5158
-
#292 Amúgy szerintem irtó f***a dolog a fejlesztőtől, hogy ilyen könnyen piszkálható és átfesthető a cucc... :)
Szerintem ettől lesz mindenkinek saját kamionja... :) -
#291 leszettem nem baj??? :) -
#290 A sziti bónusz nekem is szokott lenni. Csak tunnám miaz!!!
Amúgy ha 15% megzúzza a rakományt, akkor levon vagy 50 dollárt. Ez annyira nem gáz. De szerintem sok csillagos embereknél már nem lesz gond... :)
Én két és félen állok jelen pillanatban. A rekordom eddig egy 45e-s robbanóanyag volt... :)
Jól jött.
Most meg lógok a banknak vagy 60e-rel. Mind1.
Amúgy Houston és Frisco között ingázom, mert ott adnak ilyen 35-40e-es Robbanóanyagot meg kemikáliát... :) -
#289 Oké kösz tesztelgetem én is. -
#288 CS!
Csak neked Itt a mintaplusz kettő saját project de nincs kész. -
#287 Naggyából meg lehet adni. Jobbklikk a város karikájára és csinál valamit. Arra még nem jöttem rá, hogy miként generálja az útvonalakat.
Amúgy én kis 3szögeket csinálok a pilótáknak... :) -
#286 Megtalálnám... :)
Amúgy nem akarok csítelni, mert már van recept arra, hogy hogyan kell csinálni a cuccot.
Amúgy remélem egy peccsel majd megoldják a dolgot!!! :) -
#285 Nálam most a játéknak az a dilije,hogy: az egyik emberem elviszi a rakományt majd kiírja,hogy city bonus 10$ és mellete meg pirossal,hogy 10$ damaged. De ez már rendszeres :) -
#284 Nekem ezt nem csinálja. -
#283 Nah szóval. Megnéztem ezt a túlsúlyos dolgot beálltam a mérlegre és mindjárt 5000 pénzt kellett fizetnem. Amúgy most járok a 3. csillagnál és most vannak olyan szállítmányok mint kémiai,robbanóanyag stb. Elég szép summát fizetnek ezekért.
V-Storm: Fix útvonaluk van.
-
#282 ja bocs volt nekem egy sárga minta az Argosy-ról
azt csináltam tovább. -
#281 Nem nagyon -
#280 #215 Szóval ? -
#279 Carlos!
Az emberednek meg lehet adni hogy honnan-hova vigye a cuccot vagy fix úvonalon mennek? -
#278 Vagy írj 1 mailt,hogy mennyi pénzzel akarsz kezdeni és én csinálok 1 mentést és elküldöm. -
#277 Free mod-ba nyomod?Mert akkor a Base.scs-be ird át a kezdő pénzt. -
#276 Köszi a tippet -
#275 -
#274 Okés, majd kipróbáljuk ezt is.
Kéne csít a teszteléshez...
Okos vagyok énis...Kezdek újat és kipróbálom.
Csakhogy se kamion dealer, se driverek, se péz... :)
Okos vagyok énis... :)
Amúgy a konzolt már előszettem, márcsak csítek kellenek.
config.cfg -> g_console "1" -
#273 Köszi kipróbáltam így már klappol ! Király Vagy !
Egy kicsit azért változtatok rajta :
N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetsző modellt, DE NE VEDD MEG! --> katt ismét az üres slotra --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont!
THX Még 1x ! -
#272 Még nem vettem észre, majd megnézem!!! -
#271 Mondjuk felveszel egy „lb” –vel megjelölt 60000 értékű rakományt majd mentesz.
Visszatöltésnél a felcsatolt rakományról eltűnik az „lb” és csak 30000 ruppót ér.
Ha lecsatolod akkor ismét a normális „lb” –s 60000 –est mutatja.
Ha felcsatolod akkor megint eltűnik az „lb” és csak 30000 ruppót ér. -
#270 N gomb --> trucks --> kattints 1 üres slotra --> buy new track --> válaszd ki a neked tetsző modellt, DE NE VEDD MEG! --> hire-elj valakit --> most vedd meg a kamiont!
comprende? :) -
#269 Ha valaki rájött, hogy mikor hülyül meg a kamionvásárlás, akkor szóljon.
Én így csináltam:
1, N betű.
2, Katt üres slotra
3, Trucks fül
4, Buy new Truck
5, Hire/Swap (ha már van pilótád)
6, Tunning
7, Utvonal
8, Mentés
9, Vissza a játékba -
#268 Nekem megy a kamionvásárlás. Nemtom.
Pedig nekem sem ment valamikor valamiért... :)
Jó lenne rájönni, hogy mi a gond... :) -
#267 Nomégegyszer!!! Ezt nem teljesen értem!!! -
#266 További bug : Ha felveszel egy súlykorlátos rakományt és úgy mentesz ,akkor visszatöltésnél eltűnik a súlykorlát és csak kb a felét fogja érni.
Ha lecsatolod akkor a normális súlykorlátost mutatja ,de ha visszacsatolod akkor megint a rossz lesz felrakva. -
#265 Süti... :) -
#264 Szerintem lehet. Miért ne lehetne...
Back in a Bit. -
#263 Szóval a hiányzó kép :
-
#261 -
#260 Nekem 8, csak a második képet is illeszd be, és ne csak az elsőt kétszer!!! -
#259 B@szus ,de béna vagyok. -
#258 Gondolkozzunk. Nekem akkor ment, amikor volt egy csomó (3 asszem) pilótám és egy kamionom (plussz az enyém).
Asszem most felmegyek és tesztelem egy kicsit a játékot!!! -
#257 Ja gondoltam hátha nem örülnének 2db 300k –s képnek de megvannak azok is ha akarod kicserélem arra. -
#256 Bár nem értem, hogy miért kétszer ugyanaz, de tökmindegy!!! :) -
#255 Szóval jó jó ,hogy nektek sikerül ,de nálam továbbra is ugyanolyan maradt.
Ha megveszem a 3ik kamiont akkor a másodikat is kicseréli egy ugyanolyanra(ugyanaz a sofőr ül mindkettőbe) mihelyst a truck menüről átváltok valamire majd visszaváltok. -
#254 Üres slotba nem lehet hire –elni. -
#253 Köszike!!!
Látom visszábvettél a méreten... :)
Gyorsan lejött... :) -
#252 Carlos képei :