge alatt vannak hidd el.

Kandurex
A tettek jellemzik az embert. Szõke liba vagy. Viszont örülök, hogy felfogtad, ezt nevezhetjük egy kis lépésnek. A sex? Ha nem akarja, és ebben nem te vagy a bünös (értem: hogy Te akarod és szereted is) akkor hidd el szivi TE FOGOD KIDOBNI nem is olyan sokára. Egy párkapcsolatban ha tetszik egyes embereknek ha nem a SEX ami igazán összetartja õket. Lehet rizsálni a romantika szépségérõl. De felesleges. A sex jelöli az igazi bizalmat, hozzátartozást és általában (ha jó a sex) az önzetlenséget is. Egy ember legnagyobb kincse a teste (ahogy Jony írta), ha ezt hajlandó megosztani valakivel (most nem a szimpla kefélésre gondolok) akkor az jelenti az igazi szerelmet. Persze nem akarok vitát nyitni a romantika (lelki) és a test kérdéseiben. Mindkettõre szükség van. Viszont nem müködnek egymás nélkül.

Konkluzió:

sex+romantika=szerelem

Romantika=barátság

Mert szeretem.
Galy
ha meg így gondolod, akkor meg mit szenvedsz miatta????

forget it!

:D
Neki semmiképpen. Hogy kinevessen, vagy õrültnek nyilvánítson. Soha.
Kicsit nehéz elviselni ha az ember szülei elválnak, az unokatestvére autóbalesetet szenved, és a barátja elhagyja.
Galy
pedig lehet, hogy inkább neki kellett volna elmondani, nem nekünk....
Jano
Az ütõs.

(egyik leghatékonyabb fájdalomcsillapító)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nem, csak kíváncsi vagyok.

Környékünkön néhány éve volt egy tag, aki egy marék Demalgont vett be hasonló okok miatt. Vitték gyomormosni, egy darabig szarul volt, de helyrejött.

Azóta nem fáj a foga...

Cataflamot. kb 20 szemet.
Õ nem akarja a szexet, nem én. Olvasd végig a hozzászólásokat. Lehet hogy nem vagyok IQ bajnok, de nem vagyok egy szõke liba sem, megvan a magamhoz való eszem. Abban viszont igazad van, ez a gyógyszeres dolog nagy hülyeség volt. De nem a figyelemfelkeltés volt a célja, neki (a volt barátomnak) el sem mondtam.
Na akkor nagyon gyorsan fel kéne keresned egy psichiátert, mert ahogy elnézem te beteg vagy. További utasitásokat az orvostól várjál, majd õ megállapitja konkrétan mi a bajod.

Mielõtt újabb adag gyógyszert vennél be elmondanám, hogy az élet ilyen kegyetlen, és hidd el a te problémád a béka segge alatt van néhány ember problémájához képest. Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb. De a te problémád nem az, hogy otthagyott a barátod hanem az, hogy gyógyszerhez nyúltál. Úgyanis van egy olyan mondás, hogy legfontosabb az egészség, addig örülj amig az van és ne csinálj olyat amit nagyon megbánnál utána.

Galy
neked is kéne, mi?

Azt hiszem jó pár évig fiúk közelébe sem megyek olyan szándékkal.
Kandurex
Tipikus reakció. Afféle figyelem felkeltõ utolsó szalmaszál. S mint szalmaszál, könnyen szakadó, múló. Ez a kapcsolatotokba talán ideiglenes de semmiképpen tartós változást fog hozni. Annyit elértél vele, hogy még lentebb néz téged, ha valamit értél neki, akkor annak már csak a felét éred. Valaki azt mondta, hogy szopd le mindennap vagy 3X. Ha nem is ilyen durva megfogalmazásba de helytálló a tanács. Egy nõ nem csak azért nõ mert tud bõgni, nyafogni, hisztizni eseténként még gondolkozni is (sajnos ezek után ez rád, mint gondolkozás nem igazán lehet mondani). Egy nõ vesse be magát. Legyen szexi, õrjítõ, vonzó. Legyen vad, érzéki és rafinált. Használd a tested és az eszed. Ha nem tudod, egyedül maradsz. Ilyen a világ.

Jano

Mit vettél be, azt tudod?

Igazad van. Nagy hülyeség volt gyógyszereket bevenni, az nem old meg semmit. Másrészrõl nem is voltam magamnál. Anyám szerint hisztérikusan nevettem közben.
Jano

Galy
sztem próbálkozz sokk-terápiával!

4-5 fiú egyszerre?

Korábban már írtam. 18 múltam nemrég.
Galy
hány éves vagy, ha szabad...:)
zakika
hat ket ev mulva biztos, de most meg a hatasa alat van, tehat probald meg nem cseszegetni...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Már most is annak látom. Végsõ elkeseredésemben írtam ide. Hogy a gyógyszert miért vettem be arról fogalmam sincs.
Galy

Romantika csenel rúlz!!!

:-DDDDDDDDDDDDD
jól, mivel a gyógyszerek bevétele után már fél órával kimosták a gyomrom. Ugyanis anyám rajtakapott amikor bevettem õket. Én nem is emlékszem az egészre. Kaptam három palack infúziót, meg valami vizhajtót, és vettek tõlem vért. Ez minden amit csináltak. Azon kívül hogy a csuklóm megdagadt kutya bajom. Lelkileg viszont...
zakika
de azert remelem jol vagy?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
na most erre mit mondjunk?

csak azt ami egy hypohonder sirjava van irva:
"en megmontam"

Elhagytam miután porig alázott.
Most kerültem ki a kórházból. Anyám azt mondta hogy bevettem egy csomó gyógyszert. Én nem emlékszem rá.
nyár végén volt a pause, sziget után. annyit voltunk akkoriban együtt, hogy eléggé elegünk lett egymásból. tehát 1 hónapja azóta

-the invisible-

Lynx_TWL
jóvanna, nem fogunk ezen vitatkozni:)
velem is meg történt, hogy nyomták a sok hülye tanácsot, lehetõ legrosszabbul sült el.....
de nem lehet tudin pontosan melyik a jó tanács, látod hogy ez a megbeszélõs dolog nem megy, akkor lehet,h ogy a másik segít.
szar helyzet ez, mert bármilyen geciséget követ el az ember, viszonylag gyorsan megbékélünk vele, fõleg ha szeretjük, na de ha elnézzük neki, akkor meg így csak telik azu idõ, megy minden de nem úgy ahogy kéne...
máson keresztül kell infot szerezni, hátha másnak beszél...

๏̯͡๏﴿

Blasta
És azóta minden rendben?
Mióta vagytok a szünet óta együtt?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SuperGamez barátok közt :)
Nálunk pl. segített, hogy két hónapig nem találkoztunk, meg kéne nektek is bróbálni egy szünetet...

-the invisible-

I.C.ram
Nézd végig ezt a fórumot! Itt mindenki egy tünemény! :D
Unknow
Kedves - Aranyos ="Tök mindegy együtt maradunk -e"
Okos - Intelligens = Inkább a számítógép mint a szex
Pasi tehát = Két lábon járó monitor:)

Ilyet valóban nehéz találni:)))))))))))
Vissza akarok menni hozzá. Egyébként meg hol találok még egy ilyen kedves aranyos okos intelligens pasit mint õ? Szerintem sehol.
Speth
Ameddig itt szenvedtél, hogy hogy tartsd meg a barátodat, már rég megismerhettél volna egy jó kis pasit!
Mert úgyis ez lesz a vége! Nem értem miért nem képesek emberek megérteni, hogy ha vége, vége. Hiába nyúzzátok egymást ez jobb már nem lesz! Csak ebbe kéne belegondolni, és akkor könnyebben búcsút mondasz neki!
Kíváncsi lennék a srácra! Jó nagy balek lehet! Ilyennel nem érdemes többet foglalkozni! Szánalmaskodással, meg könyörgéssel semmire nem fogsz menni! Elé köl állni és mosolyogva a szemébemondani, hogy jó legyél! Aztán soha többé viszlát!

Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci

Blasta
Hagyd, de azért szenvedjen elötte egy kicsit.
Ahogy I.C. mondta, nem vagy játékszer, hogy csak úgy dobálhat!
A lényeg, hogy lássad rajta, hogy RÁJÖTT, TE FONTOSABB VAGY NEKI MINDENNÉL!!!!!!!!
Ennyi.

Blasta
Gratulálok!
BIZTOS lehetsz benne, hogy ez volt a legjobb megoldás!
Most majd kiderül, hogy mennyire vagy fontos neki!
Remélem (legalább nálad) jóra fordul minden...
;-)

Lynx_TWL
eh

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ha nem viselkedtél így bnõddel, akkor miért mondod beszéljék meg? hát elolvastad vagy nem? már mondta, hogy mi a helyzet ezzel a beszélés üggyel.
ez nem egy olyan összeveszés, mint ahogy te összevesztél a bnõddel gondolom....(bár nem tom te, hogy vesztél össze írd le:)
olvastad ahogy mondtad, tehát tudod, hogy miként viselkedik barátja, te nem így viselkedtél anno, akkro ez nem ugyanaz a helyzet, a megbeszélés nem nagoyn jön be, fõleg ha így áll hozzá a srác.

๏̯͡๏﴿

Unknow
Bocs,hogy ezt mondom de (ha van egyáltalán ilyen ember mert sztem ez kamu) nagy lúzer az élettársad:)Tegyél már be magatokról egy képet plz:)Mást nem csinálj webcammal akkor nem kell elmozdulnia a gépelõl:))
Lynx_TWL
te így viselkedtél a barátnõddel?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
olvasd már végig hozzászólásokat...
most te is mondod, hogy mit kéne csinálni, hát beszéled tele a fejét...

๏̯͡๏﴿

Már próbáltam vele beszélni mire azt mondta hogy minden az én hibám, meg hogy nem érdekli. Dönteni egyelõre nem tudok.
Szerintem sem tudja. Két hónap alatt nem változhattam olyan sokat (szerintem semmit) hogy ez történjen. Július végén együtt nyaraltunk és akkor még biztos semmi gond nem volt.
Fefe
De szerintem nem igazán tudja a srác,hogy mit is akar.

Én biztos visszafogadnám, ha bocsánatot kérne és abbahagyná ezt a vislekedést. Annak ellenére amit csinált ugyanúgy szeretem.
Fefe
Ezek után,hogy ilyen bunkó. Tudod ki fogadná vissza