A legjobb RAP számok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
émmeg ennio morriconét, de az nem rap 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tmacy
én ezt hallgatomn mostanság:
Anticon - Restiform Bodies - Sippy Cup
YEAH!!

Tmacy
ti ijen leey faszságokat hallgattok??

báttyó02
😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Én nem szeretem a rapet, de most éjjel-napal ezt hallgatom:

Nitty - Nasty Girl

Nagyonagy! <#idiota>

báttyó02
Snoop Dogg-The Bidness most bejön, meg Nelly-Hot In Herre

báttyó02
Valakinek nincsen meg Nellytõl a Work It ??? nagyon kéne,mert megvan a szám,csak valami mixelt sz.r

Tmacy
lehetséges...a da la soul az télleg jó...
amugy mit nem értek naon?

Tetsuo
Nekem van egy Tommy Boy válogatásom, ilyen elõadókkal: Afrika Bambaataa, Digital Underground, Naughty by Nature, De La Soul, Queen Latifah, The Jazzy 5, Stetsasonic. Ezek naon joak!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

nagyon nem érted.

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

Tmacy
mint pl. LYrics Born...The Last Emperor..A Trible Called Quest...
meg kurvasok jó rap van ..

Tmacy
itt hallgat valaki ojan igai jó underground zenét???

Lteebee
A Bëlga tényleg több, mint poén.

Ugyanolyan társadalom-paródia, vagy szatíra, mint mondjuk az Emil rulez.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Nagyvonalakban egyetértek, de eminem talán elsõ albuma(the slim shady lp vagy ep) vicces volt.
Mocskos dumákkal, de jórészt poénos.

Ami utána jött az a dre-féle pénzgyártás.

Meg ott volt a De la soul és még egy pár régebbi hiphop dolog, ami tetszik.

Vagy Mc solar, Jovanotti...

Nem mind az erõszakról vakerál.

Tikal
ugyanigy kérdezhetném miért a valovilág lakoit sztároljuk, miért britney spears sztároljuk stb?.... sajnos ez van 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
amin kiakadsz az tényleg szar, de nagyon sokan nem azt a részét muvelik a rapnek... a nyálas gengszterkedõs stilus tényleg elég szar de a rap zene valojában nem errõl szol, és ehhez hasonlo jelzoket mint amiket miondtál bármelyik stilusra ráakaszthatunk.
Nem hinném hogy ez divat lenne, bár tény hogy hozánk ez még csak most jutott el, és a sok fasz megprobálja utánozni, nagyon kevés sikerrel....

A VH1 volt egy musor a rap zene kialakulásárol, nos az igazi mondanivalo ott volt és nem eminem meg hasonlo szarokban...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zalci
Egyetértek..
Jeges, Bëlga azért más kategória mert poén.

#19 : kedves saba! nem tudom miért kell azért lebaszni az embert mert rendet akar tenni a káoszban. ennek a topiknak a zene -ben lenne a helye, mert van ilyen. ha pl. nyitsz egy autófestés és fényezés topikot akkor az jó h az áltba jön, hiszen nincs külön neki erre való..
de aminek van, éljünk a lehetõséggel és oda szarjuk le a témát..

#35 : jellemzõ hogy az alacsonyabb igényû emberek a média hatására néznek ilyen szenny mûsorokat, és a benne lévõ majmokat sztárolják.
shaba23
én nem sztárolok senkit, szerintem a legjobb elõadó( friss felfedezett): ITI by BigBrother
Ron Ragm
loltopic... nemis, inkább loltéma

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Penya
50 szent meg drogdiler volt a sajat elmodasa szerint. az ilyen a bortonbe valo lenne nem a kozeletbe. KONYORGOM MER A BUNOZOKET SZTAROLJUK ES MER EZ A PELDAKEP??? 😞((

Penya
Aham,oks. En csak azt nem birom h az osszes rap eroszokaos. pl a belgat szeretem mer az pojen. de mivel ertek englisul ezer kiakadok a sok amcsi szaron. rossz vilag lesz ebbol en mondom. Nem is te vagy a veszelyforras. Hanem az hogy pont ma olvastam az ujsaga erro elemzest h egy 13 eves pocs azt nyilatkozta h eminem az isten es az a szentiras amit o mond. Hat en lelonem azt a faszt. takaroggyon vissza a ditroiti szemettelepre ahonnan jott. meg szivjon gazt. nem kene meg nepszerusiteni az eroszakot ebbe a szar vilagba.

