F+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi mindenesetre feltünt, hogy általában rogadt szar minõségûek a filmek képileg, de mondom enm szoktam nézni, így nem tudok bõvebb véleményt mondani róla
A(z) UPC nem is tud róla:-(
KoЯn
Nemt'om, majd megnézem. Fábryval semmi bajom, bírom a mûsorát.
KoЯn
hát azt nem tudom, hogy mónika megy e rajta, de fábry asszem igen...
rtlklub.hu-n nincs rajta?
rtlklub.hu-n nincs rajta?
-the invisible-
Jaa... Akkor kár volt a showmûsoros dolgokat leírnom:-(
KoЯn
nemnem.
m+ az mosoly+ (loál), ilyen vicces dolgok meg sowmûsorok mennek rajta
f+ meg film+, barátok közttel meg filmekkel.
m+ az mosoly+ (loál), ilyen vicces dolgok meg sowmûsorok mennek rajta
f+ meg film+, barátok közttel meg filmekkel.
-the invisible-
De legalább mincs mónika só:_)
KoЯn
inkább olyanok, ahogy Lacc mondja 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
HBO féle. Nincs rizsa, sok reklám, se politika. Vagy inkább Viasat 3 féle lenne. Az m+ meg szerintem zenecsatorna.
KoЯn
Tehát naponta kétszer leadják a Részeges karatemestert, 4 Piedone filmet meg mondjuk az Amerikai Nindzsa 2-t és a Kickbox harcos 5-öt 😄D
film+ és mozi+ 😊 nem volt nehéz. És csak régi, soxor látott filmeket nyom.
..szeretlek, csak nem nagyon....
kakak rtl ujabb csatornaja
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Felhívtam a UPC-t, azt mondták, nem is hallottak az f+, és m+ csatornákról. Pedig az F+ jó lenne.
Dehát ez a UPC.
Dehát ez a UPC.
KoЯn
nem nem jon be az ilyen szemet mint az m+ f+
ruhellem mondhatnam
ruhellem mondhatnam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hülye nevük van ezeknek.
Az F az mit takar?
Egyébként román csatornák 😊)
amatõrök. Nevetségesek...
Az F az mit takar?
Egyébként román csatornák 😊)
amatõrök. Nevetségesek...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://index.hu/kultur/media/fm0916/
mert be vannak tiltva egyenlõre, 30 nappal korábban engedélyt kellett volna kérniuk a hiftõl, de nem tették meg
Nálunk van kábel, de semmit nem tudok. (Nem jön be) A neten se találok honlapot tõlük, a port.hu-n sincs semmi...