Hogyan tartsam meg a barátomat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Konkluzió:
sex+romantika=szerelem
Romantika=barátság
(egyik leghatékonyabb fájdalomcsillapító)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Környékünkön néhány éve volt egy tag, aki egy marék Demalgont vett be hasonló okok miatt. Vitték gyomormosni, egy darabig szarul volt, de helyrejött.
Azóta nem fáj a foga...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Mielõtt újabb adag gyógyszert vennél be elmondanám, hogy az élet ilyen kegyetlen, és hidd el a te problémád a béka segge alatt van néhány ember problémájához képest. Persze mindenkinek a sajátja a legnagyobb. De a te problémád nem az, hogy otthagyott a barátod hanem az, hogy gyógyszerhez nyúltál. Úgyanis van egy olyan mondás, hogy legfontosabb az egészség, addig örülj amig az van és ne csinálj olyat amit nagyon megbánnál utána.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
csak azt ami egy hypohonder sirjava van irva:
"en megmontam"
Most kerültem ki a kórházból. Anyám azt mondta hogy bevettem egy csomó gyógyszert. Én nem emlékszem rá.
-the invisible-
velem is meg történt, hogy nyomták a sok hülye tanácsot, lehetõ legrosszabbul sült el.....
de nem lehet tudin pontosan melyik a jó tanács, látod hogy ez a megbeszélõs dolog nem megy, akkor lehet,h ogy a másik segít.
szar helyzet ez, mert bármilyen geciséget követ el az ember, viszonylag gyorsan megbékélünk vele, fõleg ha szeretjük, na de ha elnézzük neki, akkor meg így csak telik azu idõ, megy minden de nem úgy ahogy kéne...
máson keresztül kell infot szerezni, hátha másnak beszél...
๏̯͡๏﴿
Mióta vagytok a szünet óta együtt?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nálunk pl. segített, hogy két hónapig nem találkoztunk, meg kéne nektek is bróbálni egy szünetet...
-the invisible-
Okos - Intelligens = Inkább a számítógép mint a szex
Pasi tehát = Két lábon járó monitor:)
Ilyet valóban nehéz találni:)))))))))))
Mert úgyis ez lesz a vége! Nem értem miért nem képesek emberek megérteni, hogy ha vége, vége. Hiába nyúzzátok egymást ez jobb már nem lesz! Csak ebbe kéne belegondolni, és akkor könnyebben búcsút mondasz neki!
Kíváncsi lennék a srácra! Jó nagy balek lehet! Ilyennel nem érdemes többet foglalkozni! Szánalmaskodással, meg könyörgéssel semmire nem fogsz menni! Elé köl állni és mosolyogva a szemébemondani, hogy jó legyél! Aztán soha többé viszlát!

Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci
Ahogy I.C. mondta, nem vagy játékszer, hogy csak úgy dobálhat!
A lényeg, hogy lássad rajta, hogy RÁJÖTT, TE FONTOSABB VAGY NEKI MINDENNÉL!!!!!!!!
Ennyi.
BIZTOS lehetsz benne, hogy ez volt a legjobb megoldás!
Most majd kiderül, hogy mennyire vagy fontos neki!
Remélem (legalább nálad) jóra fordul minden...
;-)
ez nem egy olyan összeveszés, mint ahogy te összevesztél a bnõddel gondolom....(bár nem tom te, hogy vesztél össze írd le:)
olvastad ahogy mondtad, tehát tudod, hogy miként viselkedik barátja, te nem így viselkedtél anno, akkro ez nem ugyanaz a helyzet, a megbeszélés nem nagoyn jön be, fõleg ha így áll hozzá a srác.
๏̯͡๏﴿
most te is mondod, hogy mit kéne csinálni, hát beszéled tele a fejét...
๏̯͡๏﴿