hit-man
valamint:
Cypress Hill
Run DMC
50 Cent
hit-man
Nekem is õ kedvencem! 2PAC FoReVeR
shaba23
Akkor én is néhány old szkúlt 😊
House of Pain (és ezért nem értem mire veri magát sEM(m)inem hiszen ezek is fehérek és nem csak a 15 évesek szeretik)
ONIX
Naughty by Nature
Cypress Hill
Warren G & Nate Dogg télleg nem rosz
Snoop Doggy Dog (a régi)
Csak pár név, a régi idõkbõl.
2Pac - Az isten!(RIP)
Dr. Dre - bár mostanság iszonyat arca lett. Tudnám mire?
Ice T - vele mi van mostanában?
Da Brat - Jó a maca, akivel nyomja
Warren G - egyik kedvencem, bár itthon alig ismert.
Nate Dogg - Király, dallamos rap, már majdnem soul.

és ide kívánkozik még Notorius B.I.G. is, bár az õ zenéjét annyira nem csípem.

EmiNEM és P.Diddy meg a többi majom nem véletlenül maradt ki.

There\'s no save game in real life...

Lteebee
Bëlga: A gyaloglás vége

precision
Sztem a RAP pedig a legjobb zenei mûfaj, jobban szeretem bármelyiknél! Kedvenc számaim, pl: 2Pac feat. Dr. Dre - California Love, v. Dr. Dre - Explosive. Szeretem még 50Cent-tõl a PIMP-et...stb. A magyar "gengszerrap-et", amit a zolee meg a dopeman, meg mostmár a majka is csinál, azt nagyon rühellem...semmi értelme, nagy nulla az egész! Lehet, hogy most nevetni fogtok, de nekem tetszik az AC meg a Sub Bass szövegelése is, jól nyomják!
És kedves Penya, még mielõtt rákérdeznél: nem, nem vagyok ált. iskolás, fõiskolára járok!😊)

Bazinga!

Penya
Khm.. enis egyetertek nemcsakfellel a rapet illetoen. Szanalmas hogy mostanaba mindenki erre elvez. Meg divat az eroszak meg a gecozas. Es leginkabb az altsulis kolkok kozott. Szomoru. Lehet engemis leugatni..

PResident Evil
nem láttam 😉))

nemtom valamikor 6 után

\"Life is around you and in you.\"

PResident Evil
mikó ?

Tegnap volt egy kurva jó mûsor a a 70-80-as évek rappereirõl az MTV-n

\"Life is around you and in you.\"

PResident Evil
lol 😊

shaba23
Mi a fasznak kell olyan topikban ugatni, ami nem neked szól? Ez nem az Ird meg a véleményed a rapzenérõl topik...
Minden szarba beleugacc... nem vagyok raprajongó, de arról hogy kinek van sötét eredetû visszataszító stílusa lehetne vitatkozni. Van a gumiszobában neked való hely ott rontsd a levegõt...
Zalci
akkor maradjunk annyiban hogy nem kifejezetten tetszik az a stílus amikor pár majom ugrál a gettóban, és az élet nagy igazságait kezdi el mondogatni... a kemény repperek meg eminemes pólóban lázadoznak 🤣
hit-man
miért visszataszító?
Zalci
van Zene, mp3 szoba is erre a célra.. nem az általánost kéne elrondítani ilyen sötét eredetû visszataszító stílussal.
The Garrett
wáháhá 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Képeket akarunk! üzeni a brigád! különben s***be leszel baszva - ezt meg Ins üzeni )))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

The Garrett
wáááá mindenhova nemkell 😄

HOL VANNAK A KÉPEINK BAZZEE!!!!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

The Garrett
1 szám van amit meghallgatok

House of Pain - Jump Around

Penya
Nulla az egesz 😉

I.C.ram
Dopeman is egy nulla volt! 😄
Davidus
mert eddig az volt ám

V9ykn8_TZL0

Davidus
Dopeman: Majka többé már nem nagykirály! LOL

V9ykn8_TZL0

VinylToy
Kisavazsó sóóóó 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Penya
Fujde nemszeretem a rapet!

Davidus
rumm a tejbe ez meghajt haver

V9ykn8_TZL0

hit-man
nem gyerekes.tényleg érdekel.szeretnék néhány új számot.lehet régi is.nem csak azért nyitottam hogy "legyen nekem is topic-om".szerintem találsz ennél gyerekesebbet is.de ezzel azért nem bántasz meg.