19
Nascar Thunder 2004
-
Ibron #19 Na,ide is írok. Aki tud egy linket,hogy honnan szedhetem le,please dobjon meg eggyel vagy itt,vagy privátba.Előre is thanks!
Ibron -
#18 Egyéb ötlet esetleg? -
#17 Nem, nem oldotta meg :( Bejutottam ugyan a settings menübe egyszer, de mikor leokéztam a beállításokat, megint fagyott. Következő alkalommmal már megint be se lépett a menübe, pedig az AGP texturinget nem állítottam vissza... -
ronny666 #16 na, mén?
-
#15 Köszi a tippet, megpróbálom. -
ronny666 #14 akkor jó, ha a DXDIAG-ban leveszed az AGP texturinget DISABLEDre...
legfeljebb játék után visszarakod... -
ronny666 #13 jaja, van így...
sajnos nem szereti a gáma az Atit..... -
#12 Tapasztalt valaki olyat, hogy a játék stabilan fullra kifagy a "Settings" gombra irányzott kattintás hatására? Amúgy fut rendesen, de így nem tudom beállítgatni, ami elég gáz... WinXP van fenn. -
nosi #11 Én is szívesen hozzászólnák a témához, csak az a gondom, hogy nincs a játékhoz telepítési kódom. Megköszönném, ha segítenétek rajtam. -
#10 na mivan ezzel a forum al.behalt?
na akkor akinek kell a rip annak ajánlom a mamiwrz-t a ripgames ben van legalul.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az itt található dolgokat (filmek ,játékok , e-könyvek) TILOS LETÖLTENED. De ha MÉGIS MEGTESZED 24 órán belül TÖRÖLNÖD kell a gépedröl! /Mami Warez/
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#9 A papyrus munkáját én is elismerem, mert tényleg ők a favoritok ezen a téren. Kár hogy a NASCAR RACING 2003 SEASON volt az utolsó Nascaros játékuk.
Viszont én azt mondom: hogy az igaz hogy a két játék között azért van egy kis különbség. Papyrus az jobb... De viszont az EA sport játékok területén nem rosz, és ha igy folytatják elismerik majd őket. -
#8 Csak azert baj, mert eddig volt egy ceg (Papyrus) aki evek ota ezt csinalta, es elismerten jol. Szinte az egyetlen nagyon jo fizikai engine-juk van. Ami ehez a jatekhoz kotelezo, mert anelkul, csak korozgetes. De mondhatnam, hogy eleve meg a palyak sem stimmelnek ebben.
De ha ugy nezzuk, hogy az USA-ban ez nagyon nepszeru, es vannak ott boven fun jatekosok, akkor biztos nepszeru lesz. -
#7 Nekem tetszik ez a game. Igaz hogy kormánnyal játszok.Egyszerűen remek. Carrer mod pedig cool. Nem tudom mért baj hogy az EA felvásárolta a jogokat. Szerintem ha így haladnak ezzel a játékkal akkor szuper lesz minden!!!!! -
#6 csak annyi,hogyha tenyleg erdekel a nascar akkor probalkozz a nascar racing 2003 season nevu progival... -
#5 tadam, de ebben nincs válasz a kérdéseimre. -
#4 tadam -
V8Man #3 Ebben a kategóriában a Papyrus féle NASCAR Racing sorozat tagjai jelentik a mércét, sajnos az EA felvásárolta a jogokat NASCAR játékok kiadására, így nem lesz több Papyrus kiadású NASCAR játék. Fikázzák is rendesen az EA-t emiatt, nem is alaptalanul, mert a tavalyi EA próbálkozás nagyon gyengére sikerült (NASCAR Thunder 2003) és ez csak egy enyhe kifejezés. Mondhattam volna azt is hogy szar.
Ez a rész már sokkal jobb, elsősorban grafikailag, de persze a NASCAR Racing 2003-tól még jócskán elmarad. Mivel az előbbi az élethűséget helyezi előtérbe, a Thunder pedig amolyan átmenet a szimuláció és az arcade között. De ezzel már el lehet szórakozni.
Since-nek csak annyit, hogy ezeket a játékokat kormány nélkül még kipróbálni sem érdemes! Még ha a Thunder 2004 nem is annyira élethű, mint a NASCAR Racing 2003.
Nem is értem, miért csodálkozik azon hogy nem tud vele billentyűzettel játszani. Nagyon kezdő, vagy nagyon arcade fan, azt hiszem... -
#1 Valaki aki kipróbálta írjon már egy pár szót a játékról